Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vandit.: Milyen zenét hallgattok most?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- Depression: R.I.P.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bonyi96
csendes tag
Sunshine 1 szó
Ennél értelmesebbet nem tudok hozzáfűzni. Kedvelem a cinikus embereket
-
Lenry
félisten
ez nálam nem így megy...
ülök és nézek ki a fejemből, olyan helyen, ahol senki nem zavar és ráérek (ez jellemzően egy Szeged-Kiskőrös távolsági járat, vagy a fürdőkád szokott lenni)
ekkor jönnek a gondolatok, de ilyenkor általában semmi nincs amivel rögzíthetném őket, illetve ha el is kezdeném leírni valahogy, akkor megszakadna a gondolatmenet és lőttek az egészneksajnos én ilyen "egymagos" vagyok, egyszerre egy dologra tudok koncentrálni... vagy nagyon elmélkedek és jó dolgok jutnak az eszembe, ilyenkor viszont minden más kizárva, vagy csinálok valami mást, de akkor meg nem jut elég agykapacitás az elmélkedésre
ritka kivétel volt ez az írás, de ez se közelítette meg magát az élményt és a gondolatokat, amik akkor születtek
-
Lenry
félisten
bakker, ha én le tudnám írni az ilyen gondolataimat... ugyanígy érthetetlenül, mégis értelmesen csaponganak azok is... de még mindig nincs meg a gondolatrögzítő készülékem
-
Vakegérke
félisten
"Talán pár ember értheti… főleg csirkék, gitáristenek, és hősök."
Lököttnek tartanak, mégis értem. Talán azért, mert nekem is vannak hasonló gondolataim, és sokmindent átéltem már. -
Z-o-t-y
tag
"Néha mások életét élem, néha a magamét, néha meg csak képzelem az életet. Álmodozva élni jó."
Ez nagyon tetszik
Talán mert kicsit magaménak is érzem...
jó kis "kiírommagambólamibennemvan" lett.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Autós topik
- VR topik
- Le Mans Ultimate
- Linux felhasználók OFF topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED TV topic
- Elindult a szomszéd robotaxi szolgáltatása
- További aktív témák...
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- Ryzen esportpc(ryzen3 -4100/RX580-8gb/SSD/hdd)
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- Apple iPhone SE 2022 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bontott 0perces MacBook Air 15" M4 10C/10G 16GB 256GB Gar.: 1 év
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Talán mert kicsit magaménak is érzem...