- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Az AEK-973 nekem is a kedvencem volt egészen az FN-F2000 Hurricane megszerzéséig. A dum-dum lőszerrel meg az Alpha osztag ellen is esélyes vagy, de persze nem szemtől szemben. (ha nincs pénz gaussra)
Viszont lassan kezdek rájönni hol campelnek a mocskok, úgyhogy mostanra van vagy 8 alpha PDA-m. Az elsőkben még csak 10-szeres összeget ért a fejem, de az utolsókban már 20-szoros vérdíj szerepel.
De ma találkoztam olyannal is hogy szólóban járőröztek.El kezdtem a keresd meg az Őrt külditől ismét, hogy a fentebb említett két másik küldetést is meg tudjam csinálni. A táskát már kezdem összeállítani, asszem találtam egy jó helyet neki. Nincs közel a leszállóhoz, de a kiürítés után simán el tudok addig rohanni. Meg a pénzemet is utalgatom elfele, hogy minimális kp maradjon nálam.
Az a Bizon elég tetszetős, én most Hurricane mellett egy automata colt-al járok (32-es tár, 720rpm
)
Spoiler
Nálam Noénak semmi baja nem lett, nem is szabad, mert a második iránytű küldetés miatt szükség lesz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Bestbuy játékok
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- War Thunder - MMO Combat Game
- Android szakmai topik
- Cyberpunk 2077
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged