- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nebulo
tag
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy vásároltam egy független Mini Pro-t úgy egy éve. Ugye eredetileg Gingerbread-el jön, de lehet frissíteni Ice Cream-re, amit meg is tettem. Ezután jött a következő jelenség: néha nem ismeri fel a SIM-kártyát. Van, hogy egy napig dobja ezt a problémát, aztán rendbe jön, aztán megint eldobja a SIM-et. Eléggé megbízhatatlan így atelefon, nem tudnak elérni, ráadásul olyat is csinál néha, hogy egyszerűen leveszi a csengés hangerejét szinte nullára és nem hallom ha hívnak. Volt szervizbe, visszarakták rá a Gingerbreadet, hát köszi! Megint frissítettem Ice-ra, egy darabig semmi baja nem volt, leszámítva a csengetés hangerejének automatikus visszaállását, de aztán megint rákezdett a SIM eldobásra. Ezek után el is ejtettem egy alkalommal, így aztán végképp nem szervizelik, hiába garis még. Vettem tehát egy másik telót, de ez meg csak fogja a port, eladni az említett gondokkal potompénzért sem lehet.
Kérdés: nos a kijelző nem tört be az eséstől, semmi baja (a kerettel oldalával ért földet), csak elengedett az alatta lévő ragasztás és a kijelző egy millimétert kiemelkedik a telefon síkjából. Visszasimítható, de nem marad úgy. No meg a SIM probléma. Néztem pát szerelési videót, a következő az ötletem. Műanyag spatulával, kicsit meghajszárítózva a keretet, kiemelni a kijelzőt, szerezni kétoldalú ragasztót (egyik videóban ezzel ragasztottak helyére új kijelzőt), aztán meg feldobni egy Cyanogen-t rá, hátha megoldja a SIM gondot, meg az "öncsedesítést", mivel ezek erőst szoftveres gondoknak tűnnek. Ha meg lehetne menteni még lehetne használni.
Reális az elképzelésem? Garim úgyis megszűnt az elejtés miatt, bevenni meg fillérekért sem akarják.
Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- alza vélemények - tapasztalatok
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 512GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy S20+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest