Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz -= CsoCso =- #8 üzenetére

éljen a topikom :DDD

A homály nyilván abból adódott, hogy nem natív felbontásban volt. Bár akkor sem homályos szokott lenni egy TFT, csak az egy pixeles vonalakban van törés (2 pixeles lesz itt ott). A samsung lehet hogy valamit próbál simítani ezen, azzal, hogy szándékosan ''elmossa'' a képet.

A háttér meg nemtudom, normális e, 710T tulajok a megmondhatói. Ami TFT-k nekem vannak, ott a háttér egyenletesen szürke, max az élek mentén egy picit világosabb.

Ja ugye teljesen szemből nézted? A TN+film panelek világítani szoktak rendesen ha már nem merőlegesen nézed, hanem 30-40 fokban. Valahogy úgy működnek szerintem (bár ezt leírva sehol nem láttam), hogy az elülső polarizátor nem elnyeli a fényt, csak eltéríti a nem kívánt polarizációjú összetevőket, csak szemből , merőlegesen nézve polarizált a fény.
    Ha egy porszem van a képernyőn akkor az szépen világít még akkor is, ha fekete a háttér, ez is azzal magyarázhatő, hogy a körülütte levé pixelek eltérített fénye megvilágítja, ha nem így lenne, akkor a porszem helyén feketeséget látnál.

mod:
    ja hogy be se volt állítva az AUTOSET... attól simán lehetett sávos a kép

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák