Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Belvaros #855 üzenetére
Értem. Kérlek definiáld a kettő közötti különbséget.
Első körben az a) post / sec valamint b) mondandó / post paraméterek.
Ha egy koldus az utcán pénzt kér tőlem, nem mondhatom neki azt, hogy azért nem adok, mert ha mindegyiknek adnék, tönkremennék.
OK. Tehát nem akarod, hogy álltalánosítsunk, külön elbírálást akarsz. Pontosan milyen jogon is? Mire alapozva gondolod, hogy *éppen ezt* meg kellene hagyni, másikat viszont nem...?And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz aDM|RaL^ #859 üzenetére
1) Mondod Te.
Más esetleg eltérő ''sűrűségértékek'' alapján húzza meg a határt...
2) Az OFF TOPIC mint olyan egy szingularitás, egy unikum. Eddig sem volt, és remélhetőleg ezután sem lesz engedélyezve másik ''off topic'', mert egyszerűen nem cél az offolás terjesztése - sőt.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz Belvaros #863 üzenetére
Azon gondolkozz el, hogy valóban szükséges, indokolt volt-e egyáltalán két vonalra bontani a LAN partys témát... ez is LAN party, az is LAN party - ha elfogadnánk az érvelésedet, nem lehetne egy 5428742.-ik driverproblémás emberkét átirányítani a már létező hasonló témája gyűjtőtopicok egyikébe, mert hogy az ő problémáját egyik sem fedi 100%-ban... nonszensz, ugye.
And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz VladimirR #885 üzenetére
(dehogy mostanaban, osszesen vagy 3 topicot ha nyitottam )
Same here...
1) Bővebben: link (egy ritka sikeres antré )
2) Bővebben: link
3) Bővebben: linkAnd As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
Na. Vége legyen az offolásnak. ÖSSZE!!!
-
veterán
válasz VladimirR #999 üzenetére
Szívem szerint sehogy.
Meg tudok őrülni a mondjunk-mindent-magyarul hozzáállástól - legalább olyan erőltetett és kivagyi dolog, mintha az angolt erőltetnék olyan esetben amikor már van bevált (de azért lehetőleg nem hatszorosan összetett...) magyar megfelelője az adott szónak.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
Apropó rgb - azt figyeltétek, FreeM hogy eltűnt...?
-
veterán
válasz WhiteRaven #1209 üzenetére
Hellóhelló.
Hátrább az agarakkal, nehogy nekem is ''ismertetni kelljen a fokozatokat''...And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
dj.saabe-nak soxeretettel
ezt viszont ÉN szedtem ki - KalandorAnd As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
Sorry,
vakon feltételeztem hogy ezt már minden két hónapnál öregebb netező beszívta legalább kétszer, és már az URL-ről tudja hogy mi várja. Elnézést a jóhiszemű (vagy akár csak reflexkattintó) ártatlan áldozatoktól.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
BTW - Tub Girl párja, Goatse Man akkor már nem is érdekel senkit...?
-
veterán
válasz VladimirR #1679 üzenetére
Ezek a netes folklór részei, nem kell őket előszedni vagy megjegyezni - tolj egy guglit, van pár goatse/tubgirl support group, tribute oldal, stb. (lásd még Bővebben: link illetve Bővebben: link).
-
veterán
válasz Viktor77 #1726 üzenetére
Már megoldva... hány kávét dobhatott ez vacsira?
Öööö.. lehet annak is venni, de hagyományosan azt az effektet jelöli, amikor a valaki hirtelen ott terem valahol... tudod, mint a filmekben - pukkanással, kis ködfelhővel, miegymás.And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
<kisbetűs>
<pedofób>
Véresre tudom kaparni magam ezeken a ''...mert mindjárt kicsöngetnek'' illetve ''felhúzta az agyamat az irodalom felelés'' szövegeken... tudom, nem lenne szabad kor alapján megítélni és általánosítani, vannak kivételek bőven, stb. ... azért akkor is idegesítő belegondolni, hogy ha ez a korosztály akár csak 2-3 évvel később találna rá az internetre, mennyivel nyugisabb hely is lehetne az...
</pedofób>
</kisbetűs>And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
/me hates ringtopic
Azt értem hogy I_Am és Gambit jól érzi itt magát, Bencom meg csak szimplán... *khm*... szóval, Bencom - de már Te is fiam, faster?
((Lassú-e vagyok?)))And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
Nem tudom milyen viccre gondolsz... én csak abból indultam ki, hogy ha nem szeretnétek itt lenni, nem járnátok vissza ilyen gyakran... persze ha kényszerítenek az más kérdés, akkor nem szóltam.
faster,
valahol megértem... ilyenkor egy bölcs dolgot lehet tenni - elolvasod kiírta a HSZ-t.... Bencom? Bencom. ---> ''Huh? Milyen hozzászólás...?''And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
Ez a vita miről szól?
-
veterán
Kihagytad a regisztrálatlan olvasókat, őket is számold hozzá.*
A probléma az, hogy kicsit (...) fájdalmas nézni ahogy saját és egymás szavait ismétlitek 100+ hozzászóláson keresztül. Kell tehetség is, kell képzés is, ennyi. Amit meg itt a sakkprogramok ill. a mesterséges intelligencia fogalma körül táncoltok az tényleg felesleges - ha érdekel a téma tudom ajánlani Bővebben: link-t, némi alapozás csodákat tesz. (Mielőtt félreértené valaki, én sem értek hozzá kellőképpen, de nem is kezdem el magyarázni hogy mi hogy működik...)
*kettőt rakok, mert látom az előbbinél sem vetted :And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
-
veterán
Re:48 - köszönöm hogy tekintettel vagy csökkent értelmi képességeimre, engedd meg hogy egy nagyon bugyuta kis kérdéssel háláljam meg:
Szerinted mi eredményez további nemkívánt tartalmú hozzászólást -
a) figyelmen kívül hagyás...?
b) provokatív válasz...?
(BTW, kb. ugyanazzal a lélegzettel szóltam mindkettőtökre.)And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
-
veterán
válasz Papa-Georgo #2920 üzenetére
Részben megértelek... a gond az, hogy sajnos manapság egész egyszerűen nem lehet ugyanazt ''megengedni'' ami 2-3 évvel ezelőtt még természetes volt. Mostoha lett még az igazán jópofa témák sorsa is, mert sokkal nehezebb ennyi ember között normálisan beszélgetni is (nemhogy még viccelődni). Statisztikailag is jóval nagyobb az esély arra, hogy páran... félreértik a tréfát, az érdekességet, a gőzölgést. Hány és hány tagot tudnál akár csak magad is mondani, akik szakmai topicokhoz is csak üres és elcsépelt poénkodással járulnak hozzá? Gondolj bele, sokan itt vannak 12-15 évesen... látják az ilyen topicokat, de azt még nem érzik, hogy hol a határ. Humorizálni meg persze mindenki nagyon tud (mint ahogy a vezetéshez, focihoz, politikához is mindenki ért...), és ez az egész szép lassan lehúzza a teljes fórum jel/zaj viszonyát a béka feneke alá. Mert bizony bőven átszivárog a mentalitás a szakmai topicokba is - nyilván nem a Te egy szál topicod miatt, hanem... kutya legyek ha tudom mitől.
[/zsémbes öregember]And As It Is Such, So Also As Such Is It Unto You
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ökölvívás témával a másik topik foglalkozik!
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
- Sanyo PLV Z700 Full HD 3LCD házimozi projektor
- MacBook Air M1 / 3 hónapos / 100% akksi
- I5 10400F- 16 GB 3200 MHz DDR4- 500GB SSD garanciás TUF GAMING WIFI gamer alap
- Beafon R222 4G / 4G+ LTE Cat7 Sim kártyás WiFi router hotspot modem - FÜGGETLEN - antennákkal
- Iphone 7 rosegold 32gb független akku :100% (kis hibás)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest