- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
Hauptmann #1603 üzenetére
Szerintem nem egyszerre jelenik meg mindenkinél, fórumtársnál reggel, nekem amikor írtam frissült 1.4.4.003 ra. De hiába míg telefonos app nem frissül. Hiába van ott órán, apnoéra kattintva annyit ír folytassam telefonon, és megnyitja telón Health monitort amiben egyenlőre ugyanúgy csak EKG és vérnyomás van.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Hauptmann #1508 üzenetére
Nem életszerűtlen, nem csak te élsz egyedül a világban, vannak még rajtad pár millióan a földön. És attól hogy Magyarországon nem elterjedt, külföldön vannak ilyen lehúzások.
Egyébként meg a telefont is miután feloldod fizetésre kész kb 2 percig, elég hogy feloldd hogy megnézz valamit és máris csalás áldozata lehetsz.
Szóval fejezd be a vergődést hogy miért kell appot nyitni, ha nem tetszik, ne használd, használd a bankkártyádat.
-
MadMancs
veterán
válasz
Hauptmann #1420 üzenetére
Valami jelkód kell, de ha egyszer feloldottad órát, és nem vetted le a csuklódról akkor nem kéri többet míg le nem veszed.
Nem kell net, ugy működik mont telefonon. 10db tokent letölt, így 10 alkalommal tudsz net nélkül, amint netközelbe kerül (telefonod vagy wifi) újra 10 token lesz. Vagy persze esim ha olyan órád van.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
Hauptmann #1290 üzenetére
Lehet, ezt nem tudom. Nekem azért nem tetszett a Titánszürke, mert nem csak a gombon, hanem elől is van narancs szín. Én meg szeretem variálni a szíjakat, több féle színt is használok. Szerintem nem mindegyikkel néz ki jól. Vagyis inkább úgy mondom, hogy nekem nem tetszik.
-
ρσгτσ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Macska topik
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Garmin HRM Dual Pulzusmérő Pánt, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Garancia
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W