- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
karakpecze21
senior tag
Szerintem is mindenképp érdemes megvenni.
Én 1x már megvettem PS3-ra és jópárszor végigtoltam.Most megvettem Pc-re is (újonnan potom pénz 4.490ft) és ott is nagyon jó, sőt az irányítás még kezelhetőbb.
Aki nem játszott még Resident-el annak először szokni kell, de hamar belejön az ember.
Hihetetlen sok cuccot lehet megszerezni+rejtett cuccok.A fegyverek kimaxolása után ki lehet végteleníteni a lőszert stb.Egyszóval nem 4 órás játék.Most a Professional mód van vissza, de haverral co-op ban végigtolom úgy is.
Szerk:Jah igen, mindenképp live-n érdemes játszani, mert ha a gép a társad akkor nagyon-nagyon nehéz.Tehát vagy haverral vagy online valakivel érdemes tolni.
-
Scholes9
nagyúr
Nekem nagyon bejött a játék, már jó párszor kivittem, kellően hosszú és nagyon jó a szavatossága is, csomó megnyitható cucc van benne, új ruhák stb stb. Megvan Steamen, így, ha akarsz coopban nyomulni jövő héttől benne vagyok, kezelhetőség, irányíthatóság szerintem az eddigi legjobb az összes PC-s Resi rész közül

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- 0perces Kolink KLA-003
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- 2026.09.04-ig Garanciális! Xbox Series S 1 TB + kontroller
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest