Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Torrent beállítás kezdőknek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
Új hozzászólás Aktív témák
-
_XXXXX_
tag
Közismerten folyamatosan törik a java-t, az adobe összes termékét, a microsoft összes termékét és minden mást, amit sokan használnak, de azt is amit nem használnak sokan. Vagy te egyiket se használod? Vagy az már nem számít, hogy a többi gyakran használt alkalmazás is tele van biztonsági hibával, hogy tudod őket nyugodt szívvel használni? Az összes böngészőt mindjárt le is törlöm a gépemről, mert gyakorlatilag naponta kerülnek elő hibák vagy te azokat a hibákat nem olvastad?
A mysql-server-t megboríthatják egy példa volt, írhattam volna postfixet vagy más szolgáltatást is, bármi felborítható kellő akarással.
Mire való az update? ha nem arra, hogy a biztonsági hibákat kijavítsák bennük. Na, de én szerettem volna egy olyan mondatot hallani/olvasni, hogy xy program hasonló tudással rendelkezik, de biztonságosabb, de látom ilyesmi vagy nem létezik vagy csak a jelenlévők nem ismerik
Két megoldás marad, sűrűn updatelni a phpmyadmin-t vagy keresni mást, amire most nem fogok hirtelen sort keríteni, de majd alkalomadtán kipróbálok pár ilyen felületet, hátha van érdemben használható alternatíva. Addig pedig annyit tudok max tenni, hogy beleírom, hogy sűrűn tessék updatelni.
Amúgy mintha ezt a mondatot beleírtam volna: "Sajnos eléggé sok biztonsági hiba van a phpmyadmin-ban a hírek szerint", de akkor jobban kiemelem, mert úgy látszik nem volt eléggé egyértelmű.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Battlefield 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HP 230 vezeték nélküli fekete billentyűzet
- HP Probook 4740S Prémium kategóriás alumínium 17,3 HD+/CoreI5/8GbRam/RadeonHd akár játékra is
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3668
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest