Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Üdvözlünk minden (leendő) ZUK Z2 tulajt a fórumon, szakmai kérdések előtt megkérek mindenkit, hogy a témaindító írást a kérdések előtt mindenki olvassa el! Így néhány felesleges kör megelőzhető.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisskaresz21
csendes tag
Megnéztem egy másik file-al es az a problémám, hogy a telefonra nem megy fel a zip file csak félig, aztán megszakad. a telefon adattárolóján úgy jelenik meg, mintha felment volna teljesen, de közben mégsem. És csak a zip fileokkal történik ez. Valakinek van ötlete, hogy mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. A Segítségeteket kérném, az van, hogy rászedtem magam a romcserére, eddig a QPST-s gyári rom volt rajta, ma feltöltöttem a TWRP-t és fel akartam telepíteni a Tibi magyar romját, letöltöttem, de hiába másolom fel a telefonra, a másolás felénél megszakad es nem másolja fel rendesen. Pedig letöltötte a Rar-t teljesen a gép, mégsem megy. Tudtok valami jó romot ajánlani, ami tud magyarul is. Ha lehetne valamilyen CM vagy Stock droidra hasonlító lenne a legjobb. Nem baj ha régebbi, pl CM 13 is vagy hasonló, csak legyen stabil és kevés buggal. Kösz előre is a segítséget.
-
kisskaresz21
csendes tag
-
kisskaresz21
csendes tag
Megjott vegre az en telefonom is. Nem a szepsegeert vettem, de eloben sokkal jobban mutat, mint a kepeken.
-
kisskaresz21
csendes tag
válasz Kovaratis #966 üzenetére
Nem sok hibas z2-rol ballottam eddig. Szerencsere. De meg meglatom. Amugy a spemall-os kupont hogyan kell felhasznalni? Csak beirom a kodot vasarlasnal es kesz, vagy van meg valami teendo vele? Valamint most melyik valutaval erdemes venni. Euro-valutaval fizetnek. Erdemes euron hagyni vagy inkabb fontra valtani?
-
kisskaresz21
csendes tag
Sziasztok. Regota szemezek ezzel a telefonnal, csak eddig nem voltak adottak a korulmenyek a vasarlasra. Nemetorszagban tartozkodom most es nincs paypassom ezert nem tudtam meg megrendelni. Most talaltam egy illetot aki megrendelne nekem. Az lenne a kerdesem hogy az oppomartrol is rendelhetem nyugodtan. Nem fognak szarakodni? Tudom hogy itt mindenki a spemall-t ajanlja, de nekem most minden cent szamit es valamivel olcsobban meg tudom innen rendelni. Valamint ha kerem az oppomart is kuldi gyari rendszerrel? A valaszokat elore is koszonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest