- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacko87
tag
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
Legközelebb az ilyen jellegű hozzászólásodat "off topicba" rakd, akkor nem olvasom végig és nem húzom fel magam rajta.
Ha te nem hallgatsz rádiót te bajod! Ne nézz tévét se, ne olvass újságot se és ne menj ki az utcára se mert mindenhol csak a sok reklám jön.
Minden reggel, mialatt utazok rádiót hallgatok, hogy jól induljon a napom és tájékozott legyek. Napközben ha utazok szintén rádiót hallgatok. Este ha hazaérek inkább a rádiót kapcsolom be mint a TV-t.
Amikor én vettem a T - webshopból a GXI-t, akkor még ki volt írva a jellemzőkhöz, hogy FM rádió. Miután megvettem itt a fórumban írták, hogy valószínű szoftveres frissítéssel megoldódik majd. Erre várok azóta is mert, mint kiderült, én igen is fontosnak tartom az FM rádiót!
-
tonyqa23
senior tag
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
"nem szeretnék megsérteni senkit a fentiekkel,"
én sem szeretenék megsérteni senkit a fentiekkel, talán csak azokat egy kicsit, akik fikázzák a fényképező, fm rádió, zseblámpa funkciókat hiányolókat. Azt bírom nagyon, mikor az ombre beszól,h minek az fm rádió, ő úgyse használja. Kutyát nem érdekli,h használja-e, de az is lehet,h a semmi közepén, ahol él, nem jön be semmi, azért nem használja, Van sok reklám,igaz, de hol nincs? Addig egyszerűen át kell kapcsolni másik adóra és kész, nem kötelező végighallgatni.Viszont közte vannak jó műsorok! Esténként jó mixek, stb. Van hallgatottságuk, van rá igény. Én személy szerint nem tudok buszon filmet nézni, de rádiót szivesen hallgatnék egy 3 órás úton.A 6-8 évvel ezelőtti telefonokban is volt már fm rádió, miértne lehetne ezt elvárni egy mostani,sokkal jobb teljesítményű géptől.
Fényképezőről meg annyit,h nem járunk mindig kompakt géppel a kezünkben, arra számítva, hogy majd biztos lesz valami érdekes dolog, amit majd le kell fotózni. Lóf@szt! Olyan hirtelen, spontán jönnek a dolgok,aztán mikor megvannak a képek, örülünk,h meg tudtuk őket örökíteni, és még látszik is rajta, amit akarunk, legyen az este vagy nappal,amit valszeg egy első generációs fényképezős telóval nem tudtunk volna.Egy átlag embernek ez számít, nem kell annyira profi fényképnek lennie,h díjakat nyerjünk vele. Nekem van még ilyen képem, most is,ha nem én csináltam volna, első ránézésre nem tudnám,h mi van rajta. Azért a mostani telefonok jók már ebben is.
Zseblámpa funkció?Így 30 felé, már nem félek a sötétben, de a hellokittys ledes kucstartókat sem tartom nekem valónak. Nem is tudtam róla,h vannak, de ahogy látom, ti több félét is ismertek akkor a palettáról, Szal zseblámpával se járok mindig, de telefon az mindig nálam van. Sötétben sokszor jó lehetne ez a funkció is. -
Csapoati
nagyúr
válasz
adamsz82 #8822 üzenetére
A fényképes dolog abszolút igaz, múltkor felnéztem (valamilyen megmagyarázhatatlan indokból
) Handras blogjára, és azon elmélkedett, hogy hova fejlődött a telefonok - és főleg az Iphone persze - fényképezője. Hát nem tudom, egyrészt a némiképp szerkesztett képeit megeszi reggelire a 6 éves alsó kategóriás digitális fényképezőgépem reggelire, és még csak azt se mondanám, hogy olyan összehasonlíthatatlanul jobb lett a SE K800i-hez (3,2 Mp, auto focus) képest. A Nokia 808 Pureview persze más kérdés.
Zseblámpát kb sose használok, az Fm-rádió meg... meh.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest