- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Istvan
csendes tag
Sziasztok. Remélem tud valaki segíteni vagy tanácsot adni. Eddig Samsung 959 NF monitort használtam ami szerintem profi volt egyetlen dolog kivételével hogy nehéz és méretes volt. Nemrég vásároltam egy samsung 193 P+ TFT-t sulineten belül és rövid használat után megfájdult tőle a szemem. A CRT monitornál soha nem fájt a szemem. Valaki tudja hogy mitől van ez és esetleg valaki tud tanácsot adni hogy hogyan lehet beállítani rendesen ezt a monitort hogy ne égjen ki a szemem. Továbbá nem találtam meg a szin erősségének beállítását az alapmenüben csak a Magic Zone-ban. Létszives adjatok egy games beállítást (értékekkel mi mennyi) vagy valami segédprogramot amivel hangulatos és kellemes összképet lehet összehozni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3347, 100% Akkumulátor
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest