Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Victoryus: Westland survival
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
-
LOGOUT
>>>>> SAMSUNG SMART TV KIEGÉSZÍTŐK! <<<<<
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegejany
újonc
Üdv!
Sajnos tizenes tv-m van így nem tudom használni, de eszembe jutott hogy serviio-hoz nem lehetne e hozzáadni ezeket az online források vagy valamilyen gyüjtő oldalt?
köszi -
br0by
csendes tag
Tizen-es tv-re van esély hogy lesz SlimFlix vagy valami más megoldás?
-
moonster
tag
válasz
LittleShark #324 üzenetére
Azt valahogy lehet a tvn frissíteni telnettel vagy ftp-vel, h ne kelljen az egész appot reinstallalni? Vagy a legbiztosabb delete-install combok?
-
Szabi46
csendes tag
Sziasztok
UE32es6100 tv-nk pér hónapja azt csinálja, hogy amint belépünk a smart-ba nem látja egyből a wifit, kézzel kell rámenni hogy csatlakozás és jelszó bepötyögése. Kb 15 alkalomból 1x nem kér jelszót, mert akkor látja a hálózatot. Mit és hol kell állítani, hogy megjegyezze a wifi-t?
-
AuroraI
csendes tag
válasz
LittleShark #321 üzenetére
Sziasztok,
Szia LittleShark,Eddig nem éreztem késztetést fórumozásra, pusztán olvasgattam néha, de olyannyira hasznosnak érzem munkádat az érintett közösség számára, hogy ebben szeretnélek én is megerősíteni. Nagy hálával, érdeklődéssel, és várakozással figyelünk.
Részemről egy UE40H6400 TV - USB Slimflix kombót használtam nagy megelégedéssel megjelenése óta, és ezt a PC, KODI, stb megoldásokhoz nem értő családtagommal is meg tudtam osztani, mint igazán letisztult megoldást. Néhány anyagnál tapasztaltam korábban is a most említett hibát, viszont mostanra ez mindent érint, amit nyilván mindenki észre is vett.
Szeretnélek biztatni, hogy haladj a megkezdett úton! Korábban volt téma a SB, illetve az RTL Most iránt felmerülő igény. Ezek tartalmának valamilyen integrálásával, vagy akár külön alkalmazások megvalósításával nagyon ütős csomagot alkotnál.
Hasznos fejlesztésnek találnám még, ha a már megnézett anyagokat jelölné a listában.
Felleltem angol verzióját is a Slimflixnek, de ott nem indította teljes képernyőn a filmeket. Nem ment olyan szépen, mint a magyar.
Olvastam torrent - felirat fejlesztésed is, ami szintén jó irány, de szerintem mindenki a HD felé mozdulna ezeknél a tévéknél, ha egy mód van rá. (Akár a külső HDD bevonásával.)
Hála és köszönet, és nagyon várjuk a fejlesztéseket!
Üdv,
AI -
huliganboy
addikt
válasz
LittleShark #321 üzenetére
Szia
Köszi a választ. Ez slimfix usb verzió. Ha frissíted majd akkor lesz új verzió?
-
LittleShark
tag
válasz
huliganboy #320 üzenetére
Szia!
Nem jól határozza meg az urlresolver a lejátszható link címét. Frissítenem kellene a kódot.
-
Anonim37
csendes tag
Boldog Uj Evet !
-
zeg74
aktív tag
válasz
LittleShark #317 üzenetére
Boldog új évet neked is!
Köszönöm az egész éves munkádat -
LittleShark
tag
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
-
pcmesteryt
csendes újonc
Lenne még egy kérdésem az új év előtt: Megoldható az, hogy a tévé élő képét streameljem PC-re? Most a SmartView régi verziójával megy, de nem mindegyik csatornát tudom gépen is nézni.A válaszokat előre is köszönöm
-
sepsi0
őstag
válasz
LittleShark #312 üzenetére
Uram, köszönöm!
Már vagy 3 éve akarok samygot, de nem mertem neki állni. Azóta sajnos egyszer frisdült a tv firmje, de ahogy olvastam vissza lehet rakni a gyárit. Már szervíz menűt is babráltam, letíltottam a frissítést....
Köszönöm! -
vzoli1987
aktív tag
válasz
LittleShark #313 üzenetére
remélem jól sül el innestől a dolog most hogy ingyenes lett a root és írnak egy halom plugint hozzá mostantól
így utólag azért sok volt az a donation pénz amit löktem nekik de hát így jártam
-
LittleShark
tag
válasz
moonster #311 üzenetére
Extra funkciók: OSCAM, Transmission torrent kliens, PHP szerver, stb.
Nekem csak arra kellett a root, hogy programokat tudjak írni rá, ha már más nem nagyon teszi.Nem tudom, hogy idén megérkezik-e a MovieShark javított változata.
Épp egy torrent letöltő és lejátszó programot raktam össze a TV-re. (Angol tartalom + Opensubtitles)
A tesztelése folyik. Külső usb merevlemezzel jól üzemel, de usb pendrive esetén a 480p a plafon a sebbesség miatt. -
moonster
tag
válasz
LittleShark #310 üzenetére
Miért jó, ha rootoljuk a TV-t? Mire jó ez a SamyGo?
Nem siettetve, csak érdeklődve: Movieshark új verzió mikorra várható? -
LittleShark
tag
Regisztrálni kell a fórumra, hogy hozzáférj a letöltésekhez.
-
LittleShark
tag
válasz
pcmesteryt #307 üzenetére
Szia! Nem tudok újabb böngésző változatról. Sajnos.
-
válasz
LittleShark #305 üzenetére
Köszi! Egy linket nem tudnál adni hozzá?
-
pcmesteryt
csendes újonc
Üdv mindenkinek! Nem tudom, hogy ez off téma e, de az lenne a kérdésem, hogy a Samsung 2009-ben frissített chrome alapú böngészőt le lehetne e cserélni, vagy frissíteni? Azért kérdezem, mert se letölteni, se kiegészítőket (pl. AdBlock Plus) nem lehet hozzáadni. Boldog új évet előre is mindenkinek!
-
sepsi0
őstag
válasz
LittleShark #305 üzenetére
Szia!
Ez tök jó dolog, de én még sohasem találtam érthető vagy esetleg magyar leírást a samygo telepítéshez...
Még azt sem tudom biztosan mit kell letőltenem a tévémhez, esetleg nem tudsz egy magyar nyelvű leírást?
A tv UE46ES6560
Köszönöm! -
LittleShark
tag
A SamyGo oldalán mostantól szabadon hozzáférhető a root program E és F szériához.
-
vzoli1987
aktív tag
ezen leírás alapján tényleg működik a reklámblokkolás?
-
vzoli1987
aktív tag
válasz
philoxenia #297 üzenetére
tévedésbe vagy már nem használ silverlightot az rtlmost, legalábbis az új tartalmak már nem azok
-
zeg74
aktív tag
Boldog karácsonyt mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Okos Otthon / Smart Home
- Haditechnika, harcászat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest