Hirdetés
Aktív témák
-
Sógi
addikt
válasz csabám #12646 üzenetére
Aham! Ha jól értelmeztem ez egy bővített funkciókkal rendelkező főzött rom!
Több beállítással és jobban testre szabhatóbb, mint egy általános főzött romocska, ez qrwa jól hangzik!(#12650) xtremetuning : ha ez bejön és zsír lesz, akkor lehet cogni kuka lesz, végre van célom az életben, kettő is, először cogni 1.2 aztán CyanogenMod XX
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
válasz csabám #12646 üzenetére
Én biztos felteszem.... alig várom már..... nem hiába adott nekik májusban a Samsung néhány S2 -t ajándékba.....
(#12654) dancsuri: de?
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
csabám
addikt
Nekem annó nagyon bejött S1 - en, de sokat kell várni, mire tényleg használható lesz, főleg most S2 esetében. . . De ennek ellenére ki kell próbálni
dancsuri: Csitt
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
Sógi
addikt
válasz dancsuri #12654 üzenetére
mond-mond-mond!!!!
Ne titkolozzál ittennieheeee!!!(#12655) csabám: hjaj, miért kellett az a csitt?
Meséljetek már!!! De ha nem akkor használni fogjuk a keresőt az S1 topicbanÚgy döntöttem hétvégén főzögetek kicsit, ha már úgyis ráérősben leszek
(#12657) djapor96: ingyé és ajándékba bármit! Ez alap!
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
Asszonynak baréti áron (ingyen) tudok egy ilyet leakaszatni, magyar garival:
Ne az S2-vel hasonlítsátok össze.....
Ő nem kütyübuzi mint mi..... menjen, lehessen telefonálni, meg játszani, meg netezni...
Most egy Vairy Touch 2 -je van és el van vele...... Ahhoz képest álom nem?
[ Szerkesztve ]
Qtek S100, Mio A701, HTC Kaiser, Samsung Omnia i900, Xperia X10i, Samsung S2, Huawei U8500, Samsung Note , HTC One, Samsung Ace 3, Lenovo Vibe X2, S850, Huawei P8 lite, P9 lite, Mi Mix 2, Mi9 Lite, Mi11 Lite, Samsung Galaxy Z Fold 3
-
F-ECT$
titán
1-es HSZ-ben lévő root explorer helyett van ingyenes és jó alternatíva?
Dive ever, work never.
-
djapor96
senior tag
-
Sógi
addikt
Ez jobb: File Expert v3.2.0, mint a root explorer? Vágja vki?
(#12663) xtremetuning: dehogy is, vmit benéztél (már megint)
[ Szerkesztve ]
-
djapor96
senior tag
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #12666 üzenetére
Nem tudom miről beszélsz, nem értelek
(#12665) djapor96: AOSP theme
(#12667) dancsuri: ne csináld már, pár szóval leírhatnád mi a pálya
Olyan vagy ma[ Szerkesztve ]
-
Silent018
csendes tag
Sziasztok sos-ben kéne segítség.
leszedtem a gyári 2.3.4 es romot frissíteni akartam a romot nem volt pit file viszont volt kernel pit file nélkül kezdtem el frissíteni és a kernelt nem raktam be sehova, a cache.img nél megállt a frissítés. mit tegyek?!?!?!!? -
F-ECT$
titán
Noob kérdés: azt megtaláltam, hogy hogyan lehet a képernyőzár feloldását beállítani, azt viszont nem találom, hogy hol lehet beállítani azt, hogy ne kapcsoljon be a zár automatikusan. Szóval hol?
Dive ever, work never.
-
Sógi
addikt
válasz Silent018 #12669 üzenetére
Próbáld meg újra az egészet, úgy hogy mindent betallózol a helyére!
(#12672) dundidandi: ennek a megoldására még én sem jöttem rá két hónap alatt! De ritka, h kétszer benyomodik a home gomb, nekem eddig nem sikerült összehoznom, úgyhogy annyira nem is zavar...
(#12670) F-ECT$ : Max azt tudod tenni, h a képernyő időkorlátját maxra tekered vagy esetleg ki lehet szedni a systemből, de ezt nem vágom...
[ Szerkesztve ]
-
dundidandi
csendes tag
Sziasztok! Szeretnem a segitsegeteket (vagyis inkabb otleteiteket) kerni.
Akármilyen screen-lock programot szedek le, nem tudom beallitani, hogy a fizikai gomb nem oldja. Kettő nyomás egyszerűen mindig oldja, bármilyen screen lock-ot próbálok. Van ötletetek, hogy és miért lehet és h egyáltalán be lehet e állítani?Koszi
-
Silent018
csendes tag
Mostmár ugy néz ki megy minden de van egy kernel file azzal mit csináljak??
-
Kapanyél
őstag
válasz Zsiguli #12631 üzenetére
Az oktogonnál nem a legfrissebbet tették föl.
A Westend-ben lévő szervizben meg annyira hülyék, ahogyan azt már megfogalmaztad.
Ez XWJS8-XXJS5 akar szerintem lenni, ami i9000 Galaxy S-hez való, arra viszont tényleg a legfrissebb hivatalos.Hús vagyook, hús, hús, hús, hús, húús!
-
xtremetuning
addikt
válasz dancsuri #12677 üzenetére
Ez nem túl bíztató... , bár én a sky kg2-es verzióját várom. Nem sieti el, vagy nyaral...
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
dancsuri
veterán
számomra (nem értek a programozáshoz) az a nagyon érthetetlen,
ha nézitek a különböző romokat (népszerüeket) mindegyik valamiben nagyon erős a többihez képest
akkor miért nincs egy olyan rom amibe ezek a "jó" dolgok összevannak lopkodva?Hát a lite'ning romról nem sok jót írnak most xda-n
Nincs egy normális KG2 főzelék....pffff...
Jah, lehet, h ez a touch x se az egyetlen jó cucc per/pill?
egyenlőre ugynéz ki csak én használom (az meg nem mérvadó)[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
zeroo5ux
aktív tag
Touch X SE 1.0
elég korrekt, nagyon jó akku idővel kecsegtet eddig.
(eddig nem nagyon hittem ebbe a "mesterséges" akku idő javításba de itt tényleg megmutatkozik valami javulás...) -
Sógi
addikt
válasz dancsuri #12682 üzenetére
Majd lesz ilyen rom is, amiről te álmodsz, csak idő kell nekik sztem GS2-ön, ez a telefon meg fogja pörgetni a fözöcskézést, véleményem szerint.
De mérvadó, ha te adsz infókat a romokról, én mindig figyelem a hsz-eidet!
Hétvégén nagy főzést csinálok, addig bírtam, egy hét...faszaMost a literól beszélsz vagy a touch-ról?
(#12681) csabám : jól beszélt a szád ember
(#12684) F-ECT$: nah! Gratula Tudsz te ha akarsz
(#12683) zeroo5ux: Sebesség? Betegségek? Új cuccok? részletesebben?
(#12680) ERPY: Baxus, ez volt kb a második kérdésem (no lock) ebben a topicban Kajak elfelejtettem, pedig most is fent van a telón
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
most a TOUCH X SE 1.0 nyomom
én szinte minden romot kipróbálok amit a neten találok
de csak azt említem itt amit (én) arra érdemesnek tartok
és ez a mostani nagyon is olyan(#12686) fako
miért nem rakod fel ezt a romot amiröl itt beszélek?
teljesülne a kivánságod, és lenne egy szuper rendszeredbocs a 272-es van benn
[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
A feladatkezelő mindent bezár gombját szeretném kitenni egy ikonként a képernyőre. Lehetséges ez? Beállítások közül sokat ki lehet tenni, de ezt nem találtam meg... Valaki?
-
addikt
Írtátok a Marketet hogy onnan tudok letölteni, de nincs bankártyám van ami meg fizetős ugye... Valami más megoldás esetleg van??
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
Sógi
addikt
Most néztem körül az xda-ás témák között, pár meg lett frissítve cogni 1.15-re, holnap este letesztelem őket, ha minden jól megy...
(#12692) laleh: gugli a te haverod + tudom ajánlani a nokiaprogramok.hu-t minden kedves "kezdő" fórumtársnak.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz Jeanne d'Arc #12692 üzenetére
ami a Marketen fizetős az máshol is az, esetleg barátkozz a Google vel
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Most megint csak az iphone esetet tudom írni hogy ott ami az itunes-be fizetős, az fenn van más oldalon, és ott nem kell fizetni érte...
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
dancsuri
veterán
válasz Jeanne d'Arc #12695 üzenetére
nehogy megsértődj
tessék! 14 GB12697) RedCat
egyszerübb csak a kész linkre kattintani[ Szerkesztve ]
-
RedCat
senior tag
válasz Jeanne d'Arc #12695 üzenetére
Sokat beszélsz keveset olvasol
Előttem már 2-en elmondták, most én is megteszem: a google a barátod, illetve a nokiaprogramok.hu oldalon is érdemes böngészned
dancsuri : Ha nehéz neki egy google ablakot nyitni és beírni, hogy programnév apk akkor sajnos nincs segítség
[ Szerkesztve ]
-
Silent018
csendes tag
válasz ForRedGlory #12675 üzenetére
Sorry. Ne haragudj, de bepánikoltam, hogy nagyon elrontottam. Ilyen körülmények közt nem álltam neki keresgélni..
-
Sógi
addikt
válasz RedCat #12697 üzenetére
Most jut eszembe, h de rég használtam a DC++-t, körülnézek ott is, bár nekem megvan a fix forrásom és elég jók a frissítések is, sőt
(#12698) Silent018: Jól van, nincs semmi baj Látod, h segítettünk
De tényleg nem árt olvasni itt sokat, tudom, h hosszú idő és nyüg, de mikor idejöttem, elolvastam vagy 6-7 ezer hsz-t és azóta mindet elolvastam, nagyon sokat tanultam itt
Akkor lehet okosodni és képben lenni, ha folyamatosan nyomon követi az emberfia a történéseket...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest