Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kis zöld izé
senior tag
válasz
Zsozsooooo
üzenetére
Hi!
Sajnos nincs ötletem a gondodra, viszont van egy javaslatom. Elnézegettem a konfigodat és az jutott eszembe, hogy még rászánnál max 20k-t és vennél egy normális hangkártyát, ami nem terheli le a Quad processzorodat
, mellesleg nincs semmilyen gusztustalan zaj sem! Elgondolkodtató nem?
Nézd meg a konfigomat. Mai szemmel nézve egy rakás elektronikai hulladék, még sincs vele semmi gondom, tudom, hogy mit várhatok tőle. Az biztos, hogy "zajtalan" hangot processzor terhelés nélkül. 
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC RX 6700 XT 32GB RAM Vízhűtés Win11 Pro Ajándék RGB tartó
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MSI MAG 271QPX QD-OLED Gamer Monitor!27"/2k/360hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- MSI MAG 321UPX QD-OLED Gamer Monitor!32"/4k/240hz/0,03MS/G-sync -Freesync/Konzolhoz is!Beszámítok!
- Macbook Air 2017. (1,8ghz 8gb 128gb)
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- ASTRO A50 WIRELESS HEADSET + BASE STATION 4th gen. fejhallgató
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
, mellesleg nincs semmilyen gusztustalan zaj sem! Elgondolkodtató nem?
Nézd meg a konfigomat. Mai szemmel nézve egy rakás elektronikai hulladék, még sincs vele semmi gondom, tudom, hogy mit várhatok tőle. Az biztos, hogy "zajtalan" hangot processzor terhelés nélkül.