- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bile Demon
őstag
válasz
-= CsoCso =- #10 üzenetére
Film nézésnél az is zavaró lehet, hogy túl éles a kép, jobban látszanak a hibák, mert nincsenek elmosva, meg talán a színek lehetnek szokatlanok.
Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy zavarni fog e a szürke háttér, egyrészt nem tudom, mi az, amit még tolerálni tudsz, másrészt nem láttam mennyire világít a 710T háttere, azt hiszem engem zavarna, mert a háttérvilágítást nem lehet levenni, valaki írta, hogy 0 és 70% fényerő közt, ugyanazzal az intenzitással világít, kisebb fényerőn csak a fehér fog sötétedni (kontraszt leromlik), mert a panellal veszi le a fényerőt.
A mostani TFT-m éjjel bevilágítja a szobát, de most egy db 20w-os kompaktfénycső van 3 méterre a szobában, de a háttér olyan fekete, mint kikapcsolva. Az elöbb kapcsoltam ki-be párszor, hogy megnézzem, bekapcsolás után 1mpig látni a hátteret, mert ilyenkor 100%-on üzemel, hogy begyújtson, aztán leveszi a beállított 30%-ra, amit már nem látok, a következő TFT-m is mindenképpen olyan lesz, ahol a háttérvilágítást le tudom venni.
Nem tartom azt se kizártnak, hogy a Samsung 710T feketéje még így is elég jó, látni kéne. Egy biztos, ha erős világítás mellett látod a hátteret, akkor az éjjel sokkal jobban észlelhető lesz, talán zavarni is fog.
Amikor tehetem egy olvasó lámpát felkapcsolok és szorosan a felhoz nyomom, az a fény is elég ''ellen háttérfénynek'' és sokkal jobb a szemnek is, persze valamikor vaksötétben is nyomom.
A filmeket meg nem úgy nézem, hogy alul és felül a kép negyede fekete sáv, mert az összesen már fél képernyő veszteség, hanem kicsit zoomolok rajta, kb 4 4 cm fekete sávval (15''-on!) a jobb és baloldalról elvész egy kis kép de eddig sose hiányzott.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Kompakt vízhűtés
- Milyen autót vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- PlayStation 1 / 2
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Lg ultrawide 34wp500
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG UltraWide 35WN75C-B VA Monitor! 3440x1440 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- 27% - Samsung G8 Odyssey OLED 34 Monitor! 3440x1440 / 175Hz / 0.03ms / FreeSync! BeszámítOK
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11