Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Kempingezés és sátrazás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Luck Dragon #5952 üzenetére
Más hát nem érzem olyan smothnak a rendszert. Itt-ott vannak megröccenések, és belassulások.
De bizony smooth-tabb lett, pedig tudod, hogy én elég kritikus vagyok, nem nyalok be se rendszernek, se készüléknek.
Tehát nálad (is) kinéz egy HR akkor. Én továbbra sem csinálok, mert minden frankó, sőt kis túlzással ez a készülék nem merül, hanem termeli naftát. Semmi bug, merülés, akadás etc egyelőre nem futottam bele, ja de...A quicpick frankón kifagyott valamiért, de lényegében ennyi.
A sötét helyetti világos értesítési sáv, nem tudom miért kellett, inkább lenne választható.
Egyébként is mindenben a sötétet szeretem, a szemnek, kijelzőnek, na meg az aksinak is jobb.
Bár ez a része nem érdekelt soha, de kíváncsiságból futtattam egy antutu-t, ami 64778 lett, ami tesztcikk alapján jobb lett. Ami biztos, hogy maradok, aqua mail pro és nova prime-on továbbra is, minden telefonon ezt használjuk és szoktuk meg.
Nagyjából ennyi.-------------
(#5971) Viktor0610
Szerintem is, hamarosan itt a "javított" update.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Hálózati / IP kamera
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Hobby rádiós topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest