- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- adika4444: MikroTik IPv6 DIGI PPPoE-vel
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyimger
őstag
Sziasztok, szeretném ide is bemásolni a problémámat, hátha tudtok segíteni.
Vettem egy ASUS TUF Gaming B560M-Plus alaplapot és az előlapi audio bemenet/kimenet nem működik. Gondoltam, nyilván a Win10 driverek lesznek kevesek hozzá, megpróbáltam feltenni a Realtek honlapjáról letöltött legújabb drivert, de nem engedte telepíteni egy hiba miatt (-0001 hibakód).
Megpróbáltam az alaplapi lemezen lévőt, ami fel is települt, de ez nem a szokásos "Realtek HD Audio Manager"-t telepítette fel, hanem egy "Realtek Control Panel"-t, és semmit nem reagál az előlapba bedugott eszközökre. Azt is hinném, hogy rosszul lett bekötve az alaplapba, de a Windows most lát lejátszóeszközt, de úgy jeleníti meg, hogy "Leválasztva".
Tudtok erre javasolni valami megoldást? Most egy bluetoothos fülest használok, de feleslegesnek tartom, amikor itt van a gépház mellettem.Olvasgatok külföldi oldalakat, és más is küzd hasonlóval, de azt képtelen vagyok elhinni, hogy ne lenne erre egy nyilvánvaló megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Kuponkunyeráló
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autós topik
- Battlefield 6
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ZenBook UM325UA - 13,3" FHD OLED - R5 5500U - 8GB / 512GB SSD - USB-C - SK bill
- Szép állapot!! Dell Latitude 5480 i3-7100U 8GB RAM 1TB SSD Magyar vbill
- Szép állapot!! Dynabook Satelite Pro C50-H-10W i3-1005G1 8GB RAM 256GB SSD Magyar bill
- I5-13400F 2x16 GB RAM SEASONIC 750W TÁP GIGABYTE GA-B760M ZALMAN Z1 PLUS HÁZ GARANCIA!!!!!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest