- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
Csak előttem van az a kép hogy bent ülnek az irodába és ezen agyalnak ennyit. Nem égnek ezek az innovációtól ? Évről évre nüansznyi előrelépés, 2 modelljük meg kb ugyan az mint a 12,13. Használtam 2 hónapig 13 pro maxot, baromi jó teló, teszi a dolgát, de nem nevetséges ez már kicsit ?
"megoldás viszont előre vetíti, hogy apple még évekig meg akarja tartani azt a lyukat"
igen ezt gondoltam is, de akkor még 5 évig face ajdízni akarnak ? Nem lenne itt az idő még is csak megpróbálkozni elhagyni azt vagy egy ujjlenyomat olvasóval bővíteni a palettát ? Vagy az majd az iphone 19-nek lesz a kiváltsága hogy kamera pötty + leolvasó, de addig már mindenki kijelző alatti kamerákat fog beszerelni ?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Le Mans Ultimate
- Tőzsde és gazdaság
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Tanuljunk angolul!
- Linux kezdőknek
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- További aktív témák...
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Eladó Apple iPhone 14 Pro 128GB Arany / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest