Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Meggyi001: A kérdés...
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz
mikrofon
üzenetére
Nézz videót LUBA-ról, az volt a tavalyi kickstarter projektjük, most jött ki Luba 2.
Van itthon Mammotionnek hivatalos márkaképviselete (luba.hu), ahol kapható lesz a Yuka nyáron.Amióta léteznek Xiaomi robotporszívók azóta azokat használom és szeretem őket, pedig pici kínai, és mindig harmad annyiba került, mint egy komoly robotporszívó.
Szerintem ez is rettentően drága, ahhoz képest amit tud. A többi meg egyenesen rablás, ami itthon folyik...2 millió forint egy fűnyíróért...nem is értem mivel tudják ezt megmagyarázni, hogy miért kerül ennyibe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Okos Otthon / Smart Home
- Assetto Corsa Rally
- Mobil flották
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Gitáros topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest