Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Retro teló rajongók topicja
Gyűjtők telefonjai az összefoglalóban
RETRO beárazás topic (új)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Sucuka #28199 üzenetére
nagyon szép!
lehet, hogy érdekel.más: van valami lista, vagy lehet tudni, melyek azok a Nokiák, amelyek rendelkeznek csengőhang-szerkesztő progival?
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Hitachi CR-D500-ban hogy lehet a menü nyelvét megváltoztatni?
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
kapacitásukat tekintve van különbség a Nokia BPS-1 és a BLS-2S akku között?
vagy csak annyi, hogy az egyik Li-Ion, a másik pedig Li-Pol?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korcsillio #28278 üzenetére
mennyiért adnád a kettőt?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korcsillio #28280 üzenetére
ja értem.
nem tudom, mikorra kell, mindenesetre most olyan nagyon sokkal nem tudok beszállni.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
Ericsson T29s hangszóróját meg tudná valaki csinálni?
Vagy alkatrésze van valakinek?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
ja és a billentyűzár hogy van?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zorzy4 #28286 üzenetére
oké, az is már valami.
valami útmutató nincs a neten a szereléshez?
pl. csavarok hol vannak?anevemearl: hát az nem hangzik túl bíztatóan.
felesleges gitárpengetője nincs véletlenül valakinek?[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korcsillio #28289 üzenetére
posta?
távgyógyászatminolta5-től amit szerzek donor jó lesz?
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz korcsillio #28291 üzenetére
és ő mennyiért csinálná meg?
mondjuk nekem jobb lenne, ha te csinálnád meg.oké, köszi a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bunkomen #28298 üzenetére
ja, ez az OLX tényleg furábban hangzik.
Bár nem tudom, mert amíg a régi OLX-et használtam, akkor nekem nem okozott gondot, most viszont állandóan Apród-nak hívom akaratlanul.
-
sz.balazs.95
veterán
Az létezik, hogy egy telefonnak SMS írás közben száll el a végfoka?
-
sz.balazs.95
veterán
válasz zorzy4 #28312 üzenetére
N70-1
az mondjuk azért vicces, hogy a 3G felirat biztos ami biztos alapon ott virít a 0 térerőt jelző sáv alatt.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #28316 üzenetére
magasabb számozást visel, de kevesebbet tud?
azért a Nokia tud furcsákat csinálni.
Pl. a 9300 elvben a 9500 utódja, ennek ellenére rosszabb.[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
válasz bunkomen #28319 üzenetére
az tudom, de ha néhány telefon így sorozatban jön, akkor legyen már normálisan sorrendben.
mert oké, hogy a 7110 nem jobb a 6600-nál, de azért egy N70-N72 kicsit más tészta.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
úgy látom, hogy most már sikerült nagyjából hibamentesre elkészítenem az oldalam bétájának az alapját.
a következő lépés a tartalommal való feltöltés lesz. ez már most folyamatban van.
ha bármi hibát találsz, vagy csak javaslatod van az oldal fejlesztésével kapcsolatban, ne tartsd magadban!előfordulhat, hogy a böngésző gyorsítótárát üríteni kell a megfelelő működéshez.
[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
Nokia 3110-hez van valakinek felesleges hátlapja? (nem az akku-ra gondolok, hanem az afelett levő részre.)
vagy esetleg donor?Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
sz.balazs.95
veterán
én eddig összesen elég sokat költöttem telefonra, bár az is igaz, hogy a One S és a Z10 igencsak megdobja ezt az értéket, bár ezeket használatra vettem, nem gyűjteménybe.
azokat nem számolva, gyors körülbelüli számítással olyan 90k ment el eddig a teljes gyűjteményre.ja és még vannak azok, amiket azelőtt szereztem, hogy megtaláltam volna ezt a fórumot, amitől újból kedvet kaptam a gyűjtésre.
hát nekem a One S 90k volt, a Z10 pedig 69k.
utólag belegondolva: te jó isten, ennyit költeni telefonra[ Szerkesztve ]
-
sz.balazs.95
veterán
tök jó, mert nekem még saját időszámításom is van.
időszámítás előtti telefonok azok, amiket 13/09 előtt szereztem, mielőtt újra nekilendültem a gyűjtésnek, időszámítás utáni pedig az azóta szerzett mobilok.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz stufen2 #28420 üzenetére
hát nem adja olcsón az biztos.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz ferret77 #28430 üzenetére
engem meg az bosszant, hogy mennyi király cuccot árul, de annyira el van szállva az árakkal, hogy egy sem érné meg nekem, pedig tök dzép állapotban van a nagy részük.
(meg ha megérné sem tudnám megvenni, mert nincs rá pénzem.)Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #28447 üzenetére
A Samsungnak valóban kiemelkedő a szervízhálózata.
Más kérdés, hogy szükség is van rá.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
válasz Earl_Muttley #28449 üzenetére
úgy értem a Samsungoknál nem ritkaság az ilyen-olyan meghibásodás.
repedő burkok, meg ilyenek.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
-
sz.balazs.95
veterán
válasz quailstorm #28641 üzenetére
A 6103 is ilyen volt. 3 MB volt mindenre.
de utáltam érte... főleg amikor az osztálytársam mutogatta a K800-án a zenegyűjteményét.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
sz.balazs.95
veterán
ha egy vacak SD vagy MMC foglalatot tett volna bele a Nokia, nem is lett volna semmi problémám vele.
Akkoriban egyedül ez zavart, de ez nagyon. A többi részével meg voltam elégedve.Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Hardveraprón született egy új kategória, a Retró telefon kategória, ahová feltehetitek az eladásra szánt készülékeket és alkatrészeket, valamint az ezekkel kapcsolatos keresési hirdetéseiteket. A kedvezmény számotokra az, hogy más topikokkal ellentétben ezeket a saját hirdetéseket nyugodtan belinkelhetitek ide a topikba, így mindegyikőtök számára látható, elérhető, kereshető.
Tehát a topikban továbbra is tilos a hirdetés az eddig megszokott, ide csak beírom formában. Ezt továbbra sem megengedett, és az ezt megsértők moderálásra kerülnek.
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest