Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Ted:
Ha hétvégén lenne kis csapatás online, biggyeszd ki ide mikor és megpróbálok jönni
. Nem sokat toltam a játékkal, csak Monza-ban mentem a Cruze-al vagy 10 kört, de bejövős. Hangok nekem nagyon ott vannak. A dzsaver által említett darálás engem spec. nem zavar. Biztos ha kipörgésgátló nélkül mennék nem lenne ez a hang, de hát örülök ha bill.-el az úton tudok maradni
.Videóhoz: Ööööcséééémmmmm, mit tolt neki Coronel (na ezért imádom a WTCC-t
. Azok a hangok szűzmáriám
). Basszus, ahol én még a féket nyomnám ő már a gázon áll és nyomja neki, mint süket a csengőt
.Más: ezzel a verzióval lenne az online csapatás ami ide be van linkelve, vagy amit korábban a grid probléma megoldóba tettél (nekem valami 920 mb-os van meg).
Előre is kösz a választ
!
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 2-in-1 Gen9 14" 3K OLED érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- i5 10600/ RX5700XT/ 16GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG Xbox Ally X 1TB (3 év Garancia + számla) 2025.11.28.-ai vásárlás!
- Garmin epix gen 2 51mm használt eladó. (Védőüveggel ellátott)
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Nem sokat toltam a játékkal, csak Monza-ban mentem a Cruze-al vagy 10 kört, de bejövős. Hangok nekem nagyon ott vannak. A dzsaver által említett darálás engem spec. nem zavar. Biztos ha kipörgésgátló nélkül mennék nem lenne ez a hang, de hát örülök ha bill.-el az úton tudok maradni
.
. Azok a hangok szűzmáriám
). Basszus, ahol én még a féket nyomnám ő már a gázon áll és nyomja neki, mint süket a csengőt