Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
-
muveszur
addikt
Srácok, olvassatok már!
Ez az album a Galaxy S I témájának képeit tartalmazza...Ott ilyenek voltak a gyári ikonok, touchwiz 3.0.A Galaxy S II-es galériámat láthatjátok, ha követtek engem Google+-on, illetve ha az XDA-s topicban a megfelelő linkre nyomtok, tehát a link birtokában bárki.
Ez lesz az I-es galériával is, csak elfelejtettem beállítani a jogosultságokat...[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz muveszur #14762 üzenetére
Jól van nagy medvék, vagyis régi motoros fiúk
TW3, azért volt ua, mint wave-en
Amúgy meg akkora pecs vagyok, már egy csomószor jártam az xda-s témás oldaladon, csak ritkán van frissítve, ugye?
Jó, tudom, nyár van és kell a vakáció
Twitteren nem tolod??? Azt nagyon komálom(#14764) DjBlero: Én már 3 kerekű cangán hasítok
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Hát konkrétan a laptopom kezdi felmondani a szolgálatot, reinstallt adtam neki, aztán nem tudtam visszaállítani a fejlesztői cuccokat...1 hétig tartott..vagy még több is...
Frissítés...ember vagyok sajnos én is...Nekem a következő a rangsor...barátnőm (L),család, edzés, haverok, pihenés, barnulás, és fejlesztés... Sajnos ezért néha nincs időm frissíteni, de igyekszem minden nagyobb frissítéshez kiadni, mert azok jók a kisebbekhez is...
Most úgy építem fel a témáim portolásait, hogy az adott rom eredeti fájlraira épül, tehát minden jó megmarad, és így kiküszöbölhetőek a kompatibilitási hibák...Twitteren nem tolom...Itt a Google+ minden egyben...Tetszik... Androidosként illik támogatnom őket, úgyhogy azért is vonultam be a G+-ba, és kicsit több supportot adva, illetve G+-on nyomják a Romkitchenesek is, így több ismerettséget tudok szerezni...
Jah, van Romkitchen BÉTA hozzáférésem, bibibíííí
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
2 órjája megy a wifi és csak 2%ot esett az aksi
de volt egy 5 perces usb-re dugásMa kezdődik életed háralévő része
-
dancsuri
veterán
aki szeretne NTFS-el szórakozni.
Lehetőség van egy kis trükkel, akár NTFS fájlrendszerrel formázott külső HDD-t is csatlakoztatni a telefonhoz, egyelőre azonban csak olvasni lehet.
Szükséges:
Telefon rootolva legyen
[ntfs.zip fájl]
megfelelő usb kábelMenete:
1.telepítsed a terminal emulator-t a marketből
2.csomagold ki az ntfs.zip fájlból az ntfs.ko fájlt az SD kártyára
3.Terminal emulatorba ird be ezt es futtasd:
insmod /sdcard/UsbStorage/ntfs.ko
4.Csatlakoztasd a HDD-t, vagy SD kártyát
5.HDD esetén emulatorba ird ezt:
ls /mnt/usbmount -t ntfs -o uid=1000,gid=1015,iocharset=utf8,umask=000 /dev/block/sda1 /mnt/usb
ls /mnt/usb
6.SD kártya esetén ezt:
ls /mnt/usbmount -t ntfs -o uid=1000,gid=1015,iocharset=utf8,umask=000 /dev/block/mmcblk1p1 /mnt/usb
ls /mnt/usb
7.Ezuán már pl Astro fájlkezelővel látnod kell a csatlakoztatott háttértárat
8.Ha le szeretnéd választani, emulátorba ird be ezt:
umount /mnt/usbköltekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Sógi
addikt
válasz muveszur #14765 üzenetére
Jah persze, az a fránya laptop, tényleg ezt is írtad már párszor, túl sok itt az infó
Így már értem, h kitálaltad életed fontossági sorrendjét és természetesen full megértelek és most már tisztábban látok ill. kicsit végre belekukkanthattam egy fejlesztő életébe, bár valahogy sejtettem, h nem ez áll az első helyen
Végül is logikus, h az alapot használod, így egyszerűbb a történet és valóban elég csak a nagyokhoz, mert tull nagy a pörgés
Sokszor csodálkozom, h egyes fejlesztők, h pörögnek, és szarják a témákat, hihetetlen
Romkitchen? Mázlista! Mikor lesz elérhető halandóknak is?A google+ ot kajak nem vágom, most hallok róla először, tehát van mit tanulnom
Azt hittem az alap gyári romokról van szó...
Akkor itt überszívás van, majd kiforr a GS2-is...Nah az mennyi idő lesz?[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Ez a baj, hogy pont így a sz@rabb, hogy mindig más alapra kell megcsinálni, minden főzött romra külön...
SGS-en régen megcsináltál egy témát, és jobb esetben akár 2 samsung által kiadott főverzióra épülő főzött romokra is használható volt. De 1-re biztos, nem kellett százszor megcsinálni valamit...Kész vagyok liteningre...
Romkitchenből kihagytam az overscroll-t...fuck...Hát én nem emlékszem, hogy kellett volna ennyit szívni az SGS-sel...
Úgy emlékszem, hogy általában a fejlesztők azonos módosításokat tettek a romokba, már amit a framework-t illeti, vagy legalábbis nem voltak ekkora eltérések...
Meg nem voltak olyanok, akik saját aláírással dolgoztak volna...NA ezt utálom, nem is témázok többet rá...VillainROM[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz muveszur #14769 üzenetére
xda-n mikor frissítesz?
Jah lehetne a litening is cwm-es már, kezdem unni odint meg a kábel dugogatást
2 hónapja még jaj az odinos a jó, most meg kivagyok, ha egy romot onnan kell feltenni, de hát én csak most ébredezek
Látom cumi van... vagy inkább káosz már a szakácsoknál?[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Még belerakom a romkitchenesbe a overscroll glow effectet (romkitchennél meg még rosszabb, itt stock témából kell felépíteni az egészet...de legalább itt nincsenek ovodás gubancok és bohóckodások, mint most pl a liteningnél).
Aztán mehet szerintem az xda-s frissítés...Amiket kirakok G+-ra, azok is véglegesek, ezek mennek majd az xda-ra, csak egyszerre szeretném őket fellőni...Odint én csak repartitionra szeretem használni, minden mást meg lehet csinálni cwm alól is.
Látom cumi van... vagy inkább káosz már a szakácsoknál?
Ezt hogy érted?
Villainrom készítője már az elejétől ezen az úton jár, hogy ne piszkítsa össze más a munkáját...arról már nem beszélve, hogy rohadt egyszerű kijátszani ezt a fajta "védelmet".[ Szerkesztve ]
-
Himym
senior tag
Üdv.
Jövő héten jön egy új 2000+ akku, amiről eddig csak jókat írtak feedback-ben, meglátjuk Pontosan melyik akku-t veszed hozzá? Én csak ezt találtam mint hivtalaos Samu tarozék: Samsung EB-F1A2G
-
Sógi
addikt
Kezd beállíni az akkum skyromon, most alvó módban gsm hálózaton 1%/óra, ezt már szeretem
(#14771) muveszur: Nem értettem sehogy, ez csak egy kis humormorzsa volt és tiszteletem minden szakácsnak/fejlesztőnek!
Egyetértek, odin repartra azt ennyi vagyis még lite-ra is(#14772) Himym: Ez nem hivatalos samu tartozék és tesztre jön
[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
Értem
Amugy most egy ~650Ft-s akksival nyomom....Gyanítom, hogy ott készült, ahol a gyári, csak nincs rajta a barcode...Tökéletes!
Illetve ha kész vagyok a romkitchennel, akkor megnézem mit tudok művelni az odexed romokkal...A leo-féle tetszik nekem a böngésző miatt, csak kéne rá a témám...Nem szeretem a csilivili cuccokat a telefonon
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Sky feltolta a 3.0-hoz a témákat, ha valaki flessel rá Blue/cyan/red/green
(#14774) muveszur: tesztelem az akkukat, hátha belebotlok vmi jófélébe, bár kicsi az esély rá
Sajnos én meg szeretem a kicsit "túltémázott" romokat is nagyon vagy inkább azokat kicsit jobbak[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Hali, LG Optimus 2x -es szörnyűséges megpróbáltatásaim után, csatlakozok ebbe a klubba...remélem ezzel már nem szívom meg.
Eddig 2.3.4-es KG3 + CF-root + még sok okosság
Átnyálazgatom a topikot alaposabban..Bár 1-2 dolgot már találtam, látom a voodo soundra itt semmi esély...
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
muveszur
addikt
Gondolkoztam rá, hogy rádobom a témámat, de hát túl sok mindenbe belenyúlt, érdekes katyvasz lenne...
vagy pedig behúzom a többi cuccot a stockból...de inkább hagyom, csicsaEz zsír az akksi...650ft-ért pláne...Vettem már ilyet SGS-hez 2-t, meg i8910 HD-hez is...nem csalódtam bennük...
[ Szerkesztve ]
-
-
Varszegig
veterán
válasz #74266624 #14718 üzenetére
1. Már nem melegszik régen, a kezdeti romokkal volt ilyen.
2. passz, nem használtam még
3. Ha úgy hazsnálom, mint a wave-et anno, azaz csak jönnek a mailek, nézem, írok, kis böngésző, meg telefonként, akkor kibír 2 napot. Ha okostelefonként, akkor 1 nap simán, de esténként töltőre rakom. -
muveszur
addikt
Hogyne tesztelném őket...ezért sosincs egyben a telefonom... múltkor, amikor stock romkitchenre kellett felépíteni az egészet, plusz megpiszkáltam a notificition dropdownt meg az extended power menut, és találgatnom próbálkoznom kellett, 140 valahány update.zip-et csináltam és teszteltem, mire sikerült...
Ma tök jó az arány, még szerintem 20-at se csináltam, de már 3 romra kész van...
Egyébként leginkább Cognition munkáit szeretem...Letisztult, minden szépen csinál, tökéletes...csak a browserrel ne lenne baj.
régen írtam már ennyit a ph-ra
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz muveszur #14783 üzenetére
Keményen nyomod! Nem lenne türelmem
Cogni a best! Ennyi A kedvencem, csak most körülnézek máshol is: sky+criskelo, ők is elég jók sztem...Más, mindenkinek:
Criskelo megint frissítette a blue témáját Mi van vele?
GalaxyBlue_v4_SGSII By LIRIK
Sőt, készített restore theme-t is!
Crsikelot használok, ugye tudjátok, h csinált hozzá és lehet cserélgetni a battery ikonokat is?[ Szerkesztve ]
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #14784 üzenetére
Na már az előbb akartam írni, hogy hiányollak...Na de menj szépen fiam, állj a sarokba!
Egyébként tudod témázni a MIUI-t? Linkelhetnél valami fekete témát, amin szépen működik minden inverz dolog...Csak kéne arra is csinálnom valamit...
Sógi:
Most jó kedvem van, úgyhogy megcsinálok mindent...jövőhéten látni se akarom a telefont, csak ha 2.3.5-ről van szóCriskelot is szeretem, csak kicsit kapkod szerintem. De jól nyomta sgs-en....csak nem szeretet a google translate angol szövegeket...
[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Ehh... nem akarok megbántani senkit, de wp7-esek körében a trollok még durvábbak, mint az android és ios körében együttvéve. Miket összehordoznak az SGS2-ről látatlanban. Végre ez az első olyan droid ami sehol nem akad, mindent szépen csinál, erre ráaggatják a standard androidos előítéleteket.
-
muveszur
addikt
Meg kellene néznem még ma, mit tudok kezdeni az odexed framework-kel...jó volna valami atom gyári böngésző...
Illetve érdekes ez a criskelo-féle óra és akksi változtató app...Mindjárt szétszedem, megnézem mi ez...Ez már akár lehetne egy Theme chooser alkalmazás is, MIUI-féle, ha jól van megcsinálva. Tetszik az ötlet...remélem a megvalósítás is okés...
Közben végre kész a téma a Romkitchenre is...frissítés jön az xda-n, aztán criskelo.
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz muveszur #14786 üzenetére
Örülök, h jó kedved van!
Jah, cris tényleg kapkod, de legalább megoldotta a browsert
Én sem értem cogni ezt mikor javítja már...
Nem csodálom, h h.ingered van már a telótól
Jó "pihit" jövő hétre!(#14789) muveszur: Hajrá és sok szerencsét, bírom mikor félig kínaiul nyomod
[ Szerkesztve ]
-
kecsetihunor
aktív tag
Muveszurhoz!
Szeretném kérdezni, eclipset használtál már Android fejlesztéshez? Jövő évben (októbertől) egyetemi szinten nekem is bejön majd az Android projekt, és én ezt ismerem.
Esetleg tudnál egy jó fejlesztői környezetet Androidra? Visual Studiot is hallottam
Köszi!
If you want to do something with Windows, reboot. If you want to do something with Linux, be root.
-
muveszur
addikt
válasz kecsetihunor #14791 üzenetére
Eddig szerencsére nem nagyon kellett a munkámhoz, úgyhogy ebben nem tudok segíteni.
Ellenben szeptembertől mechan nekem is lesz rohadt sok programozás, és még annál is több...Úgyhogy skacok, majd jövőre remélem találkozok néhányotokkal SGS III-n, mert ott már lesznek muveszur romok! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz muveszur #14786 üzenetére
nálam jól működik.
témát nem tudok adni, mivel online vagyok
csináltam egy pár képernyő mentést a telefonon, de itt bénázok, hogy hova menti el.....nem találom...." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
-
aggleány
addikt
Elnézést, ha volt már a kérdés, nem találtam a keresővel.
Nektek csinál olyat a telefon, hogy a kijelzőre kitett mappában félrecsúsznak a benne lévő appok? Tehát az egyik szélén kilógnak a mappából a pici ikonok. Mitől lehet ez, és hogy lehetne segíteni rajta? Ma már egyszer megcsináltam, hogy kiszedtem, mappát töröltem és újra visszatettem őket, de nem szeretnék ezzel szórakozni naponta többször, így viszont nem túl szép.
-
muveszur
addikt
válasz HUTCHDB #14797 üzenetére
sdcard/Screencapture ha jól emlékszem...
Közben frissültem XDA-n is...Szóval
Kövessetek engem a G+-on, hogy mindenkinél előbb értesüljetek az okosságokról!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest