Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Bile Demon

őstag

válasz -= CsoCso =- #10 üzenetére

Film nézésnél az is zavaró lehet, hogy túl éles a kép, jobban látszanak a hibák, mert nincsenek elmosva, meg talán a színek lehetnek szokatlanok.
    Azt sajnos nem tudom megmondani, hogy zavarni fog e a szürke háttér, egyrészt nem tudom, mi az, amit még tolerálni tudsz, másrészt nem láttam mennyire világít a 710T háttere, azt hiszem engem zavarna, mert a háttérvilágítást nem lehet levenni, valaki írta, hogy 0 és 70% fényerő közt, ugyanazzal az intenzitással világít, kisebb fényerőn csak a fehér fog sötétedni (kontraszt leromlik), mert a panellal veszi le a fényerőt.
    A mostani TFT-m éjjel bevilágítja a szobát, de most egy db 20w-os kompaktfénycső van 3 méterre a szobában, de a háttér olyan fekete, mint kikapcsolva. Az elöbb kapcsoltam ki-be párszor, hogy megnézzem, bekapcsolás után 1mpig látni a hátteret, mert ilyenkor 100%-on üzemel, hogy begyújtson, aztán leveszi a beállított 30%-ra, amit már nem látok, a következő TFT-m is mindenképpen olyan lesz, ahol a háttérvilágítást le tudom venni.

Nem tartom azt se kizártnak, hogy a Samsung 710T feketéje még így is elég jó, látni kéne. Egy biztos, ha erős világítás mellett látod a hátteret, akkor az éjjel sokkal jobban észlelhető lesz, talán zavarni is fog.
    Amikor tehetem egy olvasó lámpát felkapcsolok és szorosan a felhoz nyomom, az a fény is elég ''ellen háttérfénynek'' és sokkal jobb a szemnek is, persze valamikor vaksötétben is nyomom. :D

A filmeket meg nem úgy nézem, hogy alul és felül a kép negyede fekete sáv, mert az összesen már fél képernyő veszteség, hanem kicsit zoomolok rajta, kb 4 4 cm fekete sávval (15''-on!) a jobb és baloldalról elvész egy kis kép de eddig sose hiányzott.

Új hozzászólás Aktív témák