Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz KERO_SAN #799 üzenetére
Nem mondtam semmi rosszat vagy sértőt a szüleidre. Rendben , többet nem szólok. Inkább ne legyen vita.
eddie:akkor jó.Akkor vegyétek úgy, hogy meg sem szólaltam.
[Szerkesztve]"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Digital
addikt
TILDY= Missz Norvégia
Jówanna
[Szerkesztve]"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
gro0ms
aktív tag
Valaki magyarázza meg nekem hogy mi az a flamefelkeltés, lángszítás, azt értem, de mi az alternatív, sorközötti értelme? Mivel a körnek tuti nem az a célja, hogy egymás agyára menjünk. Arra ott a többi topik Ebben inkább békálni kéne nem?
Don't war make love. Peace.iMacem van. Na akkor most mi lesz?
-
Cathfaern
nagyúr
Ez egy olyan rovat, ami azért jött létre, hogy ha egy topicban nem a témához kapcsolódó vitás kérdés alakul ki, akkor azt itt meg lehet beszélni, hogy ne kelljen szétOFF-olni az adott topicot. Persze lehet arra is használni, hogy ha egyéb helyről csak úgy bajod van valakivel, azt meg lehet beszélni. De szándékos gorombáskodásnak...hááát, nem a helye.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Bencom
senior tag
Na akkor ez el van intézve Eddie-vel?(Remélem)
nincs MSN-em már ez is baj:(((
-
Cane
őstag
ettől még nem kellett volna törölni, mert más ilyen helyzetekben nem ismerheti meg azt amire válaszolva lett. vsz csak abban az esetben lenne jogos a törlés, ha az illető olyan dolgokat ír, amely (erősen) a fórum alapelveibe ütközik.
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
-
bLaCkDoGoNe
veterán
rATdrAgOn én itt vagyok.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #825 üzenetére
En is.
Szoval, miert is vagyok sznob?A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz rATdrAgOn #826 üzenetére
Lehet, hogy nem jó szót használtam... de igazából a hozzászólásaidból kissé lekezelő hozzáállás jön át nekem a mai (PC-alapú) számítástechnika iránt. Én is Spektrumon meg C64-en nőttem fel, és a mai napig a kedvenc játékom a Montezuma's Revenge, a Frogger és a Space Invaders, és egyáltalán nem vagyok elájulva a mai játékoktól illetve a mai számítástechnikai ipartól, azonban látok jó dolgokat benne. Én egy kicsit ilyen ''fikázzunk, mert divat hangoztatni, hogy mi milyen régi motorosok vagyunk, amikor minden jobb volt''.
Persze ez egy fórum, nem élő beszéd, úgyhogy valószínűleg nem ez volt a szándékod."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #827 üzenetére
Ennek a mondatnak (Én egy kicsit ilyen ''fikázzunk, mert divat hangoztatni, hogy mi milyen régi motorosok vagyunk, amikor minden jobb volt''.) lemaradt a vége. Helyesen így szól:
Én egy kicsit ilyen ''fikázzunk, mert divat hangoztatni, hogy mi milyen régi motorosok vagyunk, amikor minden jobb volt'' hozzáállást éreztem a hozzászólásodból."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eddie303
őstag
Huhh vazz két hekkernevũ veszekszik!
Fekete kutya 1: Hagyd a Patkánysárkányt, jó srác az, még a Spectrumodra is tud Gentoo linuxot tenniLinux.... The choice of a GNU generation.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz eddie303 #829 üzenetére
Nem verekszik... én azt hittem, ez ilyen Dr. Csernus-féle topic, hogy beszéljük meg...
A Spectrumom pedig sajnos R.I.P. már elég régen..."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eddie303
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #830 üzenetére
Nem tudom, mennyire Dr. Csernus, én bevállalom, hogyha elõbbre nézel egész jól flame-eltünk itt Kero-San+én, aztán Bencom is
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz bLaCkDoGoNe #830 üzenetére
Mi baja lett?
Csak nem az ULA?
Az sajnos eleg halekony...
Foleg ugy szokott meghalni, ha szegeny Speccy csak porosodik eveken keresztul valami elfeledett szekreny melyen, aztan egyszercsak megprobaljak bekapcsolni... akkor szokott mukodni egy darabig, majd az ULA suru feher fust kisereteben kileheli lelket.
Hiaba no, az oreg mikrok is olyanok mint a regi autok - idonkent be kell oket inditani, hogy ne haljanak meg veglegA pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz rATdrAgOn #832 üzenetére
Szanaszéjjel püföltem a billentyűzetét, valami fólia halt meg alatta (asszem... de ez régen volt, én meg fiatal voltam és még lámább, mint most).
Viszont van jókis zsírúj C64-em, azzal vigasztalódom.
Szerk: Ja, és nem is tudom, mi az az ULA.
[Szerkesztve]"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
eddie303
őstag
Azt én se tudom, mi az az ULA, de éncsak a CIP nevũ román reinkarnációjával találkoztam a Spectrumnak (Volt más is, HC80, TIM-S stb, mind román ), azokkal nem voltak ilyen problémák
Linux.... The choice of a GNU generation.
-
rATdrAgOn
senior tag
válasz eddie303 #834 üzenetére
Az ULA a spectrum lelke... az csinal mindent.
A videot, a kis egybites hangot, az I/O-t, mindent.
Ha az nyiff, akkor vege a dalnak. ;)
Amugy az ULA annyit tesz, hogy Uncommitted Logic Array... vicces nem?
Amugy az IC egy felig digitalis, felig analog ize, altalaban az analog resze szokta beadni a kulcsot... es tipikusan nem lehet megallapitani egy halott speccyrol, hogy jo-e benne az ULA ranezessel, merthogy a teteje mindig szep szokott maradni, alulrol eg szet a tok.
BlackDogOne: Megvan meg a speccyd? Szerintem nekem van elfekvo billencsfoliam valamelyik meghott vasban.A pC vajommi?! A kindoz vajommi?! A szittyozium.hu jó. Amigát használok, commodoreos (c)(r)(tm)-al. Meg nextgent. Meg bármit. :D
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz rATdrAgOn #835 üzenetére
Már kb. 12 éve nincs meg a Speccy-m... Amikor elromlott, kaptam kölcsön egy másikat (az jobban tetszett .
Az enyém ilyen volt:
Bővebben: link
Amit kölcsönkaptam, pedig ilyen:
Sajnos a kölcsön gépet vissza kellett adni kb. egy-másfél év után, én később kaptam egy PC-t és a leépülésem megkezdődött.
PS. A sznobság visszavonva."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
VladimirR
nagyúr
kedves Frigo:
en nem keresem a balhet, Neked viszont meglatasom szerint magadba kellene nezned:
-ki volt az, aki az ut (eredeti 99-es) topicba bejott egy olyan hozzaszolassal, hogy ut2k4roxx, annak ellenere, hogy ezek mellozese kimondottan kerve volt?
-ki volt az, aki egy temaba vago (esetleg frappans) beszolasra hulyesegeket reagalt (a ju dikk es a dajbiccs nem egy kategoria, ha ut-rol van szo)?
-ki volt az, aki egy egyertelmu felregepelesbe (az o az i mellett van, es mindkettot leutottem veletlen) belekot?
-ki volt az, aki uszito, fikazo jellegu topicot nyitott?
-ki volt az, aki mas velemenyet (amire egyebkent o volt kivancsi), illetve a velemennyilvanitot gyerekesnek nevezi? -
Belvaros
tag
Innen ->
-> ide irányítottak, hát itt folytatom, bár a mentalitásom távol esik a boxtól, amikor érvek és vélemények ütköztetéséről esik szó.
Válasz fenti topik (#31) Bash-nak:
Ami az ''offtopic - lanparty ph! arcokkal (# 5)'' című topic-ban elhangzott, néhány kivételtől eltekintve elfértek volna a LAN party topicjában is.
A külön topik indításának okai szerintem megalapozottak voltak, miután erre éppen egy moderátor hívta fel a figyelmet.
Kevéske off elmegy, de ilyen egyszavas, meg egy smiley-t tartalmazó postoknak tényleg semmi értelme (pl. Boo, m00...), mert ezek miatt átláthatatlan egy topic.
Ebben teljesen egyetértünk és szerintem itt mindenki csatlakozik ehhez a véleményhez, éppen ezt megelőzendő és az eredeti topik szétoffolását elkerülendő nyílt egy offtopik a témában.
Volt már számtalan PH!-tali, meg focimeccs, LAN-party is néhány, egyiknek sem volt külön off topic-ja.
Feltételezem, egyikben focimeccs-topikban sem írták, hogy milyen cipőt javasol xyz, ami kívűlállónak érdektelen, de a focizik annak érdekes és kiváncsi rá. Viszont ha mégis tévednék és írtak volna ilyet, akkor valószínűleg nem szóltak rá xyz-re hogy ne offoljon, hiszen a témában írt. Mi, akik a Lanparty offtopik-jába írtunk, a témában írtunk. Ha olyanok mentek volna a másodikban, hogy ''Höhö, de hülye vagy'' meg ''Halálra nevettem magad az előző poénodon, most már mehetsz nyaralni'', akkor megértem a zárást, bár tizesével tudnék olyan topikokat felsorolni, ahol ez megy.
De a helyzet változatlan: a fő topik szempontjából off hozzászólások - miután ott a toborzásról és a technikai lebonyolítás kérdéseiről/megválaszolásáról van szó - a Lanparty offtopikban NEM off hozzászólások voltak, mert témába vágtak és most ne kuncogjon senki, hogy a téma neve is OFF volt, mert az OFF elnevezés az eredeti topik céljától való megkülönböztetés miatt lett felhasználva.
Nem ezért lett zárva a mostani sem. Nem akartam elrontani a beszélgetéseteket, aminek nyilván a felét sem értem, csak próbáljuk alakítani/terelni kicsit a közösséget, hiszen ez is a dolguk a moderátoroknak.
Ne haragudj, hogy ilyen hasonlattal élek, de a birkapásztornak az a dolga, hogy a nyájat egybe tartsa és az elcsalinkáló birkákat vissza terelje az útra (azaz ha valaki csúnyán beszél vagy másokat megsért, azt megdorgálod), nem pedig az, hogy az egyébként a nyájban békésen legelésző birkákat aszerint próbálja átnevelni, hogy mennyit/milyen hosszan/milyen hangszínben bégethet.
Ha mi azt szeretnénk megbeszélni, hogy a következő lanparty-n milyen játékkal játszunk vagy milyen UT mod-ot használjunk és ezeket hogyan lehet pl. telepíteni, melyiknek mi az előnye, mi a hátránya, akkor ez miért fáj neked??? Minket érdekel a téma, téged nem, de hát ilyen módon én is mondhatom, hogy engem sem érdekel a minisztériumban a Szekeres Fogyatékosügyi Miniszteri Biztos munkája vagy az Intézményfelügyelet aktuális problémái, mégsem mondom azt ha kérdésük van, hogy minek foglalkoztok ilyen hülyeségekkel... Mindenkinek megvan az érdeklődési területe és ne a moderátor akarja már eldönteni, hogy kinek mi legyen az. Nem érzed a helyzet abszurditását? Mert amit leírtál abban a megfogalmazásban nagyon megdöbbentő dolgot jelent...
Nos, ami a túlkapást illeti, azért nem fogjuk törölni a nick-edet, csak mert megtehetjük. Nem emlékszem rá, hogy bárkit is ok nélkül bannoltunk volna, aki arra a sorsra jutott, az megdolgozott érte.
Azt hiszem félreérthetően írtam le, illetve nem jól választottam meg a sorrendet. A túlkapást a topik törlésére értettem, nem a nick törlésre. -
I_Am
veterán
Hazaértem. Mit látok? Megint megy a lázadás.
Javaslok annyit, hogy majd akkor lázadjatok, ha majd évek óta itt lesztek.......
Jön valaki aztán reformálni akar, mert nem ugy mennek a dolgok ahogy Ő szeretné? Erre annyit, hogy az menjen máshova, ha nem érzi jól magát itt. Ha meg jól érzi, akkor fogadja el a ''szabályokat'' is. Egyre több totyik válik chat-té.
Vannak java-s chatek, hajrá, ott élje ki mindenki a hajlamait (ha nem akar irc-ezni), vagy menjen DC-re ott is lehet nagyokat ökörködni.
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
aDM|RaL^
őstag
-
I_Am
veterán
válasz aDM|RaL^ #840 üzenetére
Nem ez arról szól, hogy az itt fórumozók többsége, aki jelen van napi szinten a fórumon kicsit már unja azt, hogy minden újoncot fegyelmezni kell, meg stb.
Jönnek az újoncok és reformálni akarják a jól bevált módszert. (általában a fiatalabb kategóriáról beszélek).
És ne hasonlítsd ezt egy játékhoz, mert ég és föld a különbség. Azt nem értem, hogy jött ez ide, de ilyen hasonlatokkal nincs értelme foglalkozni.
szerk: ja tudom honnan jött a hasonlat, Te vagy az ut-hentes. Egyszer majd gyere fel 2k4-re, Alvin-t is hívjuk, meg még pár arcot, aztán nyomhatunk pár DM-et.
[Szerkesztve]Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
I_Am
veterán
válasz Kalandor #842 üzenetére
De múljon!
Én személy szerint kicsit unom már, hogy chat irányba megy el a PH! fórum. (szerintem nem vagyok ezzel egyedül)
Azt látom, hogy az aktiv témák közül alig van olyan ami érdekes, vagy érdekel. Ami pedig érdekelne az is tele OFF-al. És itt nem az OFF-al van a baj, hanem hogy eszméletlen sok van.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
aDM|RaL^
őstag
nincs is ezzel gond, de ha az ujonc egy totál normális 1 oldalas értelmes hozzászólásokt író emberke akkor semmi bajom vele, főleg azzal nem hogy ujonc!
ui: köszönöm a meghivast! ut2k4 re is kapható vagyok, de egyszer örülnék ha kiállnátok ellenem ut1-ben is!http://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
I_Am
veterán
válasz aDM|RaL^ #844 üzenetére
Írjon amiről akar, de azt tegye az erre kijelölt helyen! OFF TOPIC
Fura mikor Én elkezdtem fórumozni, nem akartam egyből reformot, pedig nekem is voltak dolgok amik nem tetszettek. Meg lehet szokni.
Újonc-őstag-egyéb dologra csak annyit, hogy ez nem sokakat érdekel és általában pont az újoncok jönnek mindíg ezzel a témával. Mintha kissebbségi érzésük lenne vagy mi.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
aDM|RaL^
őstag
ez igy van.
nemtom mostis valaki leszólta volkovy-t hogy ő nehogymá attól nagy mer nagyúr
mondjuk énis érdekes figura vagyok, és pl őstag jelző nem is illik rám a nemtom alig pár hét alatt összeszedett 2300 hozzászólásommal... mindig is szerettem sokat írnihttp://www.flickr.com/photos/dmrl - http://dmrl.hu - Spectrum ZX 48k
-
I_Am
veterán
Belváros hova tűnt?
Meg a többi nagy reformátor.Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- LG OLED55C12LA 2 ÉV GYÁRI GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest