Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
- hcl: MS Office365 Linuxon
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
-
LOGOUT
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laris2
senior tag
válasz
speki1982
üzenetére
Én nem használtam javító eszközöket, kivéve a páncéljavítót, azt is csak a maszk javítására. Persze a ruhát is javítja. Ehhez megnyitod a spawn menüt eszközök, és kattintasz a qutfit-re. Ruhából a szolgálat g exó jó választás. PKM fegyvert hasnálok, (100 lőszer) cserélem, ha kiürült a tár, de legyen nálad tartalék is. A gauss pisztoly tárazható, szerintem a legerősebb fegyver, amihez hozzá juthatsz. Búrert, kisóriást szinte nem is tudsz mással megölni. Kulacs víz a maszk tisztításához kell, legyen nálad. Az övön az aksi is merül, és a műtárgyak is. A bárban a tudósoknál hozzájuthatsz 5 műtárgy tartóhoz, és így eléggé védett leszel. Hát Fürge kabátját lehet keverem, mert azóta túl vagyok a felújított ST2-őn, és az NS 2016 fordításán is. Ezek kézi fordítások.
Gondolom az NS-7 light Editionnal játszol, mert a fordítást arra írtam át!
Új hozzászólás Aktív témák
- OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
- PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
- Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
- Xbox Carbon Black controller
- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS37701 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
shield