Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Kempingezés és sátrazás
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- N€T0X|N: Talaria tuning
Aktív témák
-
forgonati
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Úgy ahogy Konzumpro is írja. Ebben a telefonban sosem fogsz 48MP-t kapni natívban, a chipset-szenzor páros ennyit tud. Az interpolált 48MP-nek meg nem tudom mi értelme, amolyan "VP" funkció inkább (vakulj paraszt). Csak a tárhelyet rabolja, de minőségben messze van a Note7 Pro natív 48MP felbontásától. Az már egy más kérdés hogy ennek a brutál felbontásnak mennyi értelme amikor a fotók 90%-a faszbukon landol agyontömörítve. Szerintem ugyanolyan hülye trend mint a notch, majd lecseng ez is. Persze a dobozra legalább rá lehet írni hogy 48MP... Én mondjuk a N7 Pro-val sem fotóznék ekkora felbontásban, függetlenül attól h natív vagy interpolált. Nem látom értelmét ekkora méretnek, inkább elfogadnék egy OIS-t helyette... Na meg a Pro amúgy sem lesz B20 verzióban szóval mindegy is

Viszont ennek a telefonnak a sima 12MP fotói korrektek, ezen az áron rendben van a kamera szerintem. Nem kell a 600 Eurós telefonokkal összevetni...
Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Linux haladóknak
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 2026 - Íme a 15. héten megjelenő játékok listája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 ultra kamera mobil
- Galaxy S25 SM-S931BZDGEUE - 256 GB - Rózsaarany - Pinkgold - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
- FÜGGETLEN! Samsung Galaxy S23 8/128GB, Krém / törtfehér, 10/9-es nagyon szép állapot!
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- Dell Latitude 7410 Core i5-10310u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- Lenovo Thinkpad E495 Ryzen 5 3500U, Radeon Vega 8, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, gar
- 27% - ÚJ - XFX Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Swift OC Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest