- ldave: New Game Blitz - 2026
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makos78
csendes tag
Sziasztok!
Keresek valakit Budapesten vagy környékén, aki egy kis lóvéért biztos kézzel rendbe tenné a telefonomat.
A legnagyobb problémám, hogy mindig kiírja, hogy "kevés a rendszermemória".Tehát vagy bővíteni kéne vagy legalább úgy rende szedni, h ne írja ki ezt a sz*rt, pl vezetés és navigáció közben elég életveszélyes nyomkodni!
Ha jól sejtem, itt vannak olyanok, akik konkrétan ennél a típusnál ebben otthon vannak!
Válaszokat légyszi privátba!Köszönet
M.Ákos -
zho-lee
addikt
válasz
turbulencia8
üzenetére
Nos, akkor vagy rosszul magyarázták, vagy én bénáztam el (?).
De nekem nem ment, aztán le is tettem róla.
Köszönöm a többiek nevében a segítséget, ez még többet segít!
-
turbulencia8
addikt
A CM 7.2 alatt a net megosztási, hotspot funkció nem működött, így sajnos töröltem. Amúgy CM 7.2 alatt a TB-vel az egész android billentyűzetet töröltem, úgy működött a legjobban, mert csomószor visszakapcsolódott és felugrott magától. Rmagyar romját használom végül, eddig jónak tűnik nagyon.
-
turbulencia8
addikt
Nálam hibátlanul működik a billentyűkiosztás, csak rmagyar romjából ki kellett venni system\usr\keychars és system\usr\keylayouts könyvátarakat, és felülírni ugyanezeket a CM 7.2 (stabil) kiadásában, és így telepíteni a zip-et a leírtak szerint. Bekapcsolás után az android billentyűzetet kapcsoljuk ki a csába, nyavajog egy kicsit, aztán megoldódik a feleslegesen felugró virtuális bill. problémája is.
A telepítgetés nem volt nagy kihívás, mindenkinek ajánlom C660-ra a Cyanogenmod 7.2-t, ez qrva jó! Olcsó procin egyáltalán nem lagol, állati jó, a színvilága mondjuk lehetne élénkebb. A fölösleges appokat persze törölni kell Titanium Backup-pal. -
turbulencia8
addikt
Az utókor számára:
A OneClickRoot 2.3.3-tól támogatja a C660, szóval valóban egy kattintás a dolog, nem kell alternatív adb-vel vacakolni.
A Clocworkmod Recovery pedig Rom manager néven a Play-ről egyszerűen leszedhető.
Ezután azt másolsz SD-re amit akarsz, kissé egyszerűbb így a dolog. Memória túlfutás ellen bőven elég, hogy a Titanium Backup-pal kiirtod a fölösleges gyári alkalmazásokat, "egy klikkes root"-ot megér a dolog.
-
turbulencia8
addikt
Sziasztok!
Ezúton is köszönöm Zho-lee-nak a részletes leírást, hamarosan nekiesek a telepítésnek!
A qwertz billentyűzet kiosztását anno még X10 mini pro-n variáltam root explorerrel:"-kitallózod a /system/usr/keyboard-config mappát, ebben van egy layouts kötet. Ebben benne van az összes kiadott készülék fizikai billentyűelrendezés kiosztása. (külön fájlok, neked csak a neve fontos) Kiválasztod neked milyen van.
-megnyitod text editorban a /system/usr/keyboard-config/keyprint.xml fájlt és átírod a következő sort:
<script name="latin" keylayout="qwerty-en"/>Értelemszerűen az idézőjelek közti részt írd át a neked megfelelőre.
így kell kinézzen a megfelelő Magyar: <script name="latin" keylayout="qwertz"/>
Mentsd el.
Az utólag készült keyprint.bak-ot töröld le. (én ezt nem tettem meg)
Reboot után működik, ahogy kell."Eredeti linkek (viszonylag kezdő fórumtag vagyok, nem tudom, hogy kell hivatkozásként behozni):
http://dyra.eu/hu/mobiltelefon/android-235-gingerbread-az-eredeti-sony-ericsson-xperia-x10-mini-pro-telefonon
Itt van külön root explorer-es hivatkozás is, érdemes azt is átfutni!
Egy biztos, nekem anno tök jól működött azon a telómon! -
zho-lee
addikt
2012.06.15.-én kijött egy stabil CM7 rom az LG-re, amit én most épp megelégedve használok.
Leszámítva a billentyűzet kiosztását, az továbbra sem jó, illetve a kernelhez nem nyúltak annyira. Marad a max 800 mHz a cpu-nál.
Gyors, és tényleg stabil.Arra lennék kiváncsi, hogy valakinek sikerült-e már európaira állítania valahogyan a billentyűzet kiosztását.. Én sokféleképp próbáltam, de kudarc volt.
-
zho-lee
addikt
válasz
canblaster
üzenetére
Azért ezt nézd meg szervíz előtt.
-
zho-lee
addikt
válasz
canblaster
üzenetére
Ha a q+powerrel sem tudod emergency módba tenni, akkor szerviz. Én is igy jártam.
Valamit tuti nem jól csináltál.
A szeviz miatt meg privát megy. -
canblaster
csendes tag
válasz
canblaster
üzenetére
na most már mindegy mert már be se kapcsol (kpróbáltam KDZ updaterrel újrarakni, de teljesen megölte)
szóval marad a szervíz mást már nem tudok
semmire nem reagál, teljesen meghalt
-
zho-lee
addikt
válasz
canblaster
üzenetére
alapvetően lehet ez a probléma.
A Recoverybe lépsz, és:
wipe data/factory reset,
wipe cache partition
avanced/wipe dalvik cache
ez az alap.
Az sd cardot én nem piszkáltam, de anno egy másik készülékkel már particionáltam.Ha meg van a 3 wipe(törlés), akkor mehet vissza a custom rom.
ha meg eredetire akarod visszatenni, így kezdem a leírást:
"Két rom van a V10B, és a V10C rom, az enyémen az újabb, azaz a "C" volt.
Akinek a "B" verzió van, annak könnyű telepíteni, innen.
Előbb az usb drivert kell telepíteni, utána a szoftvert frissíteni, ezen nincs mit magyarázni.
Akinek újabb van, azzal kicsit macerásabb, de megoldható, ha nekem is sikerült.
A rom.
A KDZ Updater a romhoz.
Ha mindkettő le van töltve, akkor a kdz file-t ki kell csomagolni, és a programot is.
A KDZ Updater használatát itt olvashatjuk.
Pontosan végigmegyünk a lépéseken, amit nem úgy kell csinálni, ahogy írják, az:
emergency módba a "Q" és power gombbal jutunk, illetve a phone mod is emergency legyen.
Ha kész, nekem kétféleképp zárult a dolog, az első után beindult a telefon magától, majd a második újratelepítés után már csak a leírt reset után (hang- házikó power =factory reset)
Ha ez meg van, akkor a telefon újra gyári lesz." -
canblaster
csendes tag
ugyanazt írja ki:S
csak a leírás szerint csináltam a dolgokat, viszont nem formáztam előtte le a telót meg az sdcardot nem tudom hogy ez-e a probléma
végülis újrakezdem, de nem tudnál segíteni benne hogy miképpen tudom visszarakni az alap androidot? progival vagy esetleg máshogy? ha tudsz kérlek adj linket.
-
zho-lee
addikt
válasz
canblaster
üzenetére
Szia. Akku ki/be és power gomb.
Nekem egy kernel csere után csinált ilyet. Ugye semmi ilyet nem csináltál?
Ha a módszerem nem eredményes,akkor valamit nem jól csináltál. (szóköz,vagy valamit elirtál)
Elölről kell kezdeni sajnos
-
canblaster
csendes tag
lenne egy olyan problémám hogy miután miután kész lett a recovery telepítése és benyomta a rebootot, annyit ír ki hogy:
fastboot mode started
udc star()és innen nem tudom hogy mit kéne csinálnom, ha lenyomva tartom a 3 gombot amit amit kéne akkor újraindul a telefonom és megint bejön ez
sürgős lenne mert egyáltalán nem tudom használni a telefonom:S
-
zho-lee
addikt
Na, kérem, akkor újult erővel, vadi új alaplappal belevágok a közepébe!

-
zho-lee
addikt
Köszi, azért ez sem egyszerű ám..
Tegnap éjfélig nem hagyott aludni a kis dög..
Végre sikerült átszerkeszteni a layoutját, és kicserélni a főmenü ikonjait (mert megtaláltam, amit szeretek), és a kamera, és az akusztik drájvere (
) cserélve jobbra..
A betű tipus csere, és a telefon nevének átírása, oplogó eltüntetése már rutin..De azért maradnék az androidnál, nevesebben az LG-mnél.
Elvonási tüneteim vannak már, ugyanis az nem csak egy telefon, hanem egy komoly számítógép fullos szolgáltatással, ami mindig a zsebemben lapul.
Egy-két katt, és mindent megtudok/találok,amit keresek..És még ki sem próbáltam a romodat..!
A szervízfigyelő szerint a szervizből visszakerült a logisztikai központba, és még 4 nap a várható átvétel.
Hol van a vodának szakszervize, Szudánban..?
-
zho-lee
addikt
Én meg elolvastam végre a leírásod, nem nagy ördöngősség, de az is lehet, hogy annyira jól írtad le, hogy egyből megértettem..

Jelenleg az LG-m még mindig benn van a szervizben, most épp nap, mint nap tolják a várható elkészülés idejét.
Tudom, a jó munkához idő kell.
A pót telefonom (SE K850i) meg agyon moddoltam azóta kínomban..

-
jampec8
csendes tag
Tegnap sikerült helyrehozni a telefont. A haver-haverjának-a-haverja javította meg. Annyit tudtam meg tőle, hogy a boot loader sérült a recovery telepítés során. A telefon kapott egy új 10C sw-t és kész.
Sajnos nem tudtam kifaggatni, hogy csinálta, mert nagyon sietett. De utólag megpróbálom megszerezni ezt az infót. -
zho-lee
addikt
Egy-két hét, és talán elkészül az enyém az voda szervízben, akkor úgy is újra csinálom.
Megpróbálok akkor új screenshot-ot készíteni, köszi az észrevételt!
Nem semmi, látom már, de az a lényeg, hogy beleírtam, mik legyenek kipipálva:
" (user: read/write/execute; group: read/execute; other: read/execute)" -
jampec8
csendes tag
Sajnos az adb logcat parancs esetén csak a "waiting for device"-ig jut el.

Egy apróságot észrevettem Zho-Lee recovery leírásában. A szöveges részben 755 a könyvtárjog, a később csatolt képnél 771. Tudom, hogy az utóbbi a TMP könyvtárra vonatkozik, de zavaró lehet annak aki először lát ilyet. Én a leírást vettem alapul.
KDZ előtt van még egy esélyem. A haver-haverjának-a-haverja az LG szervizben dolgozik. Talán kapok onnan egy tippet. -
zho-lee
addikt
Ez jó ötlet, eszembe sem jutott

Viszont az nem olyan rossz, hogy recoveryből lehet telepíteni a romot.
Nem leszek lusta rootot+recoveryt telepíteni.
Am én is azért akartam a gyárit visszatenni, és elmenteni recoveryben, hogy bármikor telepíthető legyen recoveryből a "szűz" gyári rom. Csak nem jött össze

-
rmagyar
tag
Ebben az esetben tényleg csak a gyári ROM visszarakása segít. Javaslom, hogy megfelelően készítsd elő e telepítést: Ne használj USB hub-ot, zárj be minden programot, stb. Ha eközben hal meg a telepítés, akkor már csak a szervíz segíthet.
A ROM-omat "sajnos" csak recoveryből lehet telepíteni.
Közben eszembe jutott, hogy még egy dolgot meg lehetne próbálni: mielőtt belapcsolod a telefont, dugd rá a gépre és futtatss egy "adb logcat" parancsot. Ha eljut a boot image betöltéséig, akkor látnod kella boot logot. Ilyenkor tudsz futtatni egy "adb reboot recovery"-t.
-
zho-lee
addikt
Akkor még egy esély, gyári állapot vissza, és kezdd elölről.
Sajnos valami nem úgy sikerült, ahogyan kellett volna..
De a leírásom alapján kell neki.Viszont én is úgy jártam, hogy gyári rom(!) vissza rakása közben meghalt az enyém is.
Semmire sem reagál, recovery, emergency, soft reset, hard reset.
De ez már nem egyedi eset.Ha van emergency módod, tedd vissza a gyárit, root, recovery..
Illetve készülék híján rmagyar fórumtárs romját nem próbáltam még, hogy azt recoveryből, vagy kdz-vel kell feltenni. Én mindenképp azt tenném fel, nem a cm7-et. -
jampec8
csendes tag
A recoverybe nem tudok belépni.
Ezzel a billentyűkombinációval korábban sem tudtam belépni, amikor az előző telefonra feltettem a CM7-et. Így próbálok belépni: nyomom a gombokat, 4-5 mp után újraindul, még mindig nyomom, aztán végtelenségig LG logó, még mindig nyomom a gombokat, még mindig, még mindig. Valamit rosszul csinálok? Annak idején más folyamat szerint rootoltam a telefonom és a kikapcsoló menüben benne volt a recovery és azzal bármikor be tudtam lépni. Akkor a superuser ikon fekete-szürke volt, most meg fekete-zöld. Esetleg ez pro/light különbség?
Az új ROM feltöltésig már nem jutottam el. A terminalban a reboot recovery volt az utolsó szívhang. -
jampec8
csendes tag
Vállalkozó szellemű vagyok/voltam.
Csak az a baj, hogy most meg a recovery telepítés után a bootolásnál lefagy. Az LG logó világít folyamatosan. Múltkor ezzel semmi gond nem volt. Emergency modba be tudok lépni. Ezen csak a KDZ update segít? KDZ-ben ha rányomok a read phone information-ra hibát ír ki. Képet csatoltam. Ha van valami ötlet, szívesen veszem. Nincs pofám visszavinni a garanciaszervizbe, esetleg holnap. 
Ha nem sikerül megjavítani, rendelek egy motorola pro plust külföldről. -
zho-lee
addikt
Azért lenne kérdésem: a gyári v10h-ból ki tudod emelni a kamerát?
Amíg ment a telefon, jobb volt, mint a V10c gyári..
Mivel nem tudom most kipróbálni, eszembe sem jut, mi volt jó, annak ellenére, hogy gyári, de az tetszett nagyon.
Jajj, sztorno, mert én az LG Camera appot használom, ne vesződj vele, inkább a kernelről kérdeznék:
Ha jól olvastam, azt is tudsz módosítani.
A procit tudod gyorsítani, 800 mHz fölé vinni?
(ez most csak elméleti kérdés lenne, mert enélkül is jó ez a készülék)
-
rmagyar
tag
Új OptimusPro ROM verzió.
-
jampec8
csendes tag
Hali!
Én is feltettem a CM7-et. Köszi a leírásért! Nagyon tetszett, de egy problémám volt vele. Az android billentyűzetet nem lehetett kikapcsolni és nagyon bosszantott, hogy állandóan feljött. A beállításokban a kikapcsolás után rendszerhiba üzenetet dobott fel. Gyárilag a 10A volt fent. Talán ez volt a hiba forrása. Másnak nem volt ilyen problémája?
Sajnos már nem tudom pontosan idézni a hibaüzenetet, mert KDZ flash után hazavágtam a telót, önhibából. Az emergency modból valamiért nem a leírtak alapján léptem ki, hanem csak power gombbal. Aztán se kép se hang. Szerencsére a garanciaszerviz kicserélte az alaplapot és most már a 10C van fent. Ha az esetem egyedi volt, ismét felraknám a CM7-et. -
rmagyar
tag
Ez a stock ROM módosított változata. Második napja használom (0.3-as verziót), de még nem láttam a "Kevés a memória" figyelmeztetést. Még tesztelem, de pl. 10 megnyitott programmal is van ~40MB free RAM. :-)
CM7-et egyenlőre hanyagolom, mert vannak hiányosságai és bevallom őszintén, nekem tesztik az LG interface-e.Jelenleg a következő verzión dolgozom, amiben már saját tuningolt/feature rich kernel lesz.
-
rmagyar
tag
Nah, csináltam egy kigyomlált, optimalizált custom ROM-ot. Ha érdekel valakit itt megtalálja:
LGC660 OptimusPro ROMVárom az építő jellegű kritikákat.

-
zho-lee
addikt
Szoft (gyári) visszarakása közben elszenderült szegény..
Nem reagál semmire sem, emergency, softreset, hardreset, recovery, simán power on...
Most nézegettem más lg-k topicját, van egy-két megoldás, de azok winfonok..
Jövőhéten kapom a papírjait, utána tudom bevinni gariztatni
Az sem egy hét lesz..Mindent próbáltam, már az otthon levő repi telefonokat is meghirdettem, de persze miért is jelentkezne rá bárki..
-
rmagyar
tag
Ha valakit érdekel: Magyar fizikai billentyűzetkiosztás CM7 alatt.
-
zho-lee
addikt
Akkor még egy ötlet: vezérlőpult/rendszer/eszközkezelő/modemek/lge virtual modem
Amit vastaggal írtam, az LG virtuális modemet letiltottad?A másik a telefonom romjára vonatkozó infó a profilomban is meg van.
10+47
-
zho-lee
addikt
Kéne egy vállalkozó szellemű C660 tulajdonos, aki feltöltené az akkumat..

-
zho-lee
addikt
bpisti28: nincs mit, örülök!
Nem hiszem, hogy ugrana a root, de nem nagy durr visszatenni.
DE! most teszem fel a V10H-t (most egy angolt sikerült, de van elvileg ungarische is)
Root/recovery után mentem a szűz romot, és akkor recoveryből lesz telepíthető.
Az angol nagyon jó, kamera, wifi, zene kifejezetten tetszik!
Am. annyira nem volt időm, de lehet a net beállítás ezen sem jó..
De most feldobom a magyart!pitlaci: nem fog tetszeni, de szerintem valami nem sikerült jól neked.
Én elölről kezdeném. -
bpisti28
csendes tag
KÖSZI srácok a segítséget!!!!!!!!
Nekiugrottam ennek a rootolásnak és jó lett elsőre nekem minden müxik még a net is wifi gps minden frankó és töröltem is a tb al a számomra fölösleges sok gyári sz..rt mostmár nem is írja a hibaüzenetet h a rendszermemoria megtelt zárjon be háttérben futó alkalmazásokat!
KÖSZI KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Még egy kérdés így h rootolt ha csatlakoztatom a pcre akkor tud frissülni a Lg pc suitén?
De ha igen gondolom ugrik a root? -
zho-lee
addikt
STOPPPPPPPPPP!
Idézem a segítséget:
1
amint beír mindent, és a vissza gombot nyomja meg mit ír ki a telefon?
2
ha beírt mindent akkor a menü gombot megnyomja és ott lesz a mentés.
3
vagy a te APN.CONF fájlodat feltöltöd neki, amit rootexplorerrel bemásol a system/etc mappába...mielőtt nekikezdesz..
-
zho-lee
addikt
A második "mérges sárga fej" után:
"Két rom van a V10B, és a V10C rom, az enyémen az újabb, azaz a "C" volt.
Akinek a "B" verzió van, annak könnyű telepíteni, innen.
Előbb az usb drivert kell telepíteni, utána a szoftvert frissíteni, ezen nincs mit magyarázni.
Akinek újabb van, azzal kicsit macerásabb, de megoldható, ha nekem is sikerült.
A rom.
A KDZ Updater a romhoz.
Ha mindkettő le van töltve, akkor a kdz file-t ki kell csomagolni, és a programot is.
A KDZ Updater használatát itt olvashatjuk.
Pontosan végigmegyünk a lépéseken, amit nem úgy kell csinálni, ahogy írják, az:
emergency módba a "Q" és power gombbal jutunk, illetve a phone mod is emergency legyen.
Ha kész, nekem kétféleképp zárult a dolog, az első után beindult a telefon magától, majd a második újratelepítés után már csak a leírt reset után (hang- házikó power =factory reset)
Ha ez meg van, akkor a telefon újra gyári lesz."
-
zho-lee
addikt
Köszi!
Úgy érti, hogy beállítja az apn-t, de a készülék nem menti el, csak kilép..
Nem tud így netezni.
Más fórumon ilyenkor azt javasolják, hogy gyári állapot vissza, és kezdje elölről..
(valami nem volt 100-as)
De mivel tapasztalatom nincs e téren, elmegyek tanácsot kérni az okosabbaktól. -
-
zho-lee
addikt
Igazad van, azt nem írtam bele, javítom akkor, ha nem egyértelmű.
Nekem nem kellett küzdenem ilyesmivel, benne voltak.
Régebben volt olyan gond, hogy minden jó volt, csak azt nem néztem meg, hogy nem a vodafonos (előfizus), hanem a vitamaxos volt beállítva, és nem ment..
De gondolom nálad nem ez a gond, utána nézek!
És köszi! -
pitlaci
csendes tag
Sziasztok!
2 fontos dolog:
1. a rootolást csak az usb hibakereső módban engedi a telefon (legalábbis nálam)
2. Nem tudom a mobilnetet beállítani ( hiába írom be az APN adatokat, nem menti el)
Erre megoldás esetleg?
A leírás egyébként kitűnő! -
zho-lee
addikt
XDA-ról szedd le a superone click-et!
-
bpisti28
csendes tag
Ez jó lehet erre a telefonra szerinted?
Root:Amire szükséged lesz:
https://rapidshare.com/files/88940643/Gingerbread_root.zip
vagy
http://buntetesoszto.atw.hu/upd1.zipEzt a tömörített mappát, kicsomagolás nélkül fel kell másolni a bővítőkártya gyökerére.
1. Kikapcsolod a telefont.
2. Visszakapcsolod, de úgy, hogy nyomva tartod a bekapcsoló gombot, és a Home- gombot, addig míg meg nem jelenik a recovery menü.
3. a nyilakkal kiválasztod a "apply update from sdcard" opció home-gombbal belépsz.
4. Elindítod a "gingerBread_root.zip fájt.
5. Ha végzett, visszalépsz, és "reboot system now"-ra kattintasz.Rootolva van a készüléked
Unroot:
http://buntetesoszto.atw.hu/unroot.zip
Felmásolod a bővítőkártya gyökerére.1. Kikapcsolod a telefont.
2. Visszakapcsolod, de úgy, hogy nyomva tartod a bekapcsoló gombot, és a Home- gombot, addig míg meg nem jelenik a recovery menü.
3. Ebben az esetben is, ha megjelenik a recovery menü a nyilakkal kiválasztod a "apply update from sdcard" opció home-gombbal belépsz.
4. Megkeresed/elindítod az unroot.zip fájt.
5. Ha végzett, visszalépsz, és "reboot system now"-ra kattintasz.
Törölte az össze fájt ami a teleno rootolásához kell.Unrootolt a készüléked
Ezzel csak az a bajom h nem jön a recovery menu a home gombal -
zho-lee
addikt
Szia!
Ezen gondolkodtam én is (gyári rom+root)
Egy nagy hibája van, legalábbis az én készülékemen a cm7 romnak:
Az akku kalibráció, vagyis a hiánya.
Eddig 50%-nál kikapcsolt.. most lehet csak 50%-ig tölt.. marhára unalmas!
Szóval igen, a root csak rendszergazdai jogokat ad, nem töröl semmit.
-
bpisti28
csendes tag
Üdv!
Egy kérdésem lenne felétek, nem nagyon értem ezt a super one click el való rootolást kéne egy kis segítség!
Rootoltam már telót de azt gingerbreakkal és mikor ujraindult minden rajta maradd a telón ez is így működik?
Nekem jó a gyári rom rajta én csak a sok fölösleges alkalmazást akarom törölni! -
zho-lee
addikt
Akkor jöjjön a Clockwork mod recovery telepítése.
Letöltjük az img file-t, és rootexplorerrel bemásoljuk a data/local mappába:
a jogait pedig 755-re állítod (user: read/write/execute; group: read/execute; other: read/execute).
Ez most a tmp, de az img file-t is így kell: rányomsz hosszan, és feldob egy ablakot:

A premissions-ra kell bökni egyet, és ott lehet a jogokat állítani:

-
zho-lee
addikt
14 pontos:

20 pontos:

-
zho-lee
addikt
A recovery telepítés képei lassan jönnek, de előre annyit mondanék, hogy a terminal emulátor megnyitva egy kék ablak.
Amint beírunk egy parancsot, itt is enter természetesen.
Viszont olyan apró betűkkel van benne minden, hogy nekem kb harmadszorra sikerült beírni a recovery telepítő parancsát.
Ezen könnyű segíteni, csak meg kell nyitni a terminal emulatort, a preferences/font size
Nekem a 14 bőven elég. -
zho-lee
addikt
Ezután, ha mindhárom beírás kész, úgy hagyjuk az ablakot, nem zárjuk be.
(telefonhoz sem nyúlunk, marad usb-n csatlakoztatva a pc-hez!)
Visszalépünk a total commanderbe, ahol a super one click exe-t elindítjuk.Így néz ki a program:
Jobb felső sarokban "auto" legyen állítva.
Katt a root gombra, baloldalt felül, végigfut, és kész.
Örülünk neki! -
zho-lee
addikt
Rootolás menete (superuser)
Kicsomagoljuk a Super One Click-et:Aztán az ADB mappát megnyitjuk, és a fejlécen belépünk a Parancsok közé, és indítunk egy dos parancssort.
Így néz ki:
Majd beírjuk, hogy adb devices, majd entert nyomunk, ki fog írni valamit.
Ezután gépelhetjük a második sort, megint enter (nekem vagy "Q", vagy "#" írt ki), majd a harmadik sor. -
zho-lee
addikt
Gyári szoft visszaállítás/frissítése:
-
zho-lee
addikt
Hová lehet képet tölteni?
A Picasáról nem tudok ide linkelni -
Lasy
veterán
egy két képpel illusztrálhatnád, és egy tökéletes leírás is lehet belőle.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Mesterséges intelligencia topik
- LEGO klub
- Apple MacBook
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Papírnehezékként használható csúcs-GeForce-ot árul egy francia viszonteladó
- ldave: New Game Blitz - 2026
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- LG UltraGear 45GX90SA-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0.03ms / FreeSync / G-Sync! BeszámitOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus TUF B760-Plus Wifi DDR5 (kis hibával)
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- IFixIt iOpener Toolkit
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

) cserélve jobbra..

), de látom nem tétlenkedsz!