Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Csak úgy... ki kellett írnom magamból...
- Toma
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
Közismerten folyamatosan törik a java-t, az adobe összes termékét, a microsoft összes termékét és minden mást, amit sokan használnak, de azt is amit nem használnak sokan. Vagy te egyiket se használod? Vagy az már nem számít, hogy a többi gyakran használt alkalmazás is tele van biztonsági hibával, hogy tudod őket nyugodt szívvel használni? Az összes böngészőt mindjárt le is törlöm a gépemről, mert gyakorlatilag naponta kerülnek elő hibák vagy te azokat a hibákat nem olvastad?
A mysql-server-t megboríthatják egy példa volt, írhattam volna postfixet vagy más szolgáltatást is, bármi felborítható kellő akarással.
Mire való az update? ha nem arra, hogy a biztonsági hibákat kijavítsák bennük. Na, de én szerettem volna egy olyan mondatot hallani/olvasni, hogy xy program hasonló tudással rendelkezik, de biztonságosabb, de látom ilyesmi vagy nem létezik vagy csak a jelenlévők nem ismerik
Két megoldás marad, sűrűn updatelni a phpmyadmin-t vagy keresni mást, amire most nem fogok hirtelen sort keríteni, de majd alkalomadtán kipróbálok pár ilyen felületet, hátha van érdemben használható alternatíva. Addig pedig annyit tudok max tenni, hogy beleírom, hogy sűrűn tessék updatelni.Amúgy mintha ezt a mondatot beleírtam volna: "Sajnos eléggé sok biztonsági hiba van a phpmyadmin-ban a hírek szerint", de akkor jobban kiemelem, mert úgy látszik nem volt eléggé egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bestbuy játékok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hollow Knight és Silksong
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Gigabyte Z170M - i7-6700K - 32 GB DDR4 - GT710 - 240 GB M2 SSD
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Akció! Csere-Beszámítás! Macbook Air M4 13.3 Skyblue! 16/256 100% Akku, Garancia: 2028.09.14
- Dell Latitude 5420 - i5 1145G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Latitude 7330 27% 13.3" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- EK Quantum Velocity 2 D-RGB AM5 Nickel Processzor blokk
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Két megoldás marad, sűrűn updatelni a phpmyadmin-t vagy keresni mást, amire most nem fogok hirtelen sort keríteni, de majd alkalomadtán kipróbálok pár ilyen felületet, hátha van érdemben használható alternatíva. Addig pedig annyit tudok max tenni, hogy beleírom, hogy sűrűn tessék updatelni.