- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Április 30-án a GSC Game World bejelentette az új projektüket, ami pedig nem más mint a S.T.A.L.K.E.R. következő epizódja, a Call of Pripyat.
Ez a 2. úgy nevezet "stand-alone" kiegészítője lesz a 2007-es Shadow of Chernobyl-nak, és ahogy ez lenni szokott, a fejlesztők most is eszközölnek számos fejlesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Mennyit szívtam a Gépháznál. A gépudvarban folyamatosan villogott a sárga jelzés, "Katonai csomag: találd meg a szállítmányt". Már mindent bejártam, mindenhová felmásztam, aztán kiderült, hogy mégsem, mert a kis víztorony (vagy mi a manó) alatt hevert még egy katonának a holtteste. Amikor őt megtaláltam, csak azután szűnt meg a folyamatos jelzés.
Egyébként az épületben van egy detonátor, és amikor felé megyek, akkor megjelenik az "Aktiválás" felirat. Kipróbáltam, de egyéb nem történik, mint csupán a detonáció következtében elhalálozik a közelben ácsorgó Kolja, a dákós Sztalker. Nem értem, hogy milyen jelentősége van annak, hogy ott lesz elhelyezve.
Nagy ellenállás nem mutatkozott a Gépháznál, mert már korábban arrafelé jártam, és a távolból kisnipereztem a banditák 95%-át. Eléggé megcsappant a mesterlövész puskám lőszerkészlete. Szinte mindig azt használom, így a legtöbb esetben közelharcra már nem is kerül sor.
A Szivattyúháznál található technikustól megkaptam a fémdetektort, ez annyira megnövelte a szállítandó súlyomat, hogy már megint lőszertől voltam kénytelen megválni.
3 puskám van, pisztolyom nincsen, mert ahelyett inkább a 10-es tölténytárúra felfejlesztett sörétest használom a mutánsok ellen, és ez a puska is több kilogrammot nyom. Pedig az Iránytű ereklye mellett 1 darab Aranyhalat és zsoldosruhát használok, amivel összesen 83 kg-ot cipelhetek. A valóságban már az is túl sok lenne, de így "sci-fisen" az artifactokkal már nem számít csalásnak.
Nem tudom, mit dobáljak még el, mert kajából sem viszek sokat, és a kötszereimből is egy csomót eladtam már a Halászfaluban. A nagy víztorony tetején és az Öreg templomnál is ott kellett hagynom a megtalált cuccokat, mert már nem bírtam elvinni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiMedia lejátszók
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Számítógép, ryzen 5 2600, RX 580 8GB, 16gb ddr4, 512gb ssd, 1tb hdd
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC hibátlan, dobozos, 14 nap személyes garanciával
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest