Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
Belőttem a Social Hub-on a Google Talk-ot. Így ha valaki ír GTalkon, akkor az megjelenik ott is, és a natív Google Talk kliensben is. Hogyan lehet úgy beállítani, hogy csak az egyikben (a natívban) jelenjen meg?
Dive ever, work never.
-
dundidandi
csendes tag
Segitenetek?
Elso cogni frissitesem. Letoltottem az 1.31-est, de ez nem tar file. Hogyan lehet erre frissiteni a kg 1-et?
Legutobbi kb 1000 (ezer) hsz-t elolvastam, nem derult ki. Mindenki csak orul, h van.
KG 2es nelkul nem is lehet feltenni?
kg3? WTF?[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
válasz DjBlero #14051 üzenetére
Lehet lama a kerdes, de ez igy most rootolt lesz??
Gondolom a szamlalohoz nincs koze... (amig nincs meg a JIG-em addig nem kacerkodok fozelekekkel)F-ECT$
FC >> Force Close
Dejv
nekm a Samsung app-bol letoltottf cam frissitessel es KG3-as ROM-al majdnem hibatlan kepeket keszit! Ennel tobb egy telefontol nemigen kell legalabbis szamomra
[ Szerkesztve ]
-
dejv
tag
tudtok ajánlani valami fasza progit a kamerához?
már egész jó képeket csinál a telefon,de szabadtéren az ég még mindig világít,és elég idegesítő minden egyes alkalommal levenni a fényerősséget,jó lenne valami okosabb program,ami meg is jelzi -
zeroo5ux
aktív tag
-
-
balu333
tag
ha még nem volt:
[CF-Root-SGS2_XX_OXA_KG3-v4.1-CWM4.zip] -
djapor96
senior tag
Ne viccelj nekem a cogni 1.30 -al belakva 12750-et hoz.....
Aranyos..... a t-mobile move a Cf-Bench-ben 874 pontot ér el....
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
dundidandi
csendes tag
Meg megtennetek annyit, hogy dobtok helyes egy KG3 rom linket? Most toltottem le egyet, de crc hibas a fajl.
-
balu333
tag
válasz dundidandi #14069 üzenetére
Szia! ha ez megfelel tessék:
[link]
kicsomagolókód: samfirmware.com -
djapor96
senior tag
válasz dundidandi #14057 üzenetére
recovery módból....
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
djapor96
senior tag
amiatt ugrik csak igazán, mert a kernelt számolja
oopsz befért volna eggyel előrébb is...
[ Szerkesztve ]
-
balu333
tag
válasz dundidandi #14074 üzenetére
Nálam gond nélkül kicsomagolta, nem lehet, hogy letöltésközben sérült a fájl? lejött az egész?oké rendben az a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
zeroo5ux
aktív tag
válasz dundidandi #14076 üzenetére
hangerő fel - középső gomb - bekapcsoló gomb
-
Gizmo94
veterán
válasz dundidandi #14076 üzenetére
Hangerő fel és a home gombok nyomvatartásával, majd az on-off gomb megnyomásával.
Szerk, megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
dundidandi
csendes tag
MEGY FEL A COGNII!! BSZZ de orulok! Koszi mindenkinek!!
-
djapor96
senior tag
belépsz a bootloaderbe..... hangerő le + home + bekapcs (kikapcsolt állapotban), majd ha bejön a download mód bejelentkező, akkor hangerő fel.....
-
No.01
őstag
koszonom! Meg 0-an vagyok
-
djapor96
senior tag
-
dundidandi
csendes tag
Mekkora a kepernyo lezaras cogniban! Magam ala szrok!
-
tomcruise
tag
Melyik a jobb?
- Cogni (az 1.2-est már használtam, de a böngészőben nem játszotta le a flasht. Igen, fel volt installálva a Flash Player)
- Criskelo -
Flashhh
tag
aruljatok el kerlek hogyan tudom telefonon a facebookot vagy youtubet igy nezni h ne a mobilos verziot dobja ki?
-
Sógi
addikt
Már nem vágom az egészet, közben jött pár haver és ez lett belőle, full káosz, annyi a lényeg, h tudjak hívást fogadni Most itt tartok és nem értem az egész történetet
De legalább jiget nem kellett használnom
mondhatni rekordot döntöttem cf bench-el(#14101) kecsetihunor : Most épp azt sem tudom hol vagyok, kicsit erfeldült ez a keddi nap
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- BestBuy topik
- DIGI Mobil