- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: SATA to SAS adapter
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
Közismerten folyamatosan törik a java-t, az adobe összes termékét, a microsoft összes termékét és minden mást, amit sokan használnak, de azt is amit nem használnak sokan. Vagy te egyiket se használod? Vagy az már nem számít, hogy a többi gyakran használt alkalmazás is tele van biztonsági hibával, hogy tudod őket nyugodt szívvel használni? Az összes böngészőt mindjárt le is törlöm a gépemről, mert gyakorlatilag naponta kerülnek elő hibák vagy te azokat a hibákat nem olvastad?
A mysql-server-t megboríthatják egy példa volt, írhattam volna postfixet vagy más szolgáltatást is, bármi felborítható kellő akarással.
Mire való az update? ha nem arra, hogy a biztonsági hibákat kijavítsák bennük. Na, de én szerettem volna egy olyan mondatot hallani/olvasni, hogy xy program hasonló tudással rendelkezik, de biztonságosabb, de látom ilyesmi vagy nem létezik vagy csak a jelenlévők nem ismerik
Két megoldás marad, sűrűn updatelni a phpmyadmin-t vagy keresni mást, amire most nem fogok hirtelen sort keríteni, de majd alkalomadtán kipróbálok pár ilyen felületet, hátha van érdemben használható alternatíva. Addig pedig annyit tudok max tenni, hogy beleírom, hogy sűrűn tessék updatelni.
Amúgy mintha ezt a mondatot beleírtam volna: "Sajnos eléggé sok biztonsági hiba van a phpmyadmin-ban a hírek szerint", de akkor jobban kiemelem, mert úgy látszik nem volt eléggé egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged