Hirdetés
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy vásároltam egy független Mini Pro-t úgy egy éve. Ugye eredetileg Gingerbread-el jön, de lehet frissíteni Ice Cream-re, amit meg is tettem. Ezután jött a következő jelenség: néha nem ismeri fel a SIM-kártyát. Van, hogy egy napig dobja ezt a problémát, aztán rendbe jön, aztán megint eldobja a SIM-et. Eléggé megbízhatatlan így atelefon, nem tudnak elérni, ráadásul olyat is csinál néha, hogy egyszerűen leveszi a csengés hangerejét szinte nullára és nem hallom ha hívnak. Volt szervizbe, visszarakták rá a Gingerbreadet, hát köszi! Megint frissítettem Ice-ra, egy darabig semmi baja nem volt, leszámítva a csengetés hangerejének automatikus visszaállását, de aztán megint rákezdett a SIM eldobásra. Ezek után el is ejtettem egy alkalommal, így aztán végképp nem szervizelik, hiába garis még. Vettem tehát egy másik telót, de ez meg csak fogja a port, eladni az említett gondokkal potompénzért sem lehet.
Kérdés: nos a kijelző nem tört be az eséstől, semmi baja (a kerettel oldalával ért földet), csak elengedett az alatta lévő ragasztás és a kijelző egy millimétert kiemelkedik a telefon síkjából. Visszasimítható, de nem marad úgy. No meg a SIM probléma. Néztem pát szerelési videót, a következő az ötletem. Műanyag spatulával, kicsit meghajszárítózva a keretet, kiemelni a kijelzőt, szerezni kétoldalú ragasztót (egyik videóban ezzel ragasztottak helyére új kijelzőt), aztán meg feldobni egy Cyanogen-t rá, hátha megoldja a SIM gondot, meg az "öncsedesítést", mivel ezek erőst szoftveres gondoknak tűnnek. Ha meg lehetne menteni még lehetne használni.
Reális az elképzelésem? Garim úgyis megszűnt az elejtés miatt, bevenni meg fillérekért sem akarják.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Call of Duty: Black Ops 7
- SSD kibeszélő
- EAFC 26
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Raspberry Pi
- További aktív témák...
- LG V50
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest