- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
frankstork
aktív tag
válasz
gyeniko #134912 üzenetére
Nem kívánom kommentálni, kb EAGLE leírta, amit gondolok csak szofisztikáltabban, ezt köszönöm neki. Annyit hozzáfűzték: nem is néztem a speciben, mert szerintem annyira alap, hátul van egyébként, ami jacknek néz ki, meg a fordult a fejemben, hogy nincs.
Djnice & Gombinyó összevont válaszom. Nyilvánvalóan sem a dedikált analóg, sem a Fiio nem kiemelkedő,nem is ez lett volna a lényeg, hanem a kényelmi szempont, és hogy miért kényszerítenek valamire. PS4-ről semmi olyan nem jön ami indokolná egy komolyabb DAC vásárlását egyébként.
Jó, mindegy, elengedtem, ez van.Pumba, annak idején megnéztem, beszéltünk is róla, hogy elvileg 120Hz, azért lett ez. Tévedtünk mindketten? (mondjuk akkor ritka sz.. vétel volt 😁,)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
gyeniko #134912 üzenetére
A 2 ütemű Trabantok, Wartburgok, Barkasok tulajdonosai is felháborodhatnak azon, hogy nem kapnak keveréket a benzinkúton. Ki is nevetném őket.
Ez kimerítette a TOP durván gáz összehasonlító példát ezen a fórumon. Megveregetheted a vállad.
Omg...
A scart csatlakozót és a jack-et meg főleg ne említsd egy lapon. Az egyik egy őskövület lejárt technológiai ami az SD fénykorában volt "menő", a másik egy mai napig használt, több milliós fejhallgatókban is jelen levő minőségi hang "átadó" eljárás, ami sosem fog kimenni a "divatból".
A samsung meg szarik az igényekre, de te csak hangoztasd ezt a sok (nyilván saját agyszüleményű) bullshit-et.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- EAFC 25
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest