Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz ricshard444 #11149 üzenetére
Itt egy link és ez tutira full magyar [link]
Gondolom gyárit szeretnél vagy custom rom is belefér?(#11153) Gaabor80: Mind tökéletes!
#11150) dancsuri: Ez mind az xda-ra linkel és a verzió frissítés is kissé le van maradva
[ Szerkesztve ]
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mint telefon mennyire jól működik?
Gondolok itt a térerőre, hangminőségre, stb.Előre is köszi
-
dancsuri
veterán
válasz DonDragonka #11154 üzenetére
az oldal NEM naprakész de 1 kattintással elvezet a gyártó oldalára
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
DonDragonka
őstag
válasz Gaabor80 #11153 üzenetére
Mint telefon?
Ez még eddig nem is szerepelt nálam, mint szempont, de majd figyelem ezt is...
Bár nagy bajom nem lehet vele, mert tök természetesnek vettem eddig hogy az jó és van és használom, de valóban ezt a különböző ROM-oknál nem figyeltem... Fogom nézni ezt is...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
t72killer
titán
válasz t72killer #11141 üzenetére
ja, elfelejtettem: jelszó: samfirmware.com
#11158: elsőre mindenképp egy gyárit javaslok, lévén ha 2.3.4-es androidra váltasz, érdemes előtte a gyári KG1-es rom-mal lepucolni (=adatok, kontaktok lementése, utána recovery módba téve wipe data és wipe cache)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
dancsuri
veterán
szovel ez a Mobo.Video.Player még fejlesztésre szorul
igaz mindent visz minden méretben, de eddig ugye nem kapcsolta ki a képernyőzárat
ujraraktam - na most kikapcsolja viszont ha leállítom és bezárom most meg nem kapcsolja vissza a képernyőzátat összes pipát kiveszi
Pedig nekem EZ kell[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz ricshard444 #11158 üzenetére
linkeltem az oldalt mindet nézd meg, képekkel vannak illusztrálva (a te izlésedet mi nem ismerjük)
-
DonDragonka
őstag
válasz ricshard444 #11158 üzenetére
Vagy gyors vagy jól néz ki...
Mondjuk a gyorsat lehet szebbé tenni, de a jól kinézőt nem lehet sokkal gyorsabbá tenni...
Gyors: Cognition S2 v1.13 hozzá téma például
jól néz ki: Lite'ning Rom v2.2 XXKG1[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Sógi
addikt
válasz DonDragonka #11162 üzenetére
(#11158) ricshard444: Ezt a kettőt ajánlom én is, litening jobban néz ki, de sztem a cognition gyorsabb és kevesebbet eszik, de lite-al sincs gond.
-
DonDragonka
őstag
Akinek nem tetszik az SGSII hangminősége az esetleg próbálja ki ezt...
-
Sógi
addikt
válasz DonDragonka #11165 üzenetére
Gondolkoztam már, h megváltoztatom cognin a témát..Te már próbáltad vmelyiket?
-
DonDragonka
őstag
Most szemezgetek közülük, de nagyon egyik sem jön be...
[ Szerkesztve ]
-
tombike
aktív tag
en meg lassan mar ott jarok h visszaflashelem a gyari t-s ke2-met
kf3 pl nem jol kezeli az iwiw widgetet kirakom belepek aztan bezarom az iwiwet es a widget helyere az ora widgetet teszi bemeg sok ilyen aprosag, a magyaritas gyalazat a hivatalos kf3 ban mar angolul hasznalom, a magyar szovegek a gombok felett, alatt, felett, de hogy pont ott legyen ahol annak lennie kell az nem ment a fejlesztoknek
kg3 ban mar jobb de... -
DonDragonka
őstag
Még egy dolog amit el szerettem volna mesélni...
Lite'ning ROM-ban találkoztam a LauncherPro nevű progival. Nekem nagyon bejött(meg is vettem). Ami különösen király benne az az, hogy álló és fekvő módban is tökéletesen működnek a HOME képernyők, ami kocsiban nem kis előny. Persze ezen kívül még seregnyi dolgot tud de nekem ez az egyik legfontosabb belőle. Van benne mentés is. Lite ROM-ban mentettem és amikor Cognira is rádobtam simán visszatöltöttem a mentését, így a HOME képernyőim rögtön készen voltak...
Ócó ész jó...A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Sógi
addikt
válasz DonDragonka #11168 üzenetére
Az a gond, h a legtöbb még nem kompatible 1.13-al...De ezt a battery ikon cserét megejtem...
Van egy a lite blue-hoz hasonló is, de még az sincs 1.13-raNem értem, hogy bírják azok akik még KE2-ön vannak
Vagyis értem, már hozzászoktak és nem tudják mi a tuti[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Nekem egy akksileszívós incidenstől eltekintve semmi bajom nem volt vele, csak kíváncsiságból tettem fel a KF3-at, ami most is fenn van. Még kellemetlen +lepetés is volt, ahogy felraktam az első pillanatban mintha akadozott volna a menü... Szerencsére ez azóta elmúlt. Illetve egy hisztije van: ha nem a DCIM könyvtárban van kép, azt csak sokára és lassan hajlandó megnyitni, fura...
[ Szerkesztve ]
-
bajusz15
senior tag
Bocsi a hülye kérdésért, de az airplane mód ugye azt jelenti, hogy mindenre tudom használni a telefont, kivéve arra amire való, azaz telefonálásra?
-
t72killer
titán
Háát, az gyanús nekem, hogy ekkora dobozba ennyi kapacitás elfér-e, én inkább a fogyasztás oldaláról fognám meg a kérdést, pl a felesleges cuccok fagyasztásával. Ha meg már nagyobb akksi, akkor van 3500mAh-s ami tényleg jó, illetve vannak combos külső akksik, mérettől függően akár 10+Ah kapacitással (ebayen van 12000mAh-s napelemes).
-
DonDragonka
őstag
Igen az aksi ikon nekem is hasogassa a szemem, de majd idővel cserélem...
Nem értem, hogy bírják azok akik még KE2-ön vannak
Nekem is, de szerintem neked is bátorság kellett a cseréhez. Ők még most szívják fel magukat... És amikor készen állnak az új ige befogadására akkor megfogják tenni amit meg kell tenni…A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
Sógi
addikt
válasz DonDragonka #11179 üzenetére
Most cseréltem ki, de kör alakú elég kicsi...Ezért most feldobom a verticalt.
(#11181) Prien: Azért nekem is gyanús, de egy próbát megér! Aztán majd lehet dobálgatjuk be a screnshootokat 3 napos használatról meg 5 óra kijelzőhasználatról
(#11179) DonDragonka: Nem tudom nekik mióta van meg a teló, nekem 05.23-óta és két hétig bírtam, de közrejátszott az is, h ez az első androidom, ha nem ez lett volna, elős nap ment volna fel egy korrekt rom
[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Annyi heleyen dicsirike ezt a LauncherPro-t, h lehet teszek egy probat es letoltom en is...
Mennyire lassitja be a telefont? Akksit eszi? (SPB-t probaltam, de hiaba szep meg 3D nekem belassult tole a telefon meg neha meg-meg reccent szoval toroltem is... -
Prien
addikt
Az spb-t én is megvettem anno előző telómra, de egy idő után nagyon szaggatott, fagyott és nem tudtam rájönni,miért.Talán nem boldogult a widgetekkel? Másnál ugyanolyan készülékkel állítólag szépen futott. Uninstall után lett jó minden. SGS2-n,hát nem tudom, zavart,hogy nem jól jeleníti meg a gyári Samsung időjárás widgetet pl. ,így nem erőltettem. De túl sokat nem is vacakoltam még vele.
T72killer:
[ Szerkesztve ]
A kevés is több a semminél.
-
p87
senior tag
Ebay, Taiwanból jött.
Múlthét szerdán lett feladva és ma kaptam meg.[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Cogni ma ötször produkált nekem touch érzéketlenséget...
Nem tudtam felvenni a telót. Tehát repülnie kellett.
Felkerült ez a Sky 2.1. Hihetetlen mit dolgozott a fejlesztő a témákkal.
És végre egy rom, ami jobb Cf bench eredményeket és sebességet produkál, mint a gyári (úgy, hogy nincs overclocking) és mindezek mellé kék szinekben pompázik.A bejelentkező animáció pedig szenzációs Egy android felzabál egy fejre fordított almát...khmmmm.
Most pár napig teszt az akksifogyasztásáról és kiderül maradhat e....ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Sógi
addikt
Jól hangzik, de erre most sajna nincs keret Azért kösz az infót!
(#11193) xtremetuning: Nem értem miért csinálta ezt nálad, nekem ma 1 óra hívásom volt és mindig felvette rendesen...
Már szemezgettem ezzel a sky-al, de egyenlőre marad cogni, mert full elégedett vok..[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #11193 üzenetére
Dobsz egy cf bench eredményt?
-
ERPY
őstag
válasz xtremetuning #11193 üzenetére
Hú de erős kék van ebben a romban. Néztem róla képeket, majdnem öngyi lettem ettől a komor színvilágtól. :-D
(Nem fikázásból írtam, félre ne értsd, csak kicsit megütött ez az erőteljes sötétebb tónusú kék szín)[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Tényleg lehetne kicsit lightosabb, mint lite-nál...Van különbség a kettő között..
Nekem nem tetszenek a status bar ikonjai sem
A whiskeXblue lighotasabb
Elindulhatna már ez a romkitchen is[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
Samsung Galaxy S II tippek & trükkök (Galaxy S illetve Ace is említve)
Ezeket az ügyességeket ismeritek mind? Nekem speciel a fényerő állítás a notibaron és a naptár éves nézete újdonság volt.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest