- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hun'reeth
őstag
válasz
remington2 #2358 üzenetére
Nem tudom fix-e csupán azt, hogy eddig 2-t ugyanott és ugyanazt találtam. X16-ban nem voltam azóta de kiváncsi leszek ott lesz-e a +6 kitartás arti.
Az újratermelődésről nincs konkrét tapasztalatom.Az egész swamp-ban talán 2-3 artit találtam pedig bejártam eléggé. Talán 2 tűzgolyót + 1 csillámot(?) (elektromos védelem) semmi értékes. De mondják is, hogy ott nincsen igazán jó arti. Red Forestebn érdemesebb kutakodni pl. a +30kg -os goldfish jól jöhet.
Én SEVA-t rövid ideig használtam csak (most meg még Berillel vagyok) hanem inkább a Bulatot + 2 artival. Mivel elsőre a fosztogatókat simán kiirtottam.
De nem vagyok biztos benne, hogy megéri a seva-t maxra fejleszteni a 45% bulletproof (annyi a max ha jól tudom) nem valami sok. A bulat 60-ról indul és anomália ellen fejlesztve ha jól emlékszem 54%-ralehet mindent tolni rajta. Tényleg a 2 artihely csak a negatívum rajta.
Valaki kérdezte: A legfejlettebb detektort a freedom bázison meg lehet néha vásárolni. 2250 rubel azt hiszem.
-
zeoos
tag
válasz
remington2 #2358 üzenetére
Azért nem példálózom és győzködöm senkit konkrétan, mert nem az a tipusú ember vagyok, aki fölöslegesen vízet hord a Dunába. A válaszokból egyértelműen kitűnik, hogy valamiféle rosszul értelmezett erődemonstráció folyik itt a fórumon, mindenki marhanagy agy akar lenni és mondandóját nyakatekert nyelvezetben megfogalmazottan próbálja "eladni", kiollózva persze egy-két szakmai hozzászólás sorait, amit az internet más részeiről verbuvál össze.
Csak nem képzeled komolyan, hogy egy egy javítócsomagban felsorolt (rengeteg) belepiszkálások minden egyes felhasználóra értendőek? Persze, hogy nem készítenek külön javítást a jóskapistának és egy másikat a vérpistikének.
Széndékom szerint én csak a saját magam tapasztalatáról szándékoznék nyilatkozni, csak amikor valaki atyaúristen user a hozzászólásával nem csak, hogy kétségbe vonja az állításomat, hanem még baromságok tömkelegével (ritkább esetben valós okosságokat mondva) próbál rámkontrázni, akkor sajnos elgurulnak a gyógyszereim és én is megnyilatkozom.
Vannak szavak, amiknek megvan a maga valós értelme és jelentősége. Teljesség igénye nélkül: flame, bug, gép fagyása ... és hasonlók (sorolhatnám napestig). Olvasom a hozzászólásokat és nagyon fel tud idegesíteni, hogy helytelenül szerepelnek az ilyen dolgok egyes irományokban. Én erre harapok, de ha nem hiszed olvass csak vissza és ha ennek tükrében értelmezed a beszólásaimat, akkor tudni fogod mi a fenéről papolok már ezer éve.
Jó lenne már megérteni, hogy valóban létezik olyan amit bug-nak nevezünk, de sokan és sokszor csak odaszúrják a szót, közben fingásuk sincs mit jelent, csak dobálóznak vele.
Hát ennyi az én bajom. Minden másról már előzőekben szóltam, a játékkal kapcsolatban nagyon szívesen beszélgetek akármikor és hidd el álmomból felébresztve is fogok tudni válaszolni, hiszen annyiszor és annyiféle képpen játszottam már keresztü-kasul.
Lehet hülye a stílusom....elismerem ... de szerintem érthető és kész. Senkivel nem kívánnék szócsatázni, nem tisztem a győzködés sem, de rühellem az értetlen embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest