Hirdetés

2024. június 13., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1401) joey04 válasza philoxenia (#1399) üzenetére


joey04
titán

szerintem az nem lenne korrekt (1 nem akadó)
elérhető a cikken keresztül
a fanok azért kardoskodnak a teszteknél a flash kikapcsolása mellett, mert olyan jó, gondolom.

(#1402) philoxenia válasza joey04 (#1401) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Ha van egyetlen nem akadó, akkor a szabvány jó, csak az akadó flashtartalmak rosszak......

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1403) joey04 válasza philoxenia (#1402) üzenetére


joey04
titán

figyelj ezt ragozhatod akárhogy, azt, hogy a flash szar a nem vérfan droidosok is elismerik. sokan pedig azzal érvelnek, hogy szar, de amíg ilyen elterjedt, addig nincs mit tenni. na ez elfogadhatóbb érv. de amellettt kardoskodni, hogy nem szar, az gáz.

(#1404) philoxenia válasza joey04 (#1403) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Látod, minden sértési szándék nélkül: a 800 milliárd légy nem tévedhet, ez valódi érv.....
Ilyen gondok vannak egy vitában, az ez is azt mondta és az is azt mondta... teljesen irreleváns, ha magát a rossz tartalmakat /amik egy mai pécén is erőlködnek, mint írtad/ nem tudod prezentálni...
A reklámok jó részét tiltom nyilván az indexről stb. de a tartalmi flashrészeket megnézem sok oldalon, nem hallom a ventillátor süvítését mégsem.... :N

Később általában nem értek egyet azzal, amit korábban leírtam. Ehhez néha évek kellenek, néha percek csak...

(#1405) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Jézusom mi van itt. Na nekiállok olvasni az iPadon ;]

(#1406) ForRedGlory válasza philoxenia (#1386) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Ha tehetnem, ez mind menne alairasba :D

Ez az a videó, ami miatt handras és ez ott irogató pár ember örökre ment a levesbe: Samsung Galaxy S vs. IPhone4

(#1407) ForRedGlory válasza philoxenia (#1399) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Hagyd... Most arról akar meggyőzni, hogy azért szar a flash, mert a csak flashel megírt oldalak nem jönnek be jól... Persze, na de mi a helyzet a beágyazott videókkal? Lol
Gondolom visszaolvastal, és láttad, vettem ipadot... Tudod mit csinál Safari a Facebook.com oldallal? Tok jól bejön. Látom Kispistajoska nedvesedik mert tetszett neki egy videó, mondom megnézem és rakattintok. Safari? Új ablakban megnyitja a facebookot és kiírja hogy frissitsek flashlayert. Hehe... Egy példa az ezerből. A világ legnagyobb és legnépszerűbb közösségi oldala start sem ér Apple termékeken gyári állapotban. Ez itt a lényeg. :)
Amúgy meg jó a Safari,de majd írok egy kis véleményt ma valamikor.

(#1408) ForRedGlory válasza philoxenia (#1404) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Hogy is mondják?
800 milliárd légy nem tévedhet, a szar jó, Edd meg :)

(#1409) Everman válasza philoxenia (#1378) üzenetére


Everman
addikt

"A mondatok egymásutánja, nem igazán hoz létre itt értelmes szöveget:"

Dehogynem, csak nem érted :D

De fordítok:

"Az videó elején még egészen meggyőző ahogyan elindulnak a flashes játékok, de ez kevésbé érdekes az App store kínálatát tekintve,"

A sarki kutyát sem érdekli, hogy nem érhetők el a flashes játékok, ha a Store-ban ezerszám vannak jobbak. Sajna tény, Androidra kevesebb és jóval gyengébb játékok érhetők el a mai napig (van javulás, de nem sok).

"A srácnak többször is meg kellett vágnia a videót mert széjjel halt a nexus és nem azt csinálta amit kellett volna, pedig abban egy jóval erősebb proci dolgozik mint a majd egy éves iPhone-ban."

A Nexusos videón többször volt olyan gikszer, amit a készítő kivágott a videóból, ahelyett, hogy újraforgatta volna az egész tesztet.

"iPhone-on meg nincs flash, nem is kell kapcsolgatni semmit ki-be, és szerencsére egyre több iPhone-ra illetve iPadre optimalizált oldal készül, ami szépen megjeleníti a h.264 html5 videókat, és a zoomolás meg a scrollozás sem szaggat. Legjobb példa a blogom."

Tojok handras blogjának sebességére, de való tény, hogy a videólejátszás sokkal jobban megoldott iOS alatt, mint itt. Ugyanazt a videót még a Youtube-ban megnyitva is gyengébb minőséget kapok, mint ott. Keresem is, hogy miként lehetne 480p-nél jobb videóra kényszeríteni a cuccost (weboldalba ágyazott videó esetén), de eddig nem sikerült.
Sok értelmét meg nem látom az oldalon belüli lejátszásnak, mert közben konkrétan haldoklik az egész gép, úgy erőlködik, inkább megnyitom teljes képernyőre a Youtube-al, viszont akkor sem hoz jobb minőséget.
A legrosszabb viszont az, hogy ha kikapcsolom a flasht, akkor eléggé bugossan mutatja az oldalakat:

Szóval messze nem olyan jó még így sem, mint a Safari.

Persze minden elérhető böngészőt még nem néztem meg, lehet, hogy van olyan kombináció amivel tökéletesen működnek a dolgok, de a gyári (2.3.3) és az Opera Mobile 11 nem ilyenek.

Lehet, hogy az itteni böngészők a flash miatt többet tudnak, de az olvasási élményt jelentősen rontja az akadozó, vagy hibás működés, aki jobbhoz van szokva, azt zavarja ez.

"a Bladen 2.1 van és nem nézhetek flashalapú videókat, a youtube egy része így el van zárva előlem, nem beszélve az olyan videós oldalakról, ahol eleve csak flashtartalom van fönn...."

Elfelejted, hogy ez azért van, mert a Blade nem csak a flash videókkal nem birkózik meg, hanem a H264-esekkel sem (a hardvere természetesen tudja, de az Androidos böngészők nem). Szóval ott azt a videót sem tudod lejátszani, amit a Safari lényegesen jobb minőségben megjelenít alapból.

[ Szerkesztve ]

(#1410) Everman válasza ForRedGlory (#1407) üzenetére


Everman
addikt

"Tudod mit csinál Safari a Facebook.com oldallal? Tok jól bejön. Látom Kispistajoska nedvesedik mert tetszett neki egy videó, mondom megnézem és rakattintok. Safari? Új ablakban megnyitja a facebookot és kiírja hogy frissitsek flashlayert."

Érdekes, nálam az új ablakban megnyitja a Youtube oldalt és lejátssza a videót:

Az már csak apróság, hogy egyik rendszeren sem jutna eszembe böngészőben facebookozni, most először néztem meg, mert nem hittem el. :)

Töltsd le a Friendly-t és abból nyomulj :D

"Hogy is mondják?
800 milliárd légy nem tévedhet, a szar jó, Edd meg"

Óvatosan ezzel, mostanában azt állítják, hogy Androidból van több, mint iOS-ből ;)

[ Szerkesztve ]

(#1411) ForRedGlory válasza Everman (#1409) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Ez a kép érdekes, mert Safarin pont ilyen. Total nyújtottak a videók, pont mint ez a kép. Persze ha rakattintok a lejáratása, az nem lesz nyújtott szar, de ezt az általad betett képet androidon meg nem láttam, szemben a safarival :)

Lehet ezt a Safarit tanítani magyar szavakra? Csomót nem ismer, és ha legközelebb is beírom ugyanazt a szót, ki akarja javitani valami báró sávra :)

Igen, ha a linkre kattintok, elindítja a YouTube klienst, de nem is ezt írtam. Én az oldalon akarom látni a videót, és nem tudom :D
Ez meg tény. Tok sokat kell így nyomkodni...
1. Rakatt a linkre
2. Elindul a kliens és videó
3. Vége a videonak, na itt jön a gond. Hogy megyek vissza Safariba?
4. Két gyors lenyomás alma gombon
5. Feljön ugye a híres multi tasking és kattinthatok rá a Safari ikonra.

Gondolom nem kell tovább ragozni, hogy ez milyen körülményes. Aztán idióta handras az általam linkelt videoban azt mondja, milyen gaz, hogy külön meg kell érinteni a kijelzőt hogy pl hangerőt allithassunk, felesleges kattintgatas :)

[ Szerkesztve ]

(#1412) ForRedGlory válasza ForRedGlory (#1411) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Báró sávra = baromságra. Safari eldöntötte hogy a baromság csunya szó, lett belőle báró sáv :)
Amúgy lehet magától tanul, most nézem...

(#1413) joey04 válasza philoxenia (#1404) üzenetére


joey04
titán

de, tévedhet. csak ha szinte mindenki bosszankodik miatta, akkor lehet benne valami. a mondás meg baromság. kb annyi értelme, mint ennek: a kivétel erősíti a szabályt. Egyébként megint visszakanyarodtunk oda, hogy ha meg jó, az mennyire is jó, hiszen ami szerinted akad, az lehet, hogy szerintem már szar. és a másik kiindulópont is visszaköszön: ha ez jó, akkor pláne minek puffognak, hogy teszt alatt ki kell kapcsolni?

Remélem a 1407ben elhangzott hülyeségen, miszerint A világ legnagyobb és legnépszerűbb közösségi oldala start sem ér Apple termékeken gyári állapotban. Ez itt a lényeg. szintén kiakadsz, ahogy azon, hogy a flash szar.

[ Szerkesztve ]

(#1414) Everman válasza ForRedGlory (#1411) üzenetére


Everman
addikt

"Ez a kép érdekes, mert Safarin pont ilyen"

Ezzel megleptél, megnéztem és valóban van fekete csík alul, felül, de nem ennyire nyújtja meg. Lehet, pont egy bugos oldalt nézegettem példaként?

"Lehet ezt a Safarit tanítani magyar szavakra?"

Ha nem fogadod el többször amit felajánl, akkor megtanulja, hogy azt adja amit beírtál, de én alapból kikapcsolom a segítséget, mert gyorsabb nélküle az élet.

"Ez meg tény. Tok sokat kell így nyomkodni...
1. Rakatt a linkre
2. Elindul a kliens és videó
3. Vége a videonak, na itt jön a gond. Hogy megyek vissza Safariba?
4. Két gyors lenyomás alma gombon
5. Feljön ugye a híres multi tasking és kattinthatok rá a Safari ikonra."

???
Ha iPhone-on ráböksz egy ilyen videóra, akkor nem a Youtube klienst nyitja meg, hanem a böngésző lejátszó pluginjét, ha ráböksz a Done gombra akkor visszatér az oldalra magától, nem kell lépegetni. De iPaden alapból az oldalon belül nyitja meg, mint Androidon, ott nem is kell semmit nyomnod ehhez.

Ha van a közelben Apple user, akkor aktiváltasd vele a gesztusokat a deszkádon, tisztább, szárazabb érzés :D
(xCode kell hozzá, jailbreak, meg egyéb varázslat nem)

[ Szerkesztve ]

(#1415) ForRedGlory válasza Everman (#1414) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Nézegesd a nemzetisport.hu-t, és ott a videókat. Na azok pont ilyenek. ;]

Ki beszél itt ájfónról? Olyanom nincs, csak iPad, de akkor újat mondtál... nem ugyanúgy működik ugyanaz az iOS a két eszközön? iPaden az van amit írtam, ez az eljárás gyári böngészővel. Nincs Done gomb rajta. Done gomb eddigi 2-3 napos alma tudásommal olyan oldalon van, ahol benne van az oldalban a videó, és azt nagyítod ki. Ha külön nyitja meg a klienst, akkor baszhatod :D

(#1416) ForRedGlory


ForRedGlory
félisten

Legyen egy kis "ON" is :DDD
Lassan összejön újra a Galaxy Tab ára. tegnap is jó napom volt.

[link]

[ Szerkesztve ]

(#1417) Everman válasza ForRedGlory (#1415) üzenetére


Everman
addikt

"Nézegesd a nemzetisport.hu-t, és ott a videókat. Na azok pont ilyenek."

Hát nálam vagy alapból nincs videó, mert pure flash, vagy ha van, akkor oldalon belül nyitja meg. írjál linket légy szíves, tényleg kíváncsi vagyok, mert még nem találkoztam ilyesmivel, hogy külső alkalmazást nyitna a böngészőből a lejátszáshoz.

(#1418) ForRedGlory válasza Everman (#1417) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Ott van a facebook.com
Kattints rá a képre, mármint a youtube videó képére. A Safari nyit egy új ablakot, megnyílik ugyanaz a facebook oldal, és kiírja hogy kéne flash. Ha meg a kép melletti hivatkozásra kattintasz, akkor nyitja a youtube klienst.
Levideózzam Galaxy-val, ha nem megy? :DD

[ Szerkesztve ]

(#1419) Oppenheimer válasza joey04 (#1413) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Az Androiddal a mindennapi felhasználás során flash nélkül (on demandra állítva) netezünk. Csak nekünk meg van addva a lehetőség, hogyha meg akarjuk nézni a videót az index.hu címoldalán akkor megtehetjük. Épp ezért ki kell emelni ezt az előnyt, hogy van flash, de úgy kell a böngészőt tesztelni, hogy on demandra van állítva. Ez így helyes és kész, erről nem érdemes vitázni.

[ Szerkesztve ]

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#1420) ForRedGlory válasza Oppenheimer (#1419) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Ez így majdnem tökéletes, de a végét átírnám:
"...de úgy kell a böngészőt tesztelni, hogy ki kell kapcsolni..."

Mivel ahogy nézem még bugzik, és on demond-on sem olyan, mint kikapcsolva. Ha Safari nem viszi a Flasht, akkor kikapcsolt flashes Operát vagy gyári 2.3-es böngészőt kell mellé tenni. :)
Most hogy így már pár napja csak az iPadot (hiába no... újdonság...) nyomogatom és Safarizok, egy grammal sem gyorsabb, mint Opera Mobile kikapcsolt Flash mellett. Ráadásul egyáltalán nem kockásodik. :K

Viszont az igaz, hogy teljesen más élmény a Safari, nem tudom miért... Persze ha kijönne erre is az Opera Mobile agyon csapná a Safarit :D

[ Szerkesztve ]

(#1421) Everman válasza ForRedGlory (#1418) üzenetére


Everman
addikt

Erre linkeltem a képet feljebb, hogy nálam nem ezt csinálja :D

(#1422) ForRedGlory válasza Everman (#1421) üzenetére


ForRedGlory
félisten

Na de nem is Safarival csinálod, hanem Atomic böngészővel. Érted..? ;]

(#1423) joey04 válasza Oppenheimer (#1419) üzenetére


joey04
titán

Nem így helyes, hogy miért azt leírtam korábban.
-----------

1360: Ma futottam bele ebbe. Meggyőzött, hogy az Androidon a 2 mag csak annyit segít, hogy később kezd izzadni a rendszer. Ez alapján akármit választok, fel kell adnom a tökéletesen sima futást, akkor viszont elég az egy mag is, jól optimalizálva és "üresen" nem döcög egy dhd, sgs, vagy arc sem. Játékokból meg a casual vonal érdekel, ott a gyengébb HW is elég, általában.

(#1424) Everman válasza ForRedGlory (#1422) üzenetére


Everman
addikt

És tényleg... Látszik, hogy piszok régóta csak az Atomicot használom :)

(#1425) Everman válasza joey04 (#1423) üzenetére


Everman
addikt

Nem sportszerű az a teszt, mivel béta firmware volt a készüléken, a végleges official rom április közepén kerül kiadásra. Az iOS-t sem a beta rendszerekkel teszteljük (igaz az iPhone nem is kerül a polcokra béta szoftverrel).

---

Nincs valakinek ötlete, honnan lehetne megszerezni a 2X időjárás cuccát? Nem csak a widgetre gondolok, abból van több is a Marketen, hanem az intelligens live wallpaperre, ahol az időjárásnak megfelelően változik a háttér.

(#1426) Oppenheimer válasza joey04 (#1423) üzenetére


Oppenheimer
veterán

De így helyes, az érved nem jó.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#1427) joey04 válasza Everman (#1425) üzenetére


joey04
titán

hát ios-nél a béta azt jelenti, hogy van ami nem működik, meg pl az első bétákban ugye összecsinálta magát, ha magyar nyelvet állítottad be neki. de a gyorsaság az kezdetektől fogva ott van.

1426: akkor azzal lehet lezárni a vitát, hogy nem értünk egyet. van ilyen.

[ Szerkesztve ]

(#1428) ForRedGlory válasza Everman (#1425) üzenetére


ForRedGlory
félisten

(#1429) nggabi


nggabi
nagyúr

ez hány napja megy már itt? :DDD tegnap este is olvastam a harcotokat.

egy különbség van az androidos meg az almás júzerek között:

almás szerint minden más sz@r kis se próbálja de sz@r

androidos kipróbálja az i4-et. szép jó ok de nem kell neki, tudja h be lenne zárva, nincs is rá pénze... DE nem mondja h sz@r...

fel kéne fogni nem jobb, vagy sz@rabb egyszerűen csak más...

szerintem

"szenyor dzsíííí"

(#1430) joey04 válasza nggabi (#1429) üzenetére


joey04
titán

Vagy nem olvasol figyelmesen, vagy...

[link] [link]

(#1431) Everman válasza nggabi (#1429) üzenetére


Everman
addikt

Azért az ide írogató "almások" pont, hogy kipróbálják és úgy mondanak véleményt :D
Bár azt szerintem egyikünk sem állította, hogy sz@r lenne.

(#1432) nggabi válasza joey04 (#1430) üzenetére


nggabi
nagyúr

köszi nem vagyok szomjas :DDD

csak felületesen olvastam amit írtatok, de nem is szeretnék belefolyni a harcba... inkább én is olvasnám h mennyit nyer frg vagy mittomén...

nekem van egy véleményem amit direkt nem írok most ide mert nem kell a háború...

ez sgs off topik? nem alma vs sgs... nyissunk egy olyat :DDD ott harcoljatok :DDD

ever lehet de minden 2 hozzászólás erről szól. lehet ki is próbálták de az alapfelfogás nem változik. csak az alma a jó, az tud mindent, az szép...

én most lépek is, csinálok vmi értelmesebbet ennél :D

[ Szerkesztve ]

"szenyor dzsíííí"

(#1433) joey04 válasza Everman (#1431) üzenetére


joey04
titán

nálam mondjuk pont tegnap verte vissza a WP7-et. :D
én írtam is , hogy jó, csak más a szemlélet, ezáltal mások az előnyök és a hibák is.

(#1434) HXY válasza joey04 (#1388) üzenetére


HXY
addikt

Én aztán nem állok be Steve Jobs birkanyájába bégetni. Apple terméket egyébként is csak a sznobok meg a buzik vesznek, apuci pénzéből vagy 80% kamatra CHF hitelre csak hogy menőzzenek vele. Aztán meg Steve bácsi mondja meg, hogy mit lehet, és mit nem a drága pénzért megvett telefonommal? Na ebből én nem kérek.

Az Android a szabadság, azt csinálok a telefonnal amit csak szeretnék. Ha én más oprendszer-verziót akarok, akkor felrakhatom, és úgy szabom személyre ahogy nekem kézreáll, widgetek, meg amit csak akarok! Meg lehet nézni a Galaxy S-t XASD 7.87 JPY alapú ROM-mal, na az aztán tényleg agyonveri a szifont!

Persze, háromszázezer app van az iTunes App Store-ban, aminek a fele fingós app, és más hulladék, és ráadásul Steve Jobs személyesen gyakorol cenzúrát, és csak olyan app mehet fel, ami neki is tetszik. Az Android Marketen bezzeg szabadság van!!!4

És az eladási adatok is igazolják, hogy az Android hamarosan nyugdíjba küldi az iPhone-t, meg lehet nézni, már Amerikában is, ahol köztudottan a legmagasabb az egy főre jutó konzumidióta Apple-birkák aránya, már ott is az Android vezet! (És tök fölösleges az iOS-t különválasztani az iPhone-tól: Android sok készüléken van, mert a Google ezt a stratégiát választotta, az Apple pedig a másikat, az ő baja.)

Különben is, az iPhone előtt is voltak már érintőképernyős telefonok, csak Steve az első profi agymosó, aki elhitette a birkáival, hogy ő találta fel a spanyolviaszt, és nekik iPhone kell. ;]

(#1435) Everman válasza ForRedGlory (#1428) üzenetére


Everman
addikt

Köszi ez az, bár nem olyan, mint amire tippeltem, ez csak "csepegni" tud :D

(#1436) joey04 válasza HXY (#1434) üzenetére


joey04
titán

:))

(#1437) nggabi válasza HXY (#1434) üzenetére


nggabi
nagyúr

+1 :DDD birkanyáj weehee...

"szenyor dzsíííí"

(#1438) Oppenheimer válasza nggabi (#1437) üzenetére


Oppenheimer
veterán

Ő nem komolyan írta... ez egy "trolltanácsadó" (vagy mi a rák :D) oldalról van és viccnek szánta. Remélem te nem vetted komolyan.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid

(#1439) ZoliM@ster válasza HXY (#1434) üzenetére


ZoliM@ster
aktív tag

Ez aztán színvonalas megnyilvánulás volt.De legalább nevettem egy jót :R

Samsung Galaxy S22 Ultra

(#1440) nggabi válasza Oppenheimer (#1438) üzenetére


nggabi
nagyúr

trolltanácsadó? mi a webcím? :DDD

egyébként ezen a flash vagy nem flash témán jót röhögök. mivel kb 5 centis a kijelzője értelmes ember nem netez ezeken a kütyükön...
ezek után engem annyira hidegen hagy, h van vagy nincs flash...

"szenyor dzsíííí"

(#1441) HXY válasza nggabi (#1440) üzenetére


HXY
addikt

[link]

[ Szerkesztve ]

(#1442) nggabi válasza HXY (#1441) üzenetére


nggabi
nagyúr

:DD első mondat: az android egy szar... :DDD :DDD :DDD

böngésző: "bár ki az a hülye, aki 3'' kijelzővel akar szerencsétlenkedni" :DDD

"nekem egy Nokia 3210-es van, ami tudja azt, amire a telefon való: telefonálni, meg SMS-t küldeni - és kibírja 8 hétig egy töltéssel, és még valamit tud, amit ezek a csillivilli érintős fosok nem: kikapcsolt állapotban is ébreszt." ez mondjuk +1...

köszönöm h megosztottad velem eme rendkívül intelligens írást... ma se keltem fel hiába :DDD

"szenyor dzsíííí"

(#1443) joey04 válasza nggabi (#1440) üzenetére


joey04
titán

elsődlegesen netezésre használom a telefonomat.

(#1444) kutkut válasza joey04 (#1443) üzenetére


kutkut
addikt

Hát, ezaz... És nem is 3", hanem 4. :C

Meizu MX3 32GB

(#1445) nggabi válasza joey04 (#1443) üzenetére


nggabi
nagyúr

akkor bocsi... nem akartalak megbántani... ha nagyon kell és pl melóban foglalt a gép én is rászánom magam, de azért felhasználói élményben :) valljuk be kicsit elmarad egy laptoptól... ha van flash akkor is :)

mondjuk az i4 árából kijön egy "szar" sgs + egy acer laptop simán...

"szenyor dzsíííí"

(#1446) joey04 válasza nggabi (#1445) üzenetére


joey04
titán

Személyeskedő rész törölve.

de nekem az kell, hogy bármikor zsebből előkapva ott legyen a net, és ilyen gyorsan el is tudjam tenni. ezért nem játszik nálam sem a notebook, sem a tablet.

[ Módosította: philoxenia ]

(#1447) HXY válasza joey04 (#1446) üzenetére


HXY
addikt

miért nem akarsz szifon 5-öt?

(#1448) nggabi válasza HXY (#1447) üzenetére


nggabi
nagyúr

...addigra lesz sgs2. biztos jobb lesz a böngészője :DDD

"szenyor dzsíííí"

(#1449) joey04 válasza HXY (#1447) üzenetére


joey04
titán

iphonet nekem nem éri meg évente cserélni. annyi újdonságot nem hoz. ha a pletykák kb igazak, akkor nagyobb kijelző, 2 magos proci, meg talán jobb kamera lesz benne. lehet az lesz, mint a 3G-nél. Első évben örömködés, aztán amikor megunom, akkor cserélgettem mellette a droidos, wm-os, meg symbianos kütyüket. aztán amikor kijött a 4, akkor váltottam. Most egy 3/4 éb örömködés, aztán elkezdek cserélgetni mellette, vagy akár helyette, ha úgy alakul, aztán iphone 6nál meglátjuk mi lesz. flash biztos nem. :D

1448: sgs2 szerintem nem fog kelleni. akkor már inkább 2x

[ Szerkesztve ]

(#1450) nggabi válasza joey04 (#1449) üzenetére


nggabi
nagyúr

steve bácsi nem akarja ezt a flesht nektek... biztos már ő is html5-ös pornó oldalakt néz :DDD

"szenyor dzsíííí"

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.