- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dvain
újonc
A tegnapi SD kártyás mizéria után a töltéssel akadtak érdekes gondjaim. Először is, szerintem sokkal-soooookkal lassabban töltődik fel, mint a frissítés előtt.
Valamint az ujjlenyomat felismerő, jaajjHa be van dugva töltőre, az istenért nem tudom feloldani az ujjammal, hibás ujjlenyomat.. Amint lehúzom töltőről, egyből érzékeli, minden esetben. Visszarakom töltőre, már nem..
-
dvain
újonc
Mondjátok, hogy másnak is megölte az SD kártyáját a frissítés után, nem csak az enyémet... :') Frissítés után kiírta, hogy sérült sd kártya.. gratulálok Xiaomi
-
dvain
újonc
Sziasztok!
Új telefon vásárlása előtt állok, egy Huawei P7-eset szeretnék erre lecserélni. A kamera sajnos visszalépés lenne, de úgy gondolom, a telefon többi specifikációja nagyon jó
Rengeteget olvastam erről a márkáról, szerintetek képes lenne egy ilyen telefon 2-3 évet kibírni? (A meglévő P7-esem már több, mint 2,5 éve megvan, kicsit már belassult szegényke, de amúgy kitűnő állapotban van)
Továbbá, olyan kérdésem lenne, hogy ha megveszem eustockról, utána van valami beállítani való dolgom? B20-at támogatja, azzal nincs gond, de itt ilyen európai romokról olvasok, ezekről tudna valaki bővebben mesélni?Vagy csak elég, ha megveszem onnan, és már használatba is vehetem a telefont?
Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Nagyon szép állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - fekete
- iPhone 13 - 128 GB - 83% akku - Vodafone-os (One)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest