Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsendbenJáró

csendes tag

Sziasztok!

Megérkezett a múlt héten az enyém is :)

Tapasztalatok: elégedett vagyok a Win8 és a Droid rendszerrel is, van súlya a kütyünek, és fickósan, pörgősen működik. A Wifi kapcsolat kifogástalan, érintőképernyő jól reagál.

Viszont!

Az Androidon a Play Store ugyebár gyárilag nem működik! Namármost! A belinkelt Youtubos megoldás sajnos nem vált be ugyanis nekem a gyári beállításokkal már eleve az 5.0.38-as verzió volt telepítve. Ha ezt lecserélem ugyanerre a verzióra (ami a videóban szerepel), természetesen a hiba is maradt.

Találtam fórumokat, ahol azt írják, hogy a gyári Update alkalmazást kell indítani (kínai nyelvű), és az frissít. Nekem ez sem vált be, de azt javaslom, hogy mielőtt bonyolultabb hackelésbe kezd valaki, először inkább ezt próbálja meg.

Nos a Play még mindíg nem működik, ám most találtam még egy leírást, amelyben az úriember épp olyan cipőben járt, mint én, szóval ha hazaérek, megpróbálom. Mindenesetre ide is beteszem a linkjét: PlayStore fix on X80h
    (az oldal közepén található dmad2010 hozzászóló által jegyzett 8 lépéses leírásról van szó)

Holnap jelentkezem a fejleményekkel.

Új hozzászólás Aktív témák