Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Waterman

aktív tag

válasz Icewind #80 üzenetére

Előre is megköszönöm az után olvasásod,járásod.Most fontolgatom,hogy kéne vennem belátható időn belül egy TFT monitort.Ha vásárlásra adom a fejem akkor csak is olyat veszek mint Te! :D
    Én is ilyen dilemmákba szoktam esni mint amiket a belinkelt hozzászólásban(nagyon jó stílusban)leírtál :C

Gondolom többünk nevében is megköszönhetem a ''munkád''.Köszönjük!
    OFF: Szomszéd srác játsza el mindig: -Elkérhetem az xy akármit. -El.
    Aztán még sosem kért el semmit :)
    Hasonló stílus:Nem tudja mennyi az idő? (A megkérdezett az órájára néz)De tudom.
    Elnézést az offért,de kikivánkozott belőlem :DD

• -= CsoCso =-

tag

válasz Icewind #74 üzenetére

Hát ez aztán tényleg kimerítő piac-elemzés volt!! :C

Ezek után milyen tanácsot vársz még? Hisz' mindent tudsz! :))
    Ami azt illeti, most, monitor-vásárlásnál voltam először úgy, hogy sürgősen kellett lépnem, így én nem tudtam ilyen részletesen utánanézni a dolgoknak. :( Bár ANNO örültem, hogy megkaptam a mindenki által annyira óhajtott 710T-t durván 1 napi utánajárással. :DDD

Részemről így a keresgélés lerövidült kb. 3 napra (+ vétel 1 nap), ami merőben szokatlan és hirtelen döntés volt részemről, mégis: ami azt illeti nekem ez volt az első megérzésem, és bejött. Most nyugodt szívvel mondhatom, hogy meg vagyok elégedve. Egyedül a ''fekete'' zavar kicsit, de ahogy összehasonlítgattam teszteket, a 710T kontraszt-arányban nem épp' utolsó. (akkor milyen lehet a többi monitor feketéje? :F)

Az LG ''pixelhiba-politikája'' miben jobb a Samsung-énál?

(TIPP: Esetleg keress még grafikonokat a különböző monitorok reakció-idejéről, ha még mélyebben utána szeretnél járni a dolognak! Bár nekem semmi bajom az enyémmel, (12ms-os lassúsága ellenére ;)) sem NFSU2-ben, sem FPS-eknél.)

Aztán szólj majd, hogy hogyan döntöttél végül! :)

Új hozzászólás Aktív témák