Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KSparrow

őstag

válasz Fancy-boy #38311 üzenetére

Pár napig nem nézek fel, és ennyien kiállnak mellettem, ez tök jó, köszi :)

A plusz darabokat adom el csak, nem a gyűjteményt :) de mindig kitakarítom őket :) :B

• Elims

veterán

válasz Fancy-boy #38311 üzenetére

KSparrow-nak lehet,hogy van otthon mindegyből 3-4 és én biztos vagyok benne,ha ő azt írja,hogy "tuti" akkor az tuti!
    Ha én szeretnék venni ilyen telefont,én már csak a számlaszámát kérném el azonnal.
    Neki bármikor utalnék előre vakon kérdés nélkül.

De a témához szólva..
    Az a baj szerintem,hogy Drohun-nak nem volt még az androidon kivül más telefonja (nekem nagyon így jött le) és nem nagyon lehet összehasonlítási alapja más rendszerrel.
    Először én is elkezdtem gondolkozni,hogy mi lehetne a jó,n95/n96/6110 navigátor/stb.,de a csúszkája miatt nem annyira strapabíró,mint egy sima álló telefon (nem tudom,hogy milyen környezetemben lenne használva,mert sokat kibír a csúszka,de azért egy átlag forma strapabíróbb).
    Aztán gondolkoztam el azon,hogy a symbian-on sajnos már nem sok mindent fog tudni használni ha mégis kellene,mert idő kérdése lesz és mégis kellene egy-két olyan alkalmazás,ami kellene -whatsapp/viber/stb.-.

Amit én ajánlanék az egy strapabíró,nem követős (beállítás kérdése),minden alkalmazást futtató,(sokan hîvják tapasztalat nélkül sznob telefonnak) iphone 8.
    Ezek a telefonok nem nyomják rád a facebook-ot a google folyamatos szinkronizálásokkal együtt.Azt csinálja és akkor(!!) amit te akarsz.
    Én ezt nem olvastam vagy hallottam vhol -mint sokan-,hanem tapasztaltam nem egy-két összehasonlítás után.
    Sokkal inkább ajánlanám azt,mint 30e felett symbian-t,hiába,hogy új akkor sem ér már annyit használati célra(!).
    Én azt mondom Drohun,gondolkozz még egy kicsit a váltáson. ;-)

Új hozzászólás Aktív témák