- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi96
csendes tag
Sunshine 1 szó
Ennél értelmesebbet nem tudok hozzáfűzni. Kedvelem a cinikus embereket
-
Lenry
félisten
ez nálam nem így megy...
ülök és nézek ki a fejemből, olyan helyen, ahol senki nem zavar és ráérek (ez jellemzően egy Szeged-Kiskőrös távolsági járat, vagy a fürdőkád szokott lenni)
ekkor jönnek a gondolatok, de ilyenkor általában semmi nincs amivel rögzíthetném őket, illetve ha el is kezdeném leírni valahogy, akkor megszakadna a gondolatmenet és lőttek az egészneksajnos én ilyen "egymagos" vagyok, egyszerre egy dologra tudok koncentrálni... vagy nagyon elmélkedek és jó dolgok jutnak az eszembe, ilyenkor viszont minden más kizárva, vagy csinálok valami mást, de akkor meg nem jut elég agykapacitás az elmélkedésre
ritka kivétel volt ez az írás, de ez se közelítette meg magát az élményt és a gondolatokat, amik akkor születtek
-
Lenry
félisten
bakker, ha én le tudnám írni az ilyen gondolataimat... ugyanígy érthetetlenül, mégis értelmesen csaponganak azok is... de még mindig nincs meg a gondolatrögzítő készülékem
-
Vakegérke
félisten
"Talán pár ember értheti… főleg csirkék, gitáristenek, és hősök."
Lököttnek tartanak, mégis értem. Talán azért, mert nekem is vannak hasonló gondolataim, és sokmindent átéltem már. -
Z-o-t-y
tag
"Néha mások életét élem, néha a magamét, néha meg csak képzelem az életet. Álmodozva élni jó."
Ez nagyon tetszik
Talán mert kicsit magaménak is érzem...
jó kis "kiírommagambólamibennemvan" lett.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- GMKtec K6 Ryzen 7 7840HS 32GB RAM + 1TB SSD WIN 11 Pro magyar garancia 2028.10.27.-ig
- Samsung C27G55TQWR 27" 2560 x 1440 Quad HD LCD Fekete Monitor Számla + Garancia
- Latitude 9330 2in1 13.3" QHD+ IPS érintő i5-1240U 16GB 256GB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
- Üzletből,garanciával,MSI Alpha Gamer 17 Ryzen 9-7945 16mag-32Szál/32GB RAM/1TB NVME SSD/RTX 4070/4K
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Corsair VENGEANCE Pro 32GB (4x8GB) DDR4 2800MHz
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Talán mert kicsit magaménak is érzem...