- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz
lócitrom #7596 üzenetére
Köszönöm, holnap kipróbálom!
Bár elvileg, holnap este már nyithatok bootloadert is...
"újratelepítés előtt egyébként nem kell leválasztani semmilyen online szolgáltatást sem."
S7 topicban olvastam, hogy 6.0 óta ki kell jelentkezni factory reset előtt, mert kizárhatom magam a készülékről. (Factory Reset Protection) Egy konkrét eset is volt, mikor egy fórumtag el szerettem volna adni a telefonját, de nem jelentkezett ki. 24 órán át nem lehetett belépni a telefonra, így nem is tudta eladni. A vevője nem tudott annyit várni. Ezt a YT videót linkelték anno, mint megoldást.
"ja igen. amibe te beléptél az a bootloader menüje. ahogy írták váltani lehet angolra."
Jártam recoveryben is.
Itt csatoltam is róla képet.
ADB és Fastboot ismeret valamilyen szinten megvan, így e módszer felé is nyitott vagyok. Nexus 4-et nagyon sokat romoltam Fastboot módszerrel parancssorból.
A nickem HTC HD2, Nexus 4 vagy LG G2 topicból lehet ismerős. Ezekben voltam leginkább aktív. Linuxos topicokban nem jártam.
-
vince
őstag
válasz
lócitrom #7596 üzenetére
Azt nem látom be, hogy rom cseréhez miért jó innen-onnan letöltött tuti programokkal trükközni vagy két lépésben (marshmallow dev, majd nougat dev) romot frissíteni (amiről nincs visszaút, csak trükkel), ahelyett, hogy az ember kinyitná a bootloadert és onnantól szabad kezet kap. Szerintem sokak fejében azt kellene tisztázni, hogy bl nyitás ≠ kötelező mókolás, vackok feltöltése, telefon használhatatlanná tétele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- Milyen TV-t vegyek?
- Villanyszerelés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PlayStation 5
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó (katt a szóviccért!)
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest