Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Gondolom sokan kérdezték már, de tudnátok abban segíteni, hogy valahogy lehet-e nézni mkv-t a SmartView 2-vel? Avi-s filmeket olyan szépen tudok nézni wifin keresztül a gépről a tv-n ( 48H6200), de mkv-s fullhd-t nem enged a listába tenni. Egyáltalán a 100Mbit elég lenne egy 30gigás fullhd filmnek, erről van valakinek tapasztalata?
Esetleg alternatív megoldásként mit javasolnátok, vagy marad a külső vinyó/pen drive/ hdmi kábel?
Előre is köszönöm a választ!
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Teasüti #77420 üzenetére
Köszönöm mindannyiótok válaszát!
Akkor kipróbálom elsőnek a serviiot-t, arról mintha már hallottam volna, sejtettem, hogy ez a smartview egy rakás sz.r, egyszerűen nem is értem miért nem enged bármit megosztani...
Ha a wifin keresztül meg nem működik, akkor veszek egy 5m-es hdmit jobb híján, csak reménykedtem, hogy ti már kipróbáltátok és bírta a blue rayt... -
DarthPeeter
aktív tag
Látom kisebb "vita" alakult ki a kérdésemből. A napokban kipróbálom én is, hogy szaggat-e wifin a komolyann fullHD és leírom, hogy nekem mi lett a tapasztalatom. Azért közben beszerzek egy 5m-es hdmi kábelt
Köszönöm még egyszer a segítségeteket!
-
DarthPeeter
aktív tag
válasz Daywalkerke #77563 üzenetére
150-160-ért már megkapod: ezt
Nem fogod megbánni, hogy Smart, ugyan így álltam hozzá én is a dolgokhoz, mint te, de most már nem, vennék sima tv-t, na meg ez valódi 100Hz-es és ha egyszer 3D-t ki akarod próbálni, ez tudja, csak aktív szemüveget kell szerezned hozzá, igaz engem nem nagyon tudott lenyűgözni, de ez nem a tv hibája.
Ja és én ugyan ezt a típust vettem, eddig teljes mértékben elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Előszőr is elnézést ha sokadik ilyen kérdés, az összefoglalót olvastam, de nem találtam választ.
Az alany egy UE48H6200-as. Prímán teszi a dolgát, de az újabb tömörítéseket már nem szereti, lefagy egyes H264, X265-ös filmek alatt vagy tekerni nem enged a filmben.
Frissíteni akartam ( egyáltalán segít? ). Samsung oldaláról az ehhez a típushoz szóló utolsó frissítést leszedtem, de az exe fájból lett msd fájlt nem ismeri fel a tv.
Még sosem próbálkoztam tv frissítéssel, hálás lennék ha valaki kioktatna! -
DarthPeeter
aktív tag
Köszönöm a válaszod!
Magát a pendrive-ot felismeri, a mappát is, csak a benne lévő msd fájlt nem, de ezek szerint nem is segítene a bajomon...
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Erről a típusról vannak tapasztalatok? https://www.samsung.com/hu/tvs/uhdtv-mu9002/UE65MU9002TXXH/
Másik kérdésem az lenne, hogy lehet baja attól, ha egy éjszakát autóban marad a minusz2-3 fokban?
Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
A Samsung UE48H6200-asom szeretném lecserélni egy frisebb modellre. Őt néztem ki: Samsung UE65RU7179 https://www.samsung.com/de/tvs/uhd-ru7179/UE65RU7179UXZG/
Van róla tapasztala valakinek?
Köszönöm a válaszaitokat! -
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Mezei felhasználó, mint én észre vesz komoly különbséget egy 65-ös 7402 és egy Q70 között? 130.000ft a különbség ami már átlépi az ingerküszöböm.
Másszóval megbánom idővel, hogy nem vártam egy komolyabb Q70 akcióra?
Köszönöm előre is a válaszaitokat. -
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Végülis megvettem egy UE65RU8002-est, MM-ban most le volt akciózva 264k-ra, nekem tetszett a képe, vittünk be 4k meg fullh sample-ket, szerintem jó vétel volt.
Egy 48UEH6200-as helyére került. Ez a tv kb mennyit érhet jelenleg? Nem találok eladót ami alapján beárazzam.
Köszönöm előre is a válaszaitokat! -
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Felirat problémával küzdök, de ahogy vissza olvastam nem vagyok ezzel egyedül. Most tényleg az a megoldás, hogy bele kell konvertálnom a feliratot a filmbe, vagy egy külső lejátszót kell beszerezni???
Konkrétan a Mandaloriannal küzdök, Serviioval küldöm a tv-re. A saját 14 fajta feliratát látja a TV, de az azonos nevű azonos mappában lévő .srt fájlt nem.
Marha jó, hogy a 6 évvel öregebb UEH6200-as gond nélkül lejátszotta egy új RU8002-es meg nem.... -
DarthPeeter
aktív tag
válasz PuMbA #137152 üzenetére
Köszi!
Próbálkozok, TV-re telepítettem, gépre telepítettem, be is jelentkeztem google fiókkal, adtam is hozzá filmeket, de nem játsza le a Plex se PC-n se tv-n a filmeket ezzel a dumával: PC-s Hibakód: s1001 (Hálózat), TV hibakód: Unkown_Error (0) (AVPlay)
Kell a hálozati beállításokban mókolni valamit? -
DarthPeeter
aktív tag
válasz PuMbA #137156 üzenetére
Nem tudom mi volt a gond pontosan, mivel újraindítás után eltűnt a winchesterem amin a megossztott filmek voltak, most másik vinyóról osztottam és működik szépen, a felirat is előjött. Mindenesetre bekapcsoltam a megosztást, igaz a serviio ezt nem kérte.
Köszönöm mégegyszer a segítséged! -
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy Plex-en keresztül szerettem volna nézni az Altered Carbon 2. évadát, de az 1. rész 3-4mp-ként beszaggat, mintha pufferelne, a 2.rész simán lemegy, a 3. szintén szaggat?
A tv egy 2019-es 65RU8002. A HDR zavarhat be? Mert elvileg x265.10bit.HDR, de egyik jó másik nem? És sima fullhd. A stranger things 2. évad meg simán megy 4K-ban.
Köszönöm, ha van valakinek ötlete. -
DarthPeeter
aktív tag
válasz DarthPeeter #138522 üzenetére
Közben kipróbáltam Serviio-val meg pendriveról is, de semmi változás.....
-
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Leírom, hogy végül mi oldotta meg a felirattal a küzdelmem meg a laggolás/szaggatási problémám.
Először az volt a gondom, hogy a serviioval a tv ( 65RU8002 2019) nem volt hajlandó a csatolt feliratfájlt beolvasni, ezen csak a Plexre váltás segített.
Aztán jött az, hogy az újabb ( leginkább netflixes ) sorozatoknak van, hogy 30+ különböző nyelvű felirata is van és ettől meghülyül a tv. Azt olvastam, hogy 30-ig tudja kezelni a tv aztán már nem. Nekem legutóbb még laggolni, szaggatni is elkezdett ez miatt a kép. Kipróbáltam ( ncore-on írták ) , hogy mkvtoolnix-el szedjem ki a magyaron kívül az összes feliratot és jó lett.
Amúgy igen elég kabaré, hogy 2019-20-ban még itt tartunk... Most jelenleg kénytelen vagyok az összes ilyen sorozatot egyesével átkonvertálni, hogy nézhető legyen, egyelőre jobb megoldást nem találtam. -
DarthPeeter
aktív tag
Sziasztok!
Lassan esedékes lesz a 4 éves múlt Samsung UE65RU8002-es cseréje. A háttérvilágítás kezdi megadni magát sajnos.
Nem ismerem az új szériákat, mit érdemes megvenni 350-400 környékén 65"-ban?Köszönöm előre is a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Sweet.tv - internetes TV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Android játékok topikja
- Hardcore café
- Honor 200 Pro - mobilportré