Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #47390 üzenetére
Írok egy példát. Pisti feltölt vagy kap 200€-t. Inaktívá teszi az € számlát. Viszont ha HUF-ban van elegendő összeg akkor onnan át fogja váltani ha jön egy € terhelés.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
törölt tag
válasz Krethx #47447 üzenetére
De ez megint más téma, itt történt egy vásárlás, gondolom kaptál érte terméket.
Ha az történt volna, hogy hozzáírnak +75.000 forintot nem érdekelne. majd visszakérik vagy jelezni kell nekik.
De fordítva történt. Máskor is volt hasonló, másik banknál az is technikai hiba miatt nem működött, még sem kezdett utána ilyen fantom tranzakciókba, legalábbis nincs nyoma, de fedezet sem lett volna rá. Ennyi erővel utólag a pénzt is kiadhatja az atm és ha van valaki ott akkor "jól jár" - kitudja lehet megtörtént hajnali 1kor kicsi az esélye, bár ez pont lakások mellett van
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Krethx #47620 üzenetére
Igen az feltételes (csomag), de a pénzt nem kell lekötni hozzá. Bevezetésekor egy jó opció lehetett. Többen váltottak rá, másik Gránitos csomagról.
Cetelemnek a hátránya pedig a beutalás.
Van még a diszkontkincstárjegy opció, de az megint nem sok. Pár hónapja, hitelkártyából vettem, majd visszautaltam rá. Többet kaptam a visszatérítésre
Most nézem van Szimpla lekötött betét 1 hónapra 7,75% akciós jelleggel 2024.02.01ig.
9. oldalon olvasható.
[ Szerkesztve ]
-
xy.zsolt
őstag
-
MaxxDamage
félisten
válasz Krethx #48653 üzenetére
Köszönöm!
Kozben meg is csináltam.
Küldtem neki próbaképp 1 EUR és instant meg is kapta.
Mehet a többi is.
Fele casht elküldtem, a másikat holnap.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
-
Hovi
aktív tag
válasz Krethx #49135 üzenetére
Hamar jött a refund nálad. Nekem aug 25-re ígéri. Talán addig megleszek a 399Ft nélkül. Csak érdekes...
Beállítottam mindenütt az új virtuális kártyát. Microsoft, Google, de nem tudom, merjem már az Apple-nél is??? Vajon tarthat még a mizéria? Mert ha igen, s ismét kérek refund-ot, megint állíthatom átt mindenütt. -
nagyúr
válasz Krethx #49138 üzenetére
Ha pedig az Apple hibája akkor a törölt kártyákat is csak látszólag törli.
Nem biztos, inkább arra gondolok, hogy vmi adatszivárgás volt, és az
adatgyűjtés
régebb óta zajlik, viszont mivel tudják, hogy gyorsan lezárják az ilyen ügyeket, most egyszerre próbálják terhelni a (hosszú idő alatt összegyűjtött) összes kártyát. -
-
junkhead
aktív tag
válasz Krethx #49274 üzenetére
OTP-nél alacsony bevétellel is prémium ügyfél vagy, egy telefon ügyintéződnek és mehetsz is, sok mindent megold neked, esetleg aláírni kell bemenned.
Az is gyanús, ha egy bankban nincsenek ügyfelek..
OTP árfolyam+ jobban vált Revolutnál havi 600 ezer ft-ig ingyen.
Appjuk/online ügyintézésük is jó, feleségemet tönkre teszi a CIB céges Aranykártya, random kilépteti appból, külföldön letiltja kártyáját.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Telekom mobilszolgáltatások
- Diablo IV
- Microsoft Excel topic
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...