Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi96
csendes tag
Sunshine 1 szó
Ennél értelmesebbet nem tudok hozzáfűzni. Kedvelem a cinikus embereket
-
Lenry
félisten
ez nálam nem így megy...
ülök és nézek ki a fejemből, olyan helyen, ahol senki nem zavar és ráérek (ez jellemzően egy Szeged-Kiskőrös távolsági járat, vagy a fürdőkád szokott lenni)
ekkor jönnek a gondolatok, de ilyenkor általában semmi nincs amivel rögzíthetném őket, illetve ha el is kezdeném leírni valahogy, akkor megszakadna a gondolatmenet és lőttek az egészneksajnos én ilyen "egymagos" vagyok, egyszerre egy dologra tudok koncentrálni... vagy nagyon elmélkedek és jó dolgok jutnak az eszembe, ilyenkor viszont minden más kizárva, vagy csinálok valami mást, de akkor meg nem jut elég agykapacitás az elmélkedésre
ritka kivétel volt ez az írás, de ez se közelítette meg magát az élményt és a gondolatokat, amik akkor születtek
-
Lenry
félisten
bakker, ha én le tudnám írni az ilyen gondolataimat... ugyanígy érthetetlenül, mégis értelmesen csaponganak azok is... de még mindig nincs meg a gondolatrögzítő készülékem
-
Vakegérke
félisten
"Talán pár ember értheti… főleg csirkék, gitáristenek, és hősök."
Lököttnek tartanak, mégis értem. Talán azért, mert nekem is vannak hasonló gondolataim, és sokmindent átéltem már. -
Z-o-t-y
tag
"Néha mások életét élem, néha a magamét, néha meg csak képzelem az életet. Álmodozva élni jó."
Ez nagyon tetszik
Talán mert kicsit magaménak is érzem...
jó kis "kiírommagambólamibennemvan" lett.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Talán mert kicsit magaménak is érzem...