Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
poczabence
tag
A samu apps-ban lévő játékok másnál sem mennek? Azt írja a legtöbbre, hogy nincs optimalizálva a telóra. Az idáig oké, de akkor miért jelennek meg?
-
xtremetuning
addikt
Nagyon komoly a kékje..., de én igazi kék fan vagyok, úgyhogy nálam ez telitalálat.
Nem komornak nevezném, inkább technokratának.
És ahogy a menüket megoldja, a sok apró finomság, amit eddig a többiben nem találtam meg......., igen ez tetszik.
Nekem a cogni túl szines volt, mondhatnám csicsás. De persze kinek a pap....
Egyébként élőben más, mint a screen shotokon.[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Flashhh
tag
Ismer valaki olyan programot ami az N85 be N8 ba alapbol benne van az amoled kijelzonek koszonhetoen? Kikapcsolt kijelzonel, csak az idot mutatja minimalis szinte 0 energiafelhasznalas mellett. Hasonloan a noledhez, ami sajna csak akkor mutatja az idot ilyen modon ha volt nem fogadott hivas v olvasatlan sms. Nagyon jol jonne, imadtam ezt a funkciot az n85ömben anno h eleg volt csak rapillantani a telora es lattam h hány az óra
-
Sógi
addikt
Sajnos én nem vagyok oda a B&W témákért, szeretem, ha színes, de csak módjával...
Ezt a screen off effekt pixelesedést én sem értem, lite és most cogniban is jelen van, újraindítás után egy darabig jó..(#11202) xtremetuning : Cogni színes??? Hol??? Szinte egy alap rom, a túlhúzás effekt sárga, nagyjából ennyi
(#11200) HardRic: a manuális fényerőt status baron való állítással nem vágtam, köszi!
De a keresés menü gomb hosszan nyomásával nekem nem megy, lehet vmit rosszul csinálok[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Tessék :
...ezt nem hiszem el, ha csatlakoztatom az usb-t, a képen marvin található,
a kedvenc robotom a galaxis útikalauz stopposoknakból... engem megvettek kilóra ezzel a rommal.[ Szerkesztve ]
...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #11205 üzenetére
Ez egész jó eredmény, köszi...Wipe-os rom?
CWM-es telepítés?Jah, bocs most olvasom, h cwm-es
Ez azért komoly: "First boot takes about 5 minutes, so dont worry, be Happy!"
Talonba teszem ezt a romot is, de már többet nem! Eddig befutók nálam főzelékből: cogni, lite és ez a sky is az lesz asszem
Kár, h nincs egy rom switcher[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
No wipe - Cwm-el.
Először 2.0. Majd 2.1 part1 és végül 2.1part2.Kb. 10perc alatt fennvolt...
-
CrawLinG
tag
sziasztok, segítséget szeretnék kérni,volt egy rom csere villan 2.3.4 , picit laggolt az asztal elhuzásánál így vissza raktam kf2, egy olyan problémám akadt ami elég idegesitő számomra, a telefon rezgése kicsit megváltozott amikor a 'vissza' , gombot nyomom sokkal enyhébben rezeg már.Tudom butaság hogy ilyen miatt panaszkodok , de megnéztem menübe is és hiába van max rezgésen a skála.Számomra elég idegesitő lehetséges hogy rom miatt ? vagy csak szimplán meghalt telefon alsó részén a rezgés. Válaszokat előre is köszi ,remélem érthető voltam
[ Szerkesztve ]
-
Motyi
senior tag
Lite 2.2 CF-Bench
Native Score: 12868
Java score: 3697
Overall score: 7257Egyébbként itt van elöttem asszony S2-es telója is. Az enyémen Lite 2.2 van, az övén Cognition S2 v1.13.Reggel egyszerre vettem le a 2 telót a töltőről, beállítások ugyan azok (wifi on,2g hálózat,stb), és direkt ugyan annyit használtam őket (értsd: ha neteztem 10 percet az egyikkel akkor utána a másikkal is, ha ment 5 perc game akkor utána a másikkal is játszottam 5 percet, ugyan azokat a progikat telepítettem fel,stb).
Az eredmény meglepett.A lite 2.2 aksi jelenleg 48%, cogni pedig 49%.
Sebességben igaz a cogni bő 1500 pontot ver CF-Benchben (Native score) a lite-ra, de ezen kívül a 2 soft között 0 a sebesség különbség a gyakorlatban. Én akármilyen programot használtam, vagy bármit is csináltam a 2 telón egyformán flottul ment minden és mivel itt van elöttem mind a kettő, nem az érzéseimre/emlékeimre támaszkodom.
Ezek alapján nekem jelenleg az jött le, hogy mindegy melyiket teszem fel, egyformán jól járok vele, de mivel a light kékes dolgai bejönnek, nem cserélek a sajátomon.ps.:
Ezek a saját tapasztalataim, nem akarok vitát kirobbantani, csak forinfo jelleggel leírtam a személyes tapasztalatom. -
Sógi
addikt
válasz CrawLinG #11208 üzenetére
Sztem a rom csere miatt volt, de mintha erről írtak is volna pdafanon...
Én csak annyit tudok mondani, h cogniban tökéletes a rezgés visszajelzés, maxról le kellett vegyem, mert idegesített, olyan erős volt...
Sztem dobd fel a gyári KG1-et, már úgyis az aktuális, ott biztos jó lesz ez a funkvió!(#11209) Motyi : Ez egy fontos és jó infó! Tehát mindkét rom ugyanazt tudja...
Nekem még az kérdéses, h lite-nál repcsi módba mi a történet, mert cogniba éjszaka repcsiben egy full fekete rész van az akkuhasználatnál, nah ezt nekem lite-ba nem sikerült összehozni, ott párszor ébrenlétet mutatott...
Ezt még meg tudnátok nézni majd? Kösz[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Az nagyon komoly bench érték... ...a végén még kiderül, hogy litepro korrektírozta az első bakikat. De én már nem villámlok...maradok sky és szorítok, hogy működjön rendesen....
Nincs screened róla ?...ha belekezdtél a high-endbe, vess keresztet, mert sosem lesz vége.. :) ......... és ezt mástól nyúltam, de nagyon igaz : 'Tegnaptól őszinteséget fogadtam. Azóta nincsenek barátaim...'
-
Motyi
senior tag
Majd akkor este repcsibe teszem a 2 telót és reggelre kiderül.
Egyébbként tényleg érdemes a hozzászólásom saját tapasztalatként és nem tényként kezelni, mert mind 2 rom fórumát olvasgatva lehet furcsaságokat találni. A többségnek jól megy, de vannak akinél teljesítménybeli vagy aksi problémái vannak vagy egyébb "extrém" dolgok amik csak 1-1 embert érintenek, bár lehet ez a főzelék sajátossága. -
Motyi
senior tag
válasz xtremetuning #11211 üzenetére
Nem vagyok rutinos droidos, első ilyen készülékem és még nincs 2 hete hogy megvettem, ezért nézd el nekem, de gőzöm sincs hogy kell képernyőmentést készíteni.
Ha valaki leírja akkor szívesen teszek majd fel mindkét rommal készített tesztről, de legkorábban majd holnap du., lassan lépek itthonról
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Home+kikapcs gomb nyomva tart pár másodpercig. Ellövi a screent és elteszi a screen capture mappába. Mappát az sd kártyán fogod találni, a fájlt feltöltöd és kész.
Info by dancsuri....
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Akinek cognija van és kicsit "szinesíteni" akarja annak ajánlom az AOSP témáját!
Most raktam fel és jobb, mint a gyári cogni!!
Menüket átvariálta B&W-re, a jelző csíkok nsárgák lettek, statusbarban ikonok kicserélve + status bar lenyitásnál jól néz ki, mindjárt dobok fel pár képet, ha vkit érdekel...(#11212) Motyi: persze jogos, ez is relatív, de sztem ez a legjobb két főzőtt rom + lehet, h a sky is, arról még nincs tapasztalat, de reméljük extremtuning nyomassa majd az élménybeszámolót!
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz CrawLinG #11216 üzenetére
Igen van már gyári KG1 2.3.4 kb egy hete
Tuti nem sz@rt be, csak rom hiba lehet...Fel kell dobni KG1-et SOS(#11218) poczabence: Minnyá dobok fel screeneket, jól néz ki, most már jobban érzem magam, h jobban néz kia menü, most pedig tetszik a menüben a B&W, rájöttem, h csak akkor nem jön be, ha mindenhol azt látom...
(#11219) dancsuri : Köszi, de ez sky nem tudom, h milyen ill. xtreme azt írta, h no wipe...de sky oldalán erről nem találtam infót?
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Aki kedvet kap hozzá, egyszerű telepítés!
A kijelölések is narancssárgák.(#11221) dancsuri: Ennek próbáltam utána járni, de sztem én már minden rom előtt full wipe-ot fogok csinálni, az a abiztos, akkor nem érhet meglepetés, sőt meg merném kockáztatni, h ezért vannak érdekes történetek némelyik romnál!
Te már egy hónapja is azt írtad nekem, h jobb egy tiszta rendszer wipe-al, biztos ami biztos, igazad van, én megtapasztaltam!!!(#11218) poczabence: cogni rom 2 napja van fent, teljesen jól üzemel, de még megkérdezheted dancsurit is, neki is ez van...
AOSP Theme 1.41 for VillainROM/Cognition:
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Hááát...nem fogok meg(narancs)sárgulni az irigységtől.... maradok kékvérű...
Mondtam, hogy no wipe, miért nem hiszel ? Mindenem maradt cogni után, csak sokkal szebb lett...
Leírtam a sorrendet is. Mi kell még. Eddigi tapasztalat : geci jó. Megfelel ???dancsuri : no wipe kg1-re.
Sógi : nyomatékosítottam...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #11223 üzenetére
Tudom nem fogsz hanyat esni, én is sokáig kék párti voltam, de most jó egy kis változatosság De azt is vedd figyelembe, h nekem már nem az alap cogni van
Persze, h hiszek neked, csak nem értem miért nem írta oda a készítője, profi a srác, reméljük a rommal nem lesz gondod
Egyébként tényleg zsír, h leírtad a sorrendet is, hátha vkinek majd kell
Egy qrwa jó is elég/megfelelt lett volna..(#11221) dancsuri : a fájl nevében sincs benne, de mind1, xtreme már tesztelte, szerencsére
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Biztos túl gyorsan olvasol :
This ROM makes no Wipe!
Just dalvik cache!Oldal elején, nagy pircsi bötűkkel.
-
poczabence
tag
Igen, tudom! Olvasgatom szorgosan a fórumot én is. Várok még picit mindenképpen, mivel nem szeretném elkapkodni a dolgokat. Közben olvasom az xda fórumot is, hogy az összes 2.3.4-es főzött ROM-ban lagol a böngésző, mivel nincs hw gyorsítás benne. Ott írják, hogy ez már a KF1-es ROM óta jelen van, csak eddig egy régebbi böngészőt raktak fel és úgy működött...
-
ERPY
őstag
Én meg gyorsan átdobáltam a főbb dolgokat a Lite black-ből a Cogniba, most már tetszik a felület is, a rom maga meg amúgyis szuper.
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #11225 üzenetére
Bakker, tényleg ott van, de az oldal közepén, teeeee....
(#11227) ERPY: Dobnál pár screent?
(#11226) poczabence: Ezt nem tudtam, kösz, de nem igazán érint, mivel dolphin br hd-t használok, az meg jól nyomul
[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
Nagyon sok ikont kicseréltem, 98%-ban a Lite-ból vannak, de azért van jópár saját. Csak a főbb látványelemek lettek cserélve, szal a belső színes ikonokat hagytam, de a lehúzható rész, az ott található ikonok és megjelenés, a statusbar elemei, töltésjelzés, meg még egy-két dolog (azért elég sok).
Azt azért tudni kell, hogy nekem egyébként a felső statusbar sosem látszik, elvan tüntetve, de bizonyos alkalmazásoknál ugye jelen van, akkor látszik csak.
[ Szerkesztve ]
-
Richard!
addikt
23fokos a teló
Ma kezdődik életed háralévő része
-
72mviktor
senior tag
Erről a Sky romról dobna valaki egy linket?Én csak a régit találtam
(#11234) xtremetuning
A szemem úristenit....
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Lehet hogy a gólya hozott,de az ördög visz el.....S Note 3 Omega v6
-
Richard!
addikt
-
Kleshk
csendes tag
Szeretném felrakni az új 2.3.4-es frissítést a telóra most végre úgy, hogy ne tegye tönkre a készülékemet mint a Kies. Ha jól olvastam Odinnal kellene ezt megoldanom. A telefonom gyári, nincs benne semmi törés se rom csere se root se semmi. Szeretném ezt így meghagyni. Valaki tud segíteni nekem ebben a dologban, hogy a telefonom ne menjen tönkre és ne keljen törnöm de a frissítést fel tudjam rakni? Remélem tudtok segíteni, örülnék neki nagyon!
Samsung Galaxy S II
-
Sógi
addikt
Good job soilder!
Igen, látom, te a feketét(fehéret) respektálod
Ez lesz a kövi amit meg kell tanulnom, cserélgetni az ikonokat, színeket a rendszerben, hjaj ez még egy nagy kihívás számomra(#11230) richie900812: hányadik napnál jársz az akkuval?
(#11232) 72mviktor:
Az oldal alja felé találod az első (vagy az már a második..) hsz-ben!(#11236) Kleshk: Az efs mappa lementéshez pedig egyszer törni kell, bár anélkül is lehet frissíteni, ha bevállalod..
[ Szerkesztve ]
-
-
Sógi
addikt
válasz Richard! #11239 üzenetére
Akkor simán meg lesz a 3,5 nap!
Tényleg, mire használtad 2,5 nap alatt? Sokat ment?
Dobsz egy akkuhasználatot részletesen?
Neked már a 2430-as vagy 3500-ös akku figyel benne, mi?(#11242) xtremetuning : hűtő és fiók combo cucc bocsi
(#11244) richie900812 : Nah végre megnyírbáltad kicsit
Hol laksz, elment a villany?
Tényleg feldobhatnál egy 2.2 lite-ot vagy egy cogni 1.13-at, tesztnek, sztem azokkal 6-7 napot is elmenne!![ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
válasz Richard! #11244 üzenetére
Mindenkinek jó az a kg1......ALAPNAK...
De csak addig, amíg meg nem jön a kg-zs-x-w-1034ésfél...Biztosítva vagyon, hogy ne unatkozzunk.
dancsuri : visszaolvastál ? amikor a hóhért akasztják...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #11246 üzenetére
+ 1000
Qrva nagy a csend, sehol egy új rom, meg semmi, kezdek unatkozniSenki nem akar ma este új romot feltenni (leginkább costum-re gondolok)? Most(is) itt vagyunk és segítünk!
(#11246) xtremetuning: Dancsuri kissé bealudt Már áthúzva..vak vagy xtreme?
Japánt is csippeltek?
[ Szerkesztve ]
-
xtremetuning
addikt
Azt mondja a nejem : - most már mással játszál, ne a telóddal !
Mondom : - Végre valami, amivel megint kütyüzhetek.Sógi : arra reagáltam arany bogaram...
IgenA már áthúzott linkjére...
[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
Honnan lehet leszedni a png ikonokat? XDA-ról?
Melyik mappában vannak és mi a nevük?(#11248) xtremetuning: kaptál egy enyhe célzást
Mire reagáltál és mikor? Jah a romokra és unalomra gondoltál...? Elvesztettem a fonalat...
Kezd végem lenni, egész este itt kockulok a gép előtt...wwwáááááááá
arany bogaram +10000[ Szerkesztve ]
-
Sógi
addikt
válasz xtremetuning #11248 üzenetére
Közben leesett...a linkes cucc túl sok volt az infó egyszerre
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest