Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• psybu

csendes tag

válasz gyurmanc #1 üzenetére

helló!

először is:
    Bővebben: link

rögtön a vásárlás után 2x is előfordult, hogy a dvi-csatlakozáson ''lefagyott'' a monitor, és kezelőszervek híján okozott némi fejtörést, hogy mi lehetett a gond. analóg forrás segítségével a drájverek újratelepítése megoldotta a problémát mindkét alkalommal + egy újabb ati drájvercsomag. (mivel azóta nem volt ilyen gond, gyanítom, hogy a videókártya lehetett a bűnös elsősorban)

engem személy szerint nagyon idegesít bútolás után az a kis ablak, amit a deszktop közepére kirak vagy fél percre, mondván, hogy inicializálja a monitort. a gombok hiánya is rettentő bosszantó, ugyanis a gombokat pótolni hivatott szoftver iszonyat ócska.

a 20ms válaszidő szerintem hatalmas kamu. a nótbukom kijelzőjének az utánhúzása is kisebb, mint ezé a monitoré. kontrasztosabb jeleneteknél filmekben is előjön ez. pl. férfi éjszaka sétál az utcán, és csak az arca van megvilágítva, olyan hatást kelt, mintha a haja minden lépésnél rácsúszna a homlokára :))

szerintem azért a ''tuti vétel''-től nagyon távol áll ez a monitor. persze ha már ennyit kifizettem érte, nem dobom a kukába, és megtróbálok örülni neki. :)) másodszorra viszont lehet, hogy nem venném már meg..

Új hozzászólás Aktív témák