Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
2 küldetéshez lenne kérdésem:
Egyik, amikor Sakharov prof megkér, hogy hozzam el neki a Ghost suit-ot. Na az pontosan hol van? Odamegyek, ahova mutatja, de 5-6zombin kívül semmi sincsen ott. Végigjártam minden szintet, elvileg Ghost hulláját kellene megtalálnom, de nincsen sehol....
MINDEKÖZBEN Critical psi-emission, leave the area now!!-ot ír ki, ami annyit tesz master szinten, hogy 2mpnként kell, hogy betoljam az EÜ csomagot... Márpedig annyim lenne, de nem találom meg sajnos a testet...
VISZONT a főküldetéssel is gondom van. Amikor be kell menni az X-16os laborba. Az elején kinyírok mindenkit, majd amikor már lemennék a gépterembe, mentek. Ahogy rálépek a lépcsőre, Critical psi-emission újra, és RÖGTÖN meghal. 5 db +400%health-os artifact (charm
) van berakva, de semmit nem érnek, azonnal meghalok. Ha leveszem a legegyszerűbbre a játékmenetet, akkor be tudok menni, ugyanúgy 2mpnként tolva befelé az EÜ csomagokat. Viszont ki kellene kapcsolni azt a gépet. Az első szinten eljutok a kezelőpadig, de semmit nem tudok vele csinálni... halálra nyomkodom az Fet, de semmi... meggránátoztam az annnyába, de az se segített, inkább meghaltam (az EÜ ciklus és a robbanás maximális értéke összejött, és nem tudtam futni
)
Mégis mi a fene a megoldás? Néztem walkthrough-okat, de sehol sem írnak arról, hogy fogyna az életük egyfolytában. Videókban sincs. Mégis miért lehet ez???Köszi!
-
icons
addikt
A P90 a kedvenc fegyverem
SG óta. Utána CoD4ben is... Jól tudom, hogy annak is csak a textúrája van benne a játékban? (meg minden tulajdonsága, de magát a fegyvert "elő kell hozni" pár parancs átírásával?
Érdekes lenne
Ez jól néz ki, de úgy döntöttem, első végigjátszás alatt nem fogok modolni (max jobb AI, ilyenek). Eddig kibírtam, úgyhogy mostmár tartom magam. Viszont utána mehet a menet
Új hozzászólás Aktív témák
- Discord
- Trollok komolyan
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egérpad topik
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- HÁZIMOZI / HIFI / TV beárazás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3398, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest