Hirdetés
Aktív témák
-
mzsf
csendes tag
Sziasztok! Segítséget kérek! XXKG1-re frissített PDA. A flash nem akar menni benne. Az a tapasztalatom, ha "visszafrissítem vmi régebbiree 10.1, vagy 10.2, majd frissítem 10.3-ra marketből akkor megy, de ha kikapcsolom a készüléket, majd vissza, akkor olyan mintha nem is lenne rajta flash player. Nagyon dühítő. Mit tehetnék? Más tapasztalt-e ilyet "gyári" 2.3.4-l?
-
-
RedCat
senior tag
válasz DonDragonka #11699 üzenetére
Értem. És ki tudom benne cserélni a hardver gyorsítottra? Próbáltam már az operát, a Dolphint, de nekem a gyári jött be a legjobban. Ráadásul az is volt eddig nekem a leggyorsabb, leg gördülékenyebb... Szóval maradnék a gyárinál. Kérdés, hogy könnyedén kicserélhető e?
-
DonDragonka
őstag
válasz RedCat #11703 üzenetére
Kérdésedre a választ nem tudom biztosan.
Azt látom, hogy elvben még akár ki is lehetne cserélni lévén csak egy zip fájl és kész.
Abban meg még meg is vannak az appok. Tehát ha igaz akkor ott ki is lehetne cserélni erre a HW gyorsítósra, de ilyet én még nem műveltem...
Esetleg valaki aki tapasztaltabb e téren megerősíthetne vagy cáfolhatna, hogy az elmélet helyes avagy sem...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
anzo
senior tag
válasz fiktív1 #11660 üzenetére
A kamerát azért találták ki így, hogy 15% -nál ne lehessen használni mert ez mégis csak egy telefon ez a fő funkciója. Amikor egy bizonyos szint alá esik a töltöttség a kevésbé fontos fogyasztókat szép sorban lekapcsolja, hogy telefonálni még lehessen vele. Sztem ez a future tökéletes adott esetben ne fényképezhessek vagy ne legyen háttér világításom de egy telefon hívásnyi még legyen az akksiba.
-
Sokka
aktív tag
Egy resetre én is gondoltam, csak most még nézegetem egy-két napig, hogy viselkedik az akksi. A frissítésekkel az a bajom, hogy egyrészt még bátortalan vagyok, másrészt sem otthon, sem az itteni szállásomon nincs internetem, csak itt az irodai gépemen, ahol dolgozom. Itt viszont semmi ilyesmi nem megengedett. Max le tudnám szedni a progikat, meg a file-okat. Amúgy én még azt sem tudom, milyen az a Kies, mert még azt sem telepítettem fel. A film és zene másolásokat meg tudtam oldani a TC-vel is.
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
DonDragonka
őstag
Egy kép csak azért mert érdekes... Az idő/%-ban szerintem rávertem itt mindenkire... Negatív csúcsot beállítva...
A jelölt ponton volt a teló első klasszikus fagyása. A fagyást követő egy percen belül újra lett indítva a teló....A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Zsiguli
tag
Tegnap bementem megkérdezni a Westendben lévő Samsung szervizbe, hogy melyik a legújabb szoftver.
Kezdjük ott, hogy sehol senki nem volt az előtérben (kb. 11 óra volt.)
Bárki bármit ellophatott volna...Majd hátrakiabáltam nekik, ekkor előjött egy csaj.
Az azt mondta, hogy az a legújabb szoftver, amivel megvettem a telefont.
(pedig nem is mondtam neki, hogy mikor vettem, és azt se, hogy most melyik szoft van rajta)Mondom neki, hogy az nem lehet.
Erre hátrakiabált, majd hátulról vissza neki, ez így ment 2-3x, majd kb 2 perc várakozás után hátulról ezt a fecnit kaptam:
-
Sokka
aktív tag
Amúgy a frissítéshez konkrétan kell folyamatos net, vagy csak addig, míg letöltjük a keretprogramokat (Rootexplorer, Odin), meg a file-kat, amit be akarunk tallózni?
Szerk.: És Kiest fel kell tenni előtte mindenképp?
Én is beszállok abba a pizzába, ha összedobná FRG azt a hsz-t.
[ Szerkesztve ]
¤>Xiaomi_Redmi_Note_10_5G<¤><¤>70MAI_Pro_Plus<¤>Mibro-A1<¤
-
No.01
őstag
válasz xtremetuning #11710 üzenetére
Miert is csodalkozunk, h ott tart magyarorszag ahol...
En mas sokszor mondtam: 2011, Magyarorszag, semmi sem valtozik…
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
válasz DonDragonka #11704 üzenetére
Ha gondolod megpróbálhatom kicserélni. Hogy működni fog-e azt nemtudom.
-
F-ECT$
titán
Ez rendben van, de szerintem akkor sem szerencsés, ha meg akarják mondani, hogy mit csinálhatok a saját készülékemmel. Lehet, hogy épp egy fényképre lenne szükségem, és nem akarok telefonálni, de a készülék szoftveresen nem engedi, pedig lenne még kraft. Eleve ez a 15% kicsit sok, ha 10% vagy még inkább 5%-nál csinálná, akkor az elfogadhatóbb lenne, bár gondolom meg tudják csinálni a romfőzdében ezt is.
Dive ever, work never.
-
DonDragonka
őstag
Nem vagy jó tesztelőnek,mert pont azt kéne megnézni, hogy az 1.15-ös zip-ben kicseréljük az apk-t és hogy az jó lesz e ha utána tesszük fel az így módosított ROM-ot... Felmegy e, elindul e stb...
Neked meg már fent van az 1.15...
De azért köszi![ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
djapor96
senior tag
válasz DonDragonka #11707 üzenetére
Ez egy pár másodperces időutazás volt.... nem, vagy elvittek az ufok....?
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
ERPY
őstag
válasz DonDragonka #11715 üzenetére
Megpróbáltam a saját szórakoztatásomra, de a lényeg hogy nem működik alatta. Olyannyira nem, hogy még az ikonja is eltünt, szal mintha nem is lenne. Szerintem ugyanígy járnátok azzal is, ha a telepítős romba lenne kicserélve. Persze egy próbát az is megér, ha valaki gondolja.
Állásába ez a Cogni szinte semmit sem fogyaszt, mintha repülő módba lenne.
[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
válasz djapor96 #11716 üzenetére
Én inkább azon filóztam, hogy mi lett volna, meddig bírta volna az aksi, ha nincs ez a kis (kb. 20%-os) megbicsaklás...
De azt hiszem, hogy ma erre is kaptam választ... kb. 7-8 órát még bírt volna...
1 nap, 8 óra aksi idővel én meg már kiegyezzek...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
buda002
csendes tag
Sziasztok!
uot kitchen segitségével csináltam %-os akkukijelzőt (framework-res feltölt, majd a letöltött zipet CWM-ben tettem fel). Akkut feltöltöttem 100%-ra, majd wipe battery stats CWM-ben. Azóta viszont igencsak merül, kb. negyedóránként 1%-ot. Usage Timelines alapján Security Storage pörgeti a CPU-t 6%-os szinten. Erre tud valaki megoldást? ROM: gyári XXKG1 (kali féle CSC-s változat)
Kösz
-
pestibenji
senior tag
Valaki tudna mutatni a legújabb cogni romból screeneket, hogy hogyan néz ki?
-
RedCat
senior tag
Tegnap halgattam mp3-at a beépített zenelejátszóval (Zenék). Azóta mindig elindul a háttérben. Feladatkazelővel bezárom, de kis idő elteltével ismét ott van. Mit tegyek ez ellen?
-
ERPY
őstag
válasz pestibenji #11721 üzenetére
-
Nordik
őstag
Ha szeretnék csinálni egy full resetet a telón, akkor ha jól olvastam mindent, érdemes feltenni egy gyári romot ami újraparticionál mindent stb. Ilyeneket hol találok?
Ha ez megvan, akkor hogyan lesz recoverym?
-
Sógi
addikt
Nah, feltettem a cogni 1.15-öt, feltoltam a procit 1.6-ra elindítottam egy cf bench-et és lehalt a telefonom
Még bekapcsolni sem tudom, sőt nincs dm mód és recovery sem...
Akkut most kicsit kivettem, meglátjuk mi lesz ha visszarakom, már kezdek remegni
Tanácsok?
Akku ki és be megoldotta egyenlőre, most bootol
Rá merjek nyomni mégegyszer a benchre?[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz Nordik #11728 üzenetére
Először tegyél fel re-parttal egy alap KG1-et, ezt már linkeltük párszor
Aztán kell egy cf root kernel, azt is feldobod odinnal (itt nem kell repart és pdaba tallózod) és kész a root.(#11730) norbert999 : kösz, h szorítottál, biztos ezért maradt akkor életben
(#11732) ERPY: gondolom az nem kavart be, h feltoltam egy 1.13-ra való témát, megy minden, megpróbálom mégeygszer a benchet...Lehet egy reboot kellet volna miután feltoltam 1.6-ra...? Megint lehalt...Nem értem, lehet kéne egy re-part full takarítással..1.14-et fel kellett volna tenni előbb, gondolom nem...
[ Szerkesztve ]
-
h377
tag
Ha még valaki nem olvasta volna, állítólag ma este jön a hivatolos 2.3.4:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1174161
-
adodaniel
őstag
tudja valaki mikor lesz xwkg1-es rom, ami 2.3.4-es?
-
ERPY
őstag
Én is 1.13-ra tettem az 1.15-öt, mert az 1.14-ről nemtudtam normális mentést csinálni mivel nem mentett md5 file-t. Szal az elveszett, vissza 1.13 és tettem az 1.15-öt.
Lehet hogy a telód esetleg nem bírja már az 1.6-ot.
A témának egyébként ehhez semmi köze.[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
tsába, most megen kezdhetek belakni egy új ROM-ot pedig ez a mostani Cogni nagyon bejön...
Megvárom míg lesz Cogniból G2-es és Sógi szétcumizza magát vele... Így legalább nem nekem kell mindent kitesztelni...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest