Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
Közismerten folyamatosan törik a java-t, az adobe összes termékét, a microsoft összes termékét és minden mást, amit sokan használnak, de azt is amit nem használnak sokan. Vagy te egyiket se használod? Vagy az már nem számít, hogy a többi gyakran használt alkalmazás is tele van biztonsági hibával, hogy tudod őket nyugodt szívvel használni? Az összes böngészőt mindjárt le is törlöm a gépemről, mert gyakorlatilag naponta kerülnek elő hibák vagy te azokat a hibákat nem olvastad?
A mysql-server-t megboríthatják egy példa volt, írhattam volna postfixet vagy más szolgáltatást is, bármi felborítható kellő akarással.
Mire való az update? ha nem arra, hogy a biztonsági hibákat kijavítsák bennük. Na, de én szerettem volna egy olyan mondatot hallani/olvasni, hogy xy program hasonló tudással rendelkezik, de biztonságosabb, de látom ilyesmi vagy nem létezik vagy csak a jelenlévők nem ismerik
Két megoldás marad, sűrűn updatelni a phpmyadmin-t vagy keresni mást, amire most nem fogok hirtelen sort keríteni, de majd alkalomadtán kipróbálok pár ilyen felületet, hátha van érdemben használható alternatíva. Addig pedig annyit tudok max tenni, hogy beleírom, hogy sűrűn tessék updatelni.Amúgy mintha ezt a mondatot beleírtam volna: "Sajnos eléggé sok biztonsági hiba van a phpmyadmin-ban a hírek szerint", de akkor jobban kiemelem, mert úgy látszik nem volt eléggé egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ghost of Yotei / PS5 / 1x kijátszott
- ZBook Power 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Lenovo ThinkPad P15 G1 i7-10875H / 32GB RAM / 512GB SSD / RTX 3000 / 15.6" FHD 12 hó garancia
- Honor X5c Plus 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 0perces DDR5 5600 vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad G3 LTE i5-1245U 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Biztosító által cserélt - ÚJ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Két megoldás marad, sűrűn updatelni a phpmyadmin-t vagy keresni mást, amire most nem fogok hirtelen sort keríteni, de majd alkalomadtán kipróbálok pár ilyen felületet, hátha van érdemben használható alternatíva. Addig pedig annyit tudok max tenni, hogy beleírom, hogy sűrűn tessék updatelni.