Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - sziku69: Szólánc.
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...

- 

LOGOUT
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új) 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

KSparrow
őstag
válasz

csoda120

üzenetére
						háát..
 láttam kézbe fullfekete előlapot, nem rossz. az arany akkor jó, ha gyári, de amúgy ilyen mattos gagyi műanyag a közkeret, a feketével meg hülyén néz ki. a fekete se rossz (nem láttam az előbb, nem figyeltem) 

hát nem tudom. a fekete az egyáltalán nem rossz darab, vagy az, vagy a sima. amelyik élőben jó. a feketével azért vigyázz, passzoljon a színe. pl 5310 kék és piros nem passzol az előlapi műanyag keret színe a gombsorral, mer az fekete, a keret meg szürke. abból csak a full fekete a jó, (nekem az volt/van) de a 6300 mindkettővel jó lehet.
élben kell megnézni.
az aranynak nem is inkább gagyi, hanem ilyen bóvli-hatása volt, azaz akarna jó lenni, de csak csillog, és nincs mögötte érték. akkor már szerezz egy kilós aranyláncot hozzá, és csapasd a "cigányhifit" a nyóckerben.
a natúr az semmi extra, sokan használják a típust, tudásban és használati körben amúgy ez a telefon egy olyan 6230i-utód. ez kb olyan, azaz ha a natúrt veszed meg, te is egy leszel azok közül. van egy jó telefonod (ami felépítésében megegyezik a 3110Classickal, de ez ide nem lényeges), de semmi extra.
a fekete pedig valamilyen szinten magában hordozza azt a rejtett eleganciát, ami a Nokia telefonok nagy részében megvan. nincs meg a tucat-hatás, mégsem egy gagyi valami. csak arra figyelj, hogy ne legyen béna a festés, passzoljanak a színek.
ha tudod, nézd meg 3 fénynél, azaz napon, árnyékban, és lámpánál. ha passzol, a fekete a jó. ha nem, vagy gagyi hatása van, esetleg kopós a festés, akkor csakis a gyári(-féle) játszik.ez de hosszú lett..

Minolta5: az ezüst egy pár éve megy, a fekete most jön/jött be nemrég, még nem olyan unt darab, de az is kezd sok lenni. 
Új hozzászólás Aktív témák
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - PlayStation 5 Digital Edition 825GB megkímélt állapotban eladó
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/

- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3435
 - Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XT 20GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
 - Eladó egy Gigabyte GA-H55-UD3H ATX alaplap

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

láttam kézbe fullfekete előlapot, nem rossz. az arany akkor jó, ha gyári, de amúgy ilyen mattos gagyi műanyag a közkeret, a feketével meg hülyén néz ki. a fekete se rossz (nem láttam az előbb, nem figyeltem)