Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
vadászcsiga
üzenetére
Nekem is hasonló tok van úton, de az még nincs itt, szóval jobb híján a gyárit használom. Meg a kamerára is rendeltem "üveget" bár az kemény műanyag lesz inkább szerintem. Majd meglátom mennyit ront a kamera képén.
Én is használni vettem a telefont, de valószinű nem fogom megtertani évekig, hamar ráunok ezekre a kütyükre. És a későbbi eladhatóságát rontja ha karcos...
Akármi is az erénye a GG-nek, a karcoktól is védenie kell. És az, hogy 3 hét óvatos használat mellet már karc van rajta, nem jó. Vagy nem GG üveg, és a Xiaomi kamuzik, vagy fos a GG.
Kíváncsi vagyok majd a Pixel3A-n a Dragontrail üveg hogy karcolódik, mert az elvileg még annyira se jó mint a GG...
Aktív témák
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- BMW topik
- Amerika kész lemondani a kormányról
- Crimson Desert
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Viccrovat
- Vége a dalnak: nincs több Samsung harmonikamobil
- További aktív témák...
- Sony Xperia 10 VII Turquoise 128GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Teljesen új T-Phone Pro 5G 8/256GB Azurite Blue eladó + töltő
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független hibátlan 2028.05.09. First Phone vásárlás
- Xiaomi 15T Pro 12/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- MikroTik RB5009UPr+S+IN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest