Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
KSparrow
üzenetére
A különbségeket a led-ek kivételével tudtam. De első körben csak annyi infót kaptam, hogy RM159, 30-as, levált a hangerőgomb, újraindulgat, és recsegnek a hangszórók. Az RM számnak nem néztem utána a neten.
Fél óra múlva hívott a tulaj, hogy nem stimmel a memória, ott már mondtam neki, hogy akkor ez nem a 8Gb-os változat. Nekem végül is mindegy, így is úgy is ugyanazok a hibák, csak az fw miatt kell ügyelni. Kíváncsi vagyok rá élőben, nem tudom mikor jön haza a tulajdonosa. Majd beszámolok.
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- LED világítás a lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nitrogénfelhőben született az új rekord
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Microsoft Surface Hub (v1) 1597 - 55" All in One PC - Érintőképernyős monitor
- Dell PowerSwitch N2048 48 Port Gigabit Ethernet 2 Port 10Gb SFP+ Switch
- Dell PowerSwitch N1548P (BWLVNK2)- Switch - Piaci ár alatt
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i3-8145U I 8GB I 128-256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest