Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
-
adodaniel
őstag
mivel tudok biztonsági mentést csinálni? névjegyek, üzenetek, teendők, hívásnapló...stb. Eddig KIES-sel csináltam, de most nem akarja...
-
Sógi
addikt
-
DjBlero
őstag
én tudod milyen hibát vettem észre,miután kutyultam a romokat a laptop nem ismeri fel a telot csak ha ujrainditom a telot akor ismeri fel,eddig ilyet nem csinált rögtön felismerte
már ujra tettem az usb drivert is és akor is csinálja
valakinek valami ötlete?
full gyalu?vagy a laptop marhult meg?
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
-
DjBlero
őstag
-
addikt
válasz DjBlero #15471 üzenetére
Ezt viszont egy új felhasználó nem tudja hogy könyörögtetek hogy ez legyen. Kicsit néha soviniszták vagytok, és úgy kezelitek az embereket hogy ti hú de okosak vagytok a másik aki tapasztalatlan az meg csináljon amit akar. Nem egy levelet kaptam privátba miután elsőnek írtam ide a fórumba, és le lettem teremtve hogy (milyen jogon beszélek az iphone 4-ről). Ezek az emberek azt írták hogy elég bántó ahogy viselkedtek velük. És én is így érzem. Hiába mondják azt hogy a férifiak a teremtés koronái, de ez nem így van!
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
DjBlero
őstag
válasz Jeanne d'Arc #15510 üzenetére
dehogy vagyunk mi okosak,segitünk mindenkinek ahogy tudunk
csak azért lett az 1hsz csinálva hogy ne legyen ez a sokk ismétlés a forumontudod volt itt olyan emberke is aki pár hozászolást nem tudott visszaolvasni
[ Szerkesztve ]
sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
yeka
csendes tag
Félek hogy ebből nagy vita lesz, de igazad van, és abban is amit írtál! Végre valaki nem csak ül mint nyuszi a fűbe
Vannak emberek akik bolti áron árulják a portékát, és vannak akik nem inkorrektek...
-
ERPY
őstag
Ez van a topik címében: (Függetlenítés tilos! Olvasd el az 1. hsz-t)
Szerintem ebben minden benne van, ha valaki idetalál, ezt fogja legelőször elolvasni. Szal ezek után nemhiszem hogy bárkinek problémái lehetnének, ha ott valami levan írva, ennek ellenére ugyanazt megkérdezi, és zavarja ha az 1. hsz-t kapja válaszul.
Az általad írt többi dologról nem tudok nyilatkozni, sosem értettem ezeket a telóharcokat, miért van erre szükség. Én ettől elhatárolódok. -
creed2
csendes tag
Akkor, egy hivatalos közlemény, hivatalos helyről!
1, I9100- hoz jönnek a javított sw-ek (XX, XW) :
WAP böngészésnél folyamatos kapcsolat mellett csökkentett áramfelvétel,
TMU algoritmussal megelőzik a folyamatos nagy fogyasztást és a melegedést (800Mhz -re csökkentett órajellel),
Nagy áramfelvételű oldalaknál (Pl: google kezdőlap) a kijelző feszültségét csökkentik, ettől csökken az áramfelvétel is.2, Elfogadások tervezett dátuma.
"Dear all,
Hope you are well.
HQ received approval plan for i9100 overheating and current consumption issue.
1. Issue list (XX, XW - Open Market)
: XX version: XXKG5 (approved on 7/29)
XW version: Not approved yet (refer to approval plan table)
Item
Improvement
XX (Open)
XW (Open)
Wap Browsing (Keep alive) Current consumption improvement
WAP Average 7mA (0.2°C)V
Released: XXKF1(6.9)
Approved: XXKF2(6.17)
Approved: XWKG1(7.11)
Prevent Overheating by improving TMU algorithm
CPU max 800MHz limit
Keep set surface temp under 48°C
Released: XXKF4(6.28)
Approved: XXKG5(7.29)
Released: XWKH1(8.1)
Current consumption Improvement by changing AMOLED running voltage
Google page, Default brightness
Current consumption 6mA (0.15°C)VReleased: XXKF4(6.28)
Approved: XXKG5(7.29)
Released: XWKH1(8.1)
2. Approval Plan
Operator
Version
Release Plan
Approval Target
Open (XW)
I9100XWKH1/OXX
2011.08.01
2011.08.09
Vodafone
I9100BUKH1
2011.08.08
2011.08.19
Orange
I9100BVKH1
2011.08.02
2011.08.19
DT
I9100BOKH1
2011.08.12
2011.08.19
Huchison
I9100XWKH1
Under discussion
Under discussion
Telefonica
I9100BGKH1/XEC
2011.08.03
2011.08.16
BR,
Jason.
Gyula
-
adodaniel
őstag
lehet hogy láma akkor a kérdés, de a samfirmware-es KG6-ot mivel is kell rootolni? Többet nem kérdezek már megígérem
-
addikt
Én is elolvastam, de nem értettem belőle semmit, mivel még nem volt droidos telóm, így szépen baktattam át a pdafanclub-ra. Mind1! Nem szeretnék vitázni, és nem is ezért jöttem, de jó ha tisztába vagytok vele hogy nem csak engem zavar néhány fórumozó trágár lekezelő stílusa...
-
Sógi
addikt
Annyit azért hozzátennék, h sokat kell olvasni, én is 2 hétig csak bújtam a fórumot és pdafanclubbot, mindenhol azt kaptam, h olvassak már többet.... és megtettem, aláírom, h idő kell hozzá, de ez van.
Szinte magamtól, "autodidakta" módon tanultam/értettem meg a droidot és ezt a telefont, tehát fektettem bele nem kevés energiát és sokat próbálkoztam is + sok embernek segítettem is már itt, de egy idő után belefásul az ember, h mindig leírja uazt és van itt kereső is, de én mindenkit megértek PEACE & LOVE
KG6 ROOOOOOT[ Szerkesztve ]
-
DjBlero
őstag
válasz adodaniel #15515 üzenetére
még egy jo tanács az ujjaknak,a keresö egy hasznos dolog
rengeteget használom én is,ha nem akarsz sokat olvasni használd a keresöt
CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG6-v4.1-CWM4.zip - [Click for QR Code] (6.08 MB, 1539 views)
[link](#15518) Sógi :megelöztél
[ Szerkesztve ]
-
adodaniel
őstag
Megvan, én voltam a vak egyértelműen.
-
killerjohn
addikt
navi.... hosszú útra készülök, és nem hibázhatok. Milyen navi-t javasoltok megvenni?
IGO-t, Sygic-et? Sygic szimpatikus nagyon, meg okos, de állítólag élesben pontatlan, IGO viszont egy rakás trgya szvsz de legalább megbízható. Hmm? Ráadásul legutóbb az IGO gyorsabban merítette az akksit, mint az autós töltő töltötte... -
DjBlero
őstag
válasz killerjohn #15528 üzenetére
dancsuritol kérj linket az jo navi
Shummo nekem nincs már meg a linkje sajna
[ Szerkesztve ]
-
Cortexx
csendes tag
válasz DarkByte #15503 üzenetére
Ha esetleg a gyári adatok visszaállítását választanám, akkor sikerülne kijavítani a problémát?
("Minden adatot törölni fog az eszközmemóriából, beleértve a Google-fiók, a rendszer és az alkalmazások adatait és beállításait, valamint a letöltött alkalmazásokat.
Ha a telefon összes adatát törölni szeretném formázza meg az USB-tárolót Belső hely formázása..." stbstb)
(elég zöldfülű vagyok ilyen mélyebbenrendszerbelenyúlósrootolóstéren)
szóval =? pls, help
- Hogy veszi fel a székely a mobiltelefonját? - No, kia?
-
Sokka
aktív tag
Senkit nem szeretnék sem megbántani, sem védeni, én is kezdő androidosként tértem ide (nokia 6303). Az összes hsz-t elolvastam, mielőtt megvettem a telefont, és azóta is, egyet sem hagytam ki. Olvastam, és kérdeztem is, és azt veztem észre, hogy itt alapjábanvéve nagyon segítőkészek a fórumfársak. Senkire nem tudnám joggal mondani, hogy modortalan és lekezelő, mivel szerintem aki itt le lett osztva, az valamilyen szinten úgy is tért be ide. Meg lehet nézni, hogy a mai napig is ha egy újonc úgy indít, hogy srácok valami help kellene, de sok nekem a 15e hsz elolvasása, az nem lesz elhajtva. Sőt biztos vok benne, hogy a következő 5 hsz-ből legalább 2 a segítségére lesz. És úgy gondolom, hogy épp akik most úgymond lázadnak, pont azoktól kapták eddig a legtöbb választ, akik annó lehurrogták őket. Ellenben én is azon a véleményen vagyok, hogy még nagyon sok infó hiányzik az 1-esből. Nem biztos, de talán a mentésekről való feljegyzéseket is én kértem először. És ha ez nem tolakodás ismét megkérném FRG-t, a folytatásra.
ui. Remélem senkit nem sértettem meg, én ismeretlenül is nagyon jó barátnak tekintek itt minden fórumtársat.¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
xpike
tag
felraktam a 2.3.4 KG3-at. a 3x4 billentyuzet csak szamokat ir; betuket nem. s a magyar betuk is hianyoznak a qwertyrol hiaba van magyar nyelv beallitva.
Van megoldasa ennek a problemanak; s mi az oka???
-
DjBlero
őstag
na elteszem magam holnapra,
továbi szép estét forum társaim és jó éjtsᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Z Fold 6 & sᴧᴍsᴜɴɢ™ ɢᴀʟᴀxʏ Watch Ultra LTE 47mm & PlayStation® 5
-
F-ECT$
titán
Valaki írta, hogy minden töltés megkezdésekor csökkent "eggyel" az akksi élettartama. Mikor este hazamegyek, akkor nincs időm csak usb-ről tölteni, viszont szinte minden este másolok fel a telefonra valamit (filmek, zenék), így ez legalább 2 töltés. Ezt meg lehet máshogy is oldani? (Amúgy is gondolkozok egy wifi router vételén, esetleg van olyan, amivel a pc-ről tudnék adatot tölteni a telefonra?)
Dive ever, work never.
-
addikt
Én egy idegentől kaptam választ aki nem kommentel, csak olvas. Nélküle nem mentem volna semmire. Én csak azon lepődtem meg, hogy kaptam 5 levelet, akik leírták hogy sértettek, és hogy kb milyenek a fórumozók vele. Nem akarom szét offolni a topikot úgyhogy nem is írok többet. Valószínüleg én vagyok túl művészélek, és az a normális ami itt megy. Azt hiszem csendes megfigyelőként fogok létezni a továbbiakban és inkább a húrokat pengetem.
-
Kapanyél
őstag
válasz F-ECT$ #15542 üzenetére
Elvileg egy Li-Ion cella 300-400 töltési ciklust bír. A kémiai reakció minden töltéskor azonnal beindul, de azért nem mindegy, hogy csurig töltöd vagy csak egy kicsit.
Ez gyakorlatban azt jelenti, hogy kb. 700-800 töltőre dugásnál kezd megpusztulni. Ez kb. két év.
Nekem a két éves akkujaim kb. 80%-osak, aztán hirtelen meghalnak.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
dancsuri
veterán
válasz Kapanyél #15545 üzenetére
hát én már jó pár százszor rádugtam a PC-re (hálózatrol nem is igen töltöm) és semmi baja nincs, nemis beszélve az SGS1 esemröl ami meg a jóisten tudja hányszor lett rádugva. ugyhogy áljatok már le a a szédítéssel, néhány fórumon már évek óta résztveszek és hallottam is már badarságot sokat, na hát ez is közibük tartozik
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
ForRedGlory
félisten
válasz Jeanne d'Arc #15544 üzenetére
Nem kellene martirt jatszani, nem all jol.
-
P3Dr0
senior tag
Errol a ROM rol tud valaki velemenyt mondani?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest