Hirdetés
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Jhonny06: Új gépsárkány
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
válasz
dodopek
üzenetére
2.2-t, igen. furcsa is az angol, miután az eddigi összes részt magyarul játszottam. persze azért boldogulok, csak most egy kicsit le vagyok égve

mondjuk van egy jó állapotú ruhám, csak abban meg alig tudok valami cuccot vinni (asszem max. 60 kiló, persze nem ártana kidobálnom sok fölösleges kacatot
), de egy kis óvatos képződménykeresésre azért jó lesz, aztán talán szerzek valami pénzecskét javításra.igazából azért fura ez most nekem, mert a s.m.r.t.e.r. moddal játszottam ez előtt, 10000-ért adtam el olyan cuccokat, amit mondjuk 600-ért vettem. mire elértem a "derítsd fel a szennyvíztisztitót" küldetésig, már annyi pénzem volt, hogy exo-t meg SVDM-t vettem 500 lőszerrel, meg hasonlók....
tényleg, a bankárnál lehet/érdemes kölcsönkérni?

ja, még valami: ugye jupiterből csak vezetővel lehet visszamenni a korábbi pályákra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- LG LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÚJ bontatlan S9 41mm Midnight / éjfekete Cellular Azonnal átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series S9 41mm Pink és Mid Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garancia
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Xiaomi Electric Scooter 5 Max szinte új, teljes csomag, karácsonyi ajándéknak is tökéletes!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

), de egy kis óvatos képződménykeresésre azért jó lesz, aztán talán szerzek valami pénzecskét javításra.
shield