Hirdetés
- Zolii21: 2HB Informatika - Ernő vélemények
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi96
csendes tag
Sunshine 1 szó
Ennél értelmesebbet nem tudok hozzáfűzni. Kedvelem a cinikus embereket
-
Lenry
félisten
ez nálam nem így megy...
ülök és nézek ki a fejemből, olyan helyen, ahol senki nem zavar és ráérek (ez jellemzően egy Szeged-Kiskőrös távolsági járat, vagy a fürdőkád szokott lenni)
ekkor jönnek a gondolatok, de ilyenkor általában semmi nincs amivel rögzíthetném őket, illetve ha el is kezdeném leírni valahogy, akkor megszakadna a gondolatmenet és lőttek az egészneksajnos én ilyen "egymagos" vagyok, egyszerre egy dologra tudok koncentrálni... vagy nagyon elmélkedek és jó dolgok jutnak az eszembe, ilyenkor viszont minden más kizárva, vagy csinálok valami mást, de akkor meg nem jut elég agykapacitás az elmélkedésre
ritka kivétel volt ez az írás, de ez se közelítette meg magát az élményt és a gondolatokat, amik akkor születtek
-
Lenry
félisten
bakker, ha én le tudnám írni az ilyen gondolataimat... ugyanígy érthetetlenül, mégis értelmesen csaponganak azok is... de még mindig nincs meg a gondolatrögzítő készülékem
-
Vakegérke
félisten
"Talán pár ember értheti… főleg csirkék, gitáristenek, és hősök."
Lököttnek tartanak, mégis értem. Talán azért, mert nekem is vannak hasonló gondolataim, és sokmindent átéltem már. -
Z-o-t-y
tag
"Néha mások életét élem, néha a magamét, néha meg csak képzelem az életet. Álmodozva élni jó."
Ez nagyon tetszik
Talán mert kicsit magaménak is érzem...
jó kis "kiírommagambólamibennemvan" lett.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- BestBuy ruhás topik
- Ha az alaplapi hangchipnél jobbra váltanál, itt az új Sound Blaster hangkártya
- Kerékpárosok, bringások ide!
- alza vélemények - tapasztalatok
- Formula-1
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Motoros topic
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - MÁR 13.00-S PS4 IS!
- Szuper áron eladó dobozos Asus Vivobook 16 /Ryzen 5-7530U/16 GB RAM/256 GB SSD/FHD+/IPS/16"/Gari/
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25) (utolsó darab)
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ Sony PlayStation 5 Slim digital / lemezes / Pro konzol 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán mert kicsit magaménak is érzem...