- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waterman
aktív tag
Előre is megköszönöm az után olvasásod,járásod.Most fontolgatom,hogy kéne vennem belátható időn belül egy TFT monitort.Ha vásárlásra adom a fejem akkor csak is olyat veszek mint Te!
Én is ilyen dilemmákba szoktam esni mint amiket a belinkelt hozzászólásban(nagyon jó stílusban)leírtál
Gondolom többünk nevében is megköszönhetem a ''munkád''.Köszönjük!
OFF: Szomszéd srác játsza el mindig: -Elkérhetem az xy akármit. -El.
Aztán még sosem kért el semmit
Hasonló stílus:Nem tudja mennyi az idő? (A megkérdezett az órájára néz)De tudom.
Elnézést az offért,de kikivánkozott belőlem -
-= CsoCso =-
tag
Hát ez aztán tényleg kimerítő piac-elemzés volt!!
Ezek után milyen tanácsot vársz még? Hisz' mindent tudsz!
Ami azt illeti, most, monitor-vásárlásnál voltam először úgy, hogy sürgősen kellett lépnem, így én nem tudtam ilyen részletesen utánanézni a dolgoknak.Bár ANNO örültem, hogy megkaptam a mindenki által annyira óhajtott 710T-t durván 1 napi utánajárással.
Részemről így a keresgélés lerövidült kb. 3 napra (+ vétel 1 nap), ami merőben szokatlan és hirtelen döntés volt részemről, mégis: ami azt illeti nekem ez volt az első megérzésem, és bejött. Most nyugodt szívvel mondhatom, hogy meg vagyok elégedve. Egyedül a ''fekete'' zavar kicsit, de ahogy összehasonlítgattam teszteket, a 710T kontraszt-arányban nem épp' utolsó. (akkor milyen lehet a többi monitor feketéje?)
Az LG ''pixelhiba-politikája'' miben jobb a Samsung-énál?
(TIPP: Esetleg keress még grafikonokat a különböző monitorok reakció-idejéről, ha még mélyebben utána szeretnél járni a dolognak! Bár nekem semmi bajom az enyémmel, (12ms-os lassúsága ellenére) sem NFSU2-ben, sem FPS-eknél.)
Aztán szólj majd, hogy hogyan döntöttél végül!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nintendo Switch
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Formula-1
- Óra topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!