Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Klaus Duran: Panelkérdés.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- potyautas: Passziviti
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- Syl: UPS - te áldott!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi96
csendes tag
Sunshine 1 szó
Ennél értelmesebbet nem tudok hozzáfűzni. Kedvelem a cinikus embereket
-
Lenry
félisten
ez nálam nem így megy...
ülök és nézek ki a fejemből, olyan helyen, ahol senki nem zavar és ráérek (ez jellemzően egy Szeged-Kiskőrös távolsági járat, vagy a fürdőkád szokott lenni)
ekkor jönnek a gondolatok, de ilyenkor általában semmi nincs amivel rögzíthetném őket, illetve ha el is kezdeném leírni valahogy, akkor megszakadna a gondolatmenet és lőttek az egészneksajnos én ilyen "egymagos" vagyok, egyszerre egy dologra tudok koncentrálni... vagy nagyon elmélkedek és jó dolgok jutnak az eszembe, ilyenkor viszont minden más kizárva, vagy csinálok valami mást, de akkor meg nem jut elég agykapacitás az elmélkedésre
ritka kivétel volt ez az írás, de ez se közelítette meg magát az élményt és a gondolatokat, amik akkor születtek
-
Lenry
félisten
bakker, ha én le tudnám írni az ilyen gondolataimat... ugyanígy érthetetlenül, mégis értelmesen csaponganak azok is... de még mindig nincs meg a gondolatrögzítő készülékem
-
Vakegérke
félisten
"Talán pár ember értheti… főleg csirkék, gitáristenek, és hősök."
Lököttnek tartanak, mégis értem. Talán azért, mert nekem is vannak hasonló gondolataim, és sokmindent átéltem már. -
Z-o-t-y
tag
"Néha mások életét élem, néha a magamét, néha meg csak képzelem az életet. Álmodozva élni jó."
Ez nagyon tetszik
Talán mert kicsit magaménak is érzem...
jó kis "kiírommagambólamibennemvan" lett.... 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lightyear - befektetési app
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Autós topik
- Konteó topic
- Milyen processzort vegyek?
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán mert kicsit magaménak is érzem...