- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Antonius1978
addikt
válasz
ViZion #16070 üzenetére
A sullyal nem lesz semmi gondod, en mondom.
Ugyanis kapsz egy Iranytu nevu kepzodmenyt, ami +70 kg sulycipelest biztosit.Aztan meg egy Aranyhal ha jol emlekeszem, +12 kilo - ezt valami kuldetesert kapod, es egyet talalhatsz a detektorral a sulinal is.
Azt a golyoallo mellenyt, amivel alapbol kezdesz, azt meg 100 kiloig lehet felfejleszteni, vagy ilyesmi, ugyhogy olyan 192 kilo cuccot cipelhetsz, hacsak le nem csereled valami masra, azzal meg nem tudsz annyi mindent cipelni...parat kiprobaltam...
En is az automata fegyverekkel szeretek lovoldozni, de sajnos a mutansok ellen a soretes hatekonyabb...A jatek vege : az atomeromuhoz kell eljuss, es azon pedig Monolitosok vedik a vegso kuldetes targyat.Gauss puskakkal
Amugy azonban ujra vegigjatszom, kivancsi vagyok Vintorezzel le tudom-e szedni oket ugyanugy mint a Barett-el.
Es lesz ott egyeb nyalanksag is, mutanshordak, mindenfele fajtabol.DODOPEK : az igert kepeket beteszem ide, amint lesz kedvem oket kuldetes szerint szetvalogatni.Most egyelore nincs, mert olvasok
Amugy a New Vegas engem is erdekel, mert meg nem jatszodtam vele, es ha le is van forditva, akkor meg jobban erdekel...UI : nalam a DirectX10-re tevesevel tokeletesen mukodott minden....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- OLED TV topic
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3336
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest